Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 295
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 545
  • 7800

Не си наред!
Аз на 98-ма стр. се пробвах да се запиша, ама не успях.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 17:10 от skali4ka

# 1 546
                          Мерси за аватара   bouquet!

Аз преди малко установих, че това е Ивайла Бакалова  Shocked

# 1 547
Не може да си добър човек и да се забъркаш с мръсници Stop
Може, разбира се, в живота всичко може, дори и това.  Wink Но ти го знаеш.
Очевидно познаваш Ивайла или твои близки я познават, имаш лично отношение. Ама ние нямаме. Просто гледаме и оценяваме реакции на конкретни случки и събития. Разбира се, с по някоя клюка за разкош. Но за никого не бива да говорим с омраза, тъй като нито имаме основание, нито е мястото тука, нито е редно. Така мисля.

# 1 548
Да, в живота всичко може да се случи. Аз съм мръсница, а се забърках с добър човек  Rolling Eyes

# 1 549
Ути Бъчваров дойде, той е на Милко продуцента.Щели да пеят заедно - "я елате пиленца при батко" но и с още някой, който ще е тайна. Милко одеве спомена нещо от сорта, че е виканл пак певици.

# 1 550
Вие пък скачате от солидарност слещу различно мнение като в детската градина. И чак пък обвинения в цинизъм newsm78, я се върнете с старата тема да видете какво сте изговорили за Аня.
Що толкова се палите не мога да разбера, galana_s е права за едно - ако има въобще някакъв смисъл от това шоу, той е да наблюдаваме поведението на различни хора отстрани и да си правим изводите за нас.
И да Ивайла в никакъв случай не е пример и с миналото си и с поведението си в къщата. Същото важи за Аня.
Айде малко релакс, отстрани изглеждаме точно като ....двете, вторачени в думичката до дребнавост. Peace  bouquet

# 1 551
Ути Бъчваров дойде, той е на Милко продуцента.Щели да пеят заедно - "я елате пиленца при батко" но и с още някой, който ще е тайна. Милко одеве спомена нещо от сорта, че е виканл пак певици.
Уф, Милко що пее само тази песен бре  Rolling Eyes (или на мен така ми се струва  Thinking)

# 1 552
Всеки може да се забърка с мръсници...по необходимост или от незнание.Мисля,че Ивайла съвсем съзнателно е избрала да бъде сред такива.
Добрият човек се дистанцира,когато разбере в какво се е набъркал.А Ивайла се гордее с това.
Не съм 15-годишна тийнейджърка,на която могат да промиват мозъка колко честно е спечелил парите си И. Павлов и сие...А Ивайла ,ако си вярва ,е освен грозна, и глупава.Ама едва ли,щом е вързала чичко-паричко с дете...

# 1 553
Мда, Ивайла е виновна за дареджето на страната ни .И за глобалното затопляне и за това ,че има изоставени деца и за това ,че те живеят в лоши условия ..............
Всичко ми се изясни ,поне на мен де ,може да спреш да пишеш вече в темата.

Всеки може да се забърка с мръсници...по необходимост или от незнание.Мисля,че Ивайла съвсем съзнателно е избрала да бъде сред такива.
Добрият човек се дистанцира,когато разбере в какво се е набъркал.А Ивайла се гордее с това.
Не съм 15-годишна тийнейджърка,на която могат да промиват мозъка колко честно е спечелил парите си И. Павлов и сие...А Ивайла ,ако си вярва ,е освен грозна, и глупава.Ама едва ли,щом е вързала чичко-паричко с дете...
Лошо , не си  15 годишна  , но пишеш като такава.

# 1 554
Уф, Милко що пее само тази песен бре  Rolling Eyes (или на мен така ми се струва  Thinking)

Едно си Милко знае, едно си Милко бае  Tired

# 1 555
Да бе, стига с тези пиленца дееее!  Tired

# 1 556
Езикът ти е груб и циничен!
Айде спри се бре, на кой език и колко да ти кажат, че си досадна  Shocked.
За кои деца си се загрижила - за твоите, или за чуждите?

Извинете, че се включвам с ОФФ но съм съгласен с повечето от нещата в поста на Галана с.

Ето още един пример за българка загрижена за здравето на чуждите деца. А защо го прави в ЮАР а не тук - ще се сетите сами.

Лора Видинлиева

Съпругата на покойния бивш шеф на „Мобилтел" Владимир Грашнов продължава да е сред най-влиятелните дами в страната, независимо че прекарва по-голямата част от времето си в ЮАР. Тя създаде и изцяло финансира медицински център за лечение на болестта СПИН в южноафриканския град Дърбан, където се прилагат хомеопатичнити лекарства на сръбския имунолог проф. Йованович. Наскоро тя получи благодарности от високопоставени държавници от ЮАР за благородния си жест в борбата с коварната болест на XXI век и усилията й да промени съдбата на милиони болни по света.

Източник:
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=361&aid=8747

Ще прочетете и други интересни неща.

П.п. Попаднах на статията в опит да свържа имената на Аня Пенчева, Дарина Павлова и Ивайла Бакалова.

# 1 557

И аз това си помислих. ooooh!
Аман от едно и също.

# 1 558

ще ги изтърпим някак, като за последно  Mr. Green

# 1 559
 в тази връзка ти гледа ли клипчето където Батето пощипваше Аничка по циците Mr. Green

А Саша, като я хвана и : "Аз съм Саша Дикович" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт