Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 475
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 455
Айде малко почивка с Баш бай брадър! Язък, че толкоз рано са направили скеча с двете джофри ... ще трябва да го актуализират!  Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:e5ebe629

# 1 456
 Струват ми се доста поуспокоени. Особено Пипи. Момичето се усмихва, разказваше вицове, смя се със Саша и Тодор.
  Диана е страхотна жена, истинска дама.Мисля, че ще донесе толкова необходимия мир в къщата.

Усещате ли се, че намилате едно и също ? Ще рече човек, че драмата между двете кокошки ви е засегнала лично. Laughing

# 1 457
Аз лично много мразя хората на 'тънките намеци" и по-точно тези, които си мислят, че го умеят това, а всъщност газят с галошите....Ако да съм скандалджийка означава да не им мълча ... скандалджийка съм, и още как.

# 1 458
Папърдак = разг. дъртак
Думата се използва във Варна.  Laughing

Шушон, аз на мястото на Ивайла, никога не бих коментирала, че съм приятелка с жена, с чийто мъж съм спала. Ще си мълча за това и ще се радвам ако не ме питат. Така че едва ли ще пламне спор по тази причина.
Ако ме нападне за друго нещо, не знам как ще реагирам, може би според нещото. Най-вероятно ще го обърна на майтап и ще я игнорирам.

# 1 459
Сега, каквото и да си говорим, майка й не я защити достойно. Не става дума да използва кой знае какъв речник и език, но да заяви позиция и да я защити с факти. А нейното си беше чисто "надвикване" с Аня по махленски. Тя по този начин не казва "Ивайла е права", а "Вижте, Аня е по-черна". Laughing 
                            След като Аня се държи така, принципно ми се струва нормално да се държат така и с нея. Като ще е дуел с ножове, защо да вади меч  Whistling. Само можеше да не е пред камерите, че не е особено интелигентно, нито красиво.

# 1 460
Наврени в кенефа с акитата и с кеф си търкат ли търкат-много точно Peace

# 1 461
...Ивайла се връща и заговори пак за снощи...майка и била ного красива...охооо разказват за запознанството на техните...
                           Разкажи инфото от първа ръка, моля   bouquet!

# 1 462
  • София-в сърцата на моите деца
Искам  и Ивайла ВЪН!!!!Голяма досадница!! Такова чудо нема!!! #2gunfire

# 1 463
Съгласна съм, че Ивайла ритна паднал човек. От друга страна, обаче падналият човек неколкократно ритна подадена му ръка. Каквото повикало, такова се обадило.
                         Ивайла сподели радостта от победата си. Кой е крив, че Аня се засяга? Тя и за 45 000 да не беше казвала - Аня и тогава се засегна. Тя Ивайла и просто щастлива да беше, прехвалената актриса пак щеше да я мрази. Бтв, снощи Ивайла беше искрена, като каза, че и прощава. Аз поне го видях.
                        И после - не било благородно... Беше достойно. Пък благодорници не съм виждала последните 10 години (преди това не помня)...

# 1 464
Аз лично много мразя хората на 'тънките намеци" и по-точно тези, които си мислят, че го умеят това, а всъщност газят с галошите....Ако да съм скандалджийка означава да не им мълча ... скандалджийка съм, и още как.

С такива хора, които интересно защо наричат себе си ''деликатни'', няма друг начин за комуникация от 'право куме в очИ'. Laughing

Да ви кажа, много ми беше интересно да наблюдавам тук поведението на поддръжниците на Аня и на Ива. Далеч по-интересно от самата драма.

# 1 465
  • София-в сърцата на моите деца
Ами това е по български-ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА   и ............омацани кюлоти!!!! Shocked

# 1 466
Вие нали не си мислите, че Аня излезе, защото се ядоса на Ивайла, че каза резултатите:–))) Нищо ли не научихте от Биг Брадър...

# 1 467
Майката на Бакалови е бивша миска.

# 1 468
Все пак,трябва да признаете,че Аня може да не е звезда,но се мисли за такава и в студиото на Кънчев се държи така,като гранд-дама...
                           Той и Пеньо от кой Брадър беше и той така се държа. Даже беше по-гранд  Twisted Evil.

# 1 469
  • София
Много бойни майки имате, бе. Мене пък майка ми би ме набила ако от 16годишна се въргалям в леглата на чичовци и крещя като каруцарка. И най-вероятно би се държала като Ивайло Караньотов, за да ми покаже, че и аз греша.
Много гнусно!  Sick

Ама вярно. Гнусното е, че с такива Вип персони се занимаваме.
Нещо не ме разбра ! Гнусно ми е изказването ти !  И Аня и Ивайла се изложиха , но ти продължаваш да пишеш против Ивайла неща , които няма как да знаеш !

Общи условия

Активация на акаунт