Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 275
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 530
Кой беше мъжът който си приказваше по едно време с Мария на двора?

Еди Папазян. Grinning

# 1 531
  • София
а какво е правил вътре в къщата, може би ще е продуцент довечера

# 1 532
  • София
всъщност кои са продуценти на номинираните  newsm78

# 1 533
а какво е правил вътре в къщата, може би ще е продуцент довечера

Да, той ще й е продуцент.

# 1 534
  • на село
Здравейте, дами!
Има ли го качено снощното предаване някъде?
Темата е доста голяма, погледнах по диагонал 2-3 страници назад за линк, но не видях.

# 1 535
Кой беше мъжът който си приказваше по едно време с Мария на двора?

Еди Папазян. Grinning

Не го бях виждала. Хич ме няма откъм спортните журналисти. Направи ми впечатление колко по-женски се държа Мария в неговата компания. Беше някак по-мека, по-нежна, и гласът и сякаш бе по-различен. Не успях, обаче да проследя разговора, заради малкия.

# 1 536
Така и така всеки споделя плановете си за утре, аз да се оплача...Нямаше пепел, нямаше жупел тази вечер на лайфа и козунака ми не втаса на време. Е, втаса все пак, увря му главата , за разлика от нЕкои ВИП-звезди и сега го пека....Хем ВБ гледала, хем закуска за утре на домочадието направила!
                        Слънчице, след Ивайла най-много обичам теб  Hug. И козунаци  Blush. Може ли да метнеш рецептичката на лични  Twisted Evil.

# 1 537
Аня и Ивайла са тесногръди, дребнави и да не казвам още какво. И двете не са перфектни в това, което правят. Аз не вярвам в техните добри намерения към бедните дечица, защото те занимаваха цяла България със собственита си персона. Не вярвам в тяхната благотворителност, нито в каузата на Випбрадър. Не съм пускала смс и няма да пусна. Щом като на един участник хонорарът му средно варира м/у 50 и100 хиляди, представете си какви пари ще отидат за благотворителност. Аня в кой свят живее! Как без дарения и само със  смс-и Випбрадър ще им плати хонорарите?
имаш ли идея колко струва да рекламираш в национален ефир в пиков час на най-гледаното предаване??
не се притеснявай паричките от НЕ изпратените от теб смс няма да са за хонорари. Confused

# 1 538
Славче Авче, разбирам , че Ивайла ти е модел за поведение, но приемай и мнението на тези за които е поредната нагла мутреса. Не искай да не се възмущаваме от хората, които окрадоха парите на България и техните любовници. Не ми казвай да не се бъркаме лайната им, защото от техните лайна които насипаха през годините, сега има деца без бъдеще. Да същите тези деца , за които сега Ивайла се бори в каузите, че и звъни на Дарина. Това е супер нагло. Знаеш ли колко им пука и на двете за тия деца и за екологията на България. Ако им пукаше нямаше да си лягат с бандитите, които окрадоха държавата ни, не мислиш ли? Сега разбра ли защо ги обсъждат хората или си прекалено малка ? Разбра ли, че в конкретния случай тоя нездрав интерес към нравствеността на конкретните Вип персони е важен. Не ни пука с колко момчета е спала за кеф, защото никой тук не е девствен. Дразнят се хората лошотията на хората с които е била заради финансова изгода. Не може да си добър човек и да се забъркаш с мръсници Stop
Хайде прави си репортажчетата, пък остави за нас по-тъпите коментарните рубрики Peace

# 1 539
Славче Авче, разбирам , че Ивайла ти е модел за поведение

Ти не си добре, само това ще ти кажа.

Цитат
Хайде прави си репортажчетата, пък остави за нас по-тъпите коментарните рубрики

Sick Sick Sick Sick Sick Sick

п.с. Ще бъда много кратка. Май ти не приемаш чуждото мнение, защото ако погледнеш два часа назад 90% от коментарите са твои, и са едни и същи.Плюнки,плюнки,плюнки. След като ти имаш право на мнение, такова имам и аз. Позволи ми да го изказвам, без веднага да ми опонираш. Stop

# 1 540
  • София
Ама galana_s много си досадна ! Авче много ясно даде да се разбере, че приключва със спора, а ти продължаваш да намилаш! Да , искаме да репортерства , харесваме си я от старата тема ! Престани да я провокираш!

# 1 541
Славче Авче, разбирам , че Ивайла ти е модел за поведение, но приемай и мнението на тези за които е поредната нагла мутреса. Не искай да не се възмущаваме от хората, които окрадоха парите на България и техните любовници. Не ми казвай да не се бъркаме лайната им, защото от техните лайна които насипаха през годините, сега има деца без бъдеще. Да същите тези деца , за които сега Ивайла се бори в каузите, че и звъни на Дарина. Това е супер нагло. Знаеш ли колко им пука и на двете за тия деца и за екологията на България. Ако им пукаше нямаше да си лягат с бандитите, които окрадоха държавата ни, не мислиш ли? Сега разбра ли защо ги обсъждат хората или си прекалено малка ? Разбра ли, че в конкретния случай тоя нездрав интерес към нравствеността на конкретните Вип персони е важен. Не ни пука с колко момчета е спала за кеф, защото никой тук не е девствен. Дразнят се хората лошотията на хората с които е била заради финансова изгода. Не може да си добър човек и да се забъркаш с мръсници Stop
Хайде прави си репортажчетата, пък остави за нас по-тъпите коментарните рубрики Peace

Sick Sick Sickот това изказване ми се повръща, що не намесиш и арменския поп, буш, путин, циганите... ако забравям нещо съм сигурна че скоро ще го споменеш.

# 1 542
при положение,че никой в обкръжението  не би си позволил да й говори така,може точно такъв тип мъж да й липсва-малко груб.за ивайла говоря.
                            Уф, то да не си красива и сама жена. С Кошлуков я свързахте, сега с Ивайло... кой ли следва?
Е това за мъжа на ани беше казано под майтап, но е факт, че на Ива той й хареса- каза го няколко пъти...
                          Мерси за аватара   bouquet!
                          Аз честно казано като споря и нещата са доста напечени, също изтъквам/признавам положителните качества на отсрещната страна. В смисъл, че признавам добрите и страни, но те не променят мнението ми. По този начин казвам вместо 'Ти си боклук, не ме занимавай', 'Ти си чудесен човек, но за това нещо не си прав'. Ивайла каза хубави неща и за Аня, но те май не направиха впечатление на никого.
                         Интересува ме също защо Теодора не се обади от имаето на г-жа Павлова  Thinking.
                         И накрая: моля-моля, след като съм изчела над 200 страници за три дни имам правото накрая да изкоментирам малко и аз  Crossing Arms.

# 1 543
 Shocked
айде без нападки
galana_s--без определения ,ако обичаш
предпочитам Ивайла за модел пред АНя
 в тази връзка ти гледа ли клипчето където Батето пощипваше Аничка по циците Mr. Green

Авче Heart Eyes

# 1 544
Езикът ти е груб и циничен!
Айде спри се бре, на кой език и колко да ти кажат, че си досадна  Shocked.
За кои деца си се загрижила - за твоите, или за чуждите?

Общи условия

Активация на акаунт