Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 189
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 515
  • тъгата в мен
http://vbox7.com/play:bd964e2f 13 минута
Съжалявам,че чета с каква категоричност някой пише за Караньотова,че не била актриса,а пък работила в театър  и т.н....
Не твърдете нещо,което друг може да знае с по-голяма сигурност.

# 1 516
Диляна Ш , защо си мисля, че темата е:"Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела" , а не "кой ского, по колко пъти, на колко години".

На мен не ми е приятно да чета такива неща за хората тук в тази тема.
Ако ме интересува нещо-има интернет и винаги мога да си намеря информация.

Спирам.Какво казвате става в къщата в тоз момент?

# 1 517
Виргиния, че мога да се стърпя и аз да похваля вкуса на Дичо. Аз че съм жена се заглеждам по билбордовете с Диляна. Много е красива, като принцеса е Heart Eyes И наистина му е малко акъла, че я изпусна.
na_ga, oткога живееш във Варна, че си толкова неинформирана? Като не си наясно с някои неща, не ги обсъждай. Не може да гледаш само държанието и реакциите на хората в къщата без да знаеш от какво в миналото ги е  провокирало. Нали  важното в целия този "социален експеримент" е доколко човек търпи градация или обратното в развитието си. Ако някой  е скандалджия, защо е станал такъв, ако е ревнив, кое го направило такъв. Нормално е да като влезеш в такъв формат предаване да очакваш, че и тъмни моменти от миналото ти ще изплуват, но да го приемеш с достойнство, а не да реагираш като "гузен негонен". Аз по едно време бях очарована от Ивайла и начинът и по който се държи, но прекали с тия напъни да се изкара света вода ненапита.  

# 1 518

От дълго време чакам да се вредя да репортерствам, но просто на някои явно им е по-интересно да продължават да плюят, да се вълнуват от това кой с кого е спал, и всеки да покаже колко е информиран от личният живот на съквартирантите. Tired

# 1 519
Аня и Ивайла са тесногръди, дребнави и да не казвам още какво. И двете не са перфектни в това, което правят. Аз не вярвам в техните добри намерения към бедните дечица, защото те занимаваха цяла България със собственита си персона. Не вярвам в тяхната благотворителност, нито в каузата на Випбрадър. Не съм пускала смс и няма да пусна. Щом като на един участник хонорарът му средно варира м/у 50 и100 хиляди, представете си какви пари ще отидат за благотворителност. Аня в кой свят живее! Как без дарения и само със  смс-и Випбрадър ще им плати хонорарите?

# 1 520
И само да се допълня и изчезвам. Ако те не се бяха принизили така едва ли някой тук щеше да им изкарва кирливите ризи. Напротив Peace Ама хората търсят къде е причината за изкривените и представи и реакции.
Замисли се защо не коментираме скандалната връзка на Софи? Нима е по-малко пиперлива. Да такава е. Ама жената е готина и всичко се прощава на природно добър, а не престорен, човек.

# 1 521
при положение,че никой в обкръжението  не би си позволил да й говори така,може точно такъв тип мъж да й липсва-малко груб.за ивайла говоря.
                            Уф, то да не си красива и сама жена. С Кошлуков я свързахте, сега с Ивайло... кой ли следва?

С Милко Калайджиев, разбира се. Naughty

# 1 522
Според мен, ако Любен Дилов и Папазов бяха там за защитници, щеше да стане истински и интересен дуел. Дилов не понася Ивайла според мен, както и Емо.
Епизодът беше съсипан от Караньотов. Пипи знаеше, че така ще стане.

# 1 523

От дълго време чакам да се вредя да репортерствам, но просто на някои явно им е по-интересно да продължават да плюят, да се вълнуват от това кой с кого е спал, и всеки да покаже колко е информиран от личният живот на съквартирантите. Tired
Ами ние и репортажи правихме и преки предавания ама теб те нямаше. Ти си:

# 1 524

Давай по същество   Simple Smile Mr. Green bowuu

# 1 525
Според мен, ако Любен Дилов и Папазов бяха там за защитници, щеше да стане истински и интересен дуел. Дилов не понася Ивайла според мен, както и Емо.
Епизодът беше съсипан от Караньотов. Пипи знаеше, че така ще стане.

Да, особено, ако професионалата оплаквачка беше отишла да я защитава.
Щяха да сълзоотделят цяла вечер двамката. Mr. Green

# 1 526

Давай, слушам с широко отворени очи  Laughing

# 1 527

Замисли се защо не коментираме скандалната връзка на Софи? Нима е по-малко пиперлива. Да такава е. Ама жената е готина и всичко се прощава на природно добър, а не престорен, човек.

Ми да ти кажа, за мен няма нищо пиперливо, ако трябва да съм честна. Хората сме различни. Софи и човек да убие, не смятам че трябва да й обсъждам с кой живее и с кого не. Едното няма връзка с другото. Когато в едно друго риалити заснеха Софи да праща 2-ки за ДесиСлава при положение че са приятелки, хората си изказваха мнението за постъпката, а не с кой се чука. И така трябва да е.
Обаче докато има хора, дето да мислят, че трябва на всяка цена да се вадят кирливи ризи, и смятат някой с по няколко брака за пиперливо, или това че имаш 5 деца, или че някой бил с женен мъж, или че някой бил с богат мъж и т.н. и т.н. темите винаги ще вървят така.
И аз бях тука, нищо че не съм писала.Имаше точно два перортажа по два реда.Всичко останало бяха лайна с извинение. Това е.

# 1 528
Кой беше мъжът който си приказваше по едно време с Мария на двора?

# 1 529
За съжаление на доста хора, в момента не се случва нищо пиперливо. Жалко....
Хората си седят на масата в кухнята, хапват,Пипи мие, Тошко разказва истории и се веселят.
С Дияна се бъзикат много успешно. Хвалеше и пеенето си с Анелия.  Mr. Green
Милко помоли Софи да изпее на Пипи- "Онзи фатален ден", и тя започна. Party Милко и той се включи, а Тодор се провиква "пеейки" "Къде си батко, къде си батко". Пипи каза-Хареса ми.Имам един въпрос....и започна- лирическата героиня, има пеперуди в стомаха и затова, ама Тодор я прекъсна и каза- Спийк ин инглиш плийз. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт