Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 201
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 575
...Едно си Милко знае, едно си Милко бае  Tired ...
                         Просто му налагат, че това са нашите очаквания. От друга страна, ако за тази песен получава най-много аплодисменти, нормално е да не изпее друга, на която ще седим  Shocked.

# 1 576
  • in the back seat of my car
Totally Av4e  благодаря  bouquet  Диана има страхотен стил и излъчване,  дано внесе  повече свежест и по-приятна атмосфера Peace

# 1 577
                           Давай, в тази тема всички сме мазохисти  Twisted Evil.

# 1 578
  • с/у ОколоМръсТното
извинете, че ви питам, но 2-те кокошки: Ивайла и Аня за какво се дракаха?
Аз съм фен на Забранена и кат' стане 22:00ч. чинно сядам да чакам... И така подразбрах, че е имало голяяяяяяяяма кавга м/у двете, но не хванах края за какво?
Е?

# 1 579
Ми то жип гостите са по- готини от тия вътре, като почнем от Слабаков и стигнем до Диана. Ми те биха спечелили ако играеха.

# 1 580
# 1 581
извинете, че ви питам, но 2-те кокошки: Ивайла и Аня за какво се дракаха?
Аз съм фен на Забранена и кат' стане 22:00ч. чинно сядам да чакам... И така подразбрах, че е имало голяяяяяяяяма кавга м/у двете, но не хванах края за какво?
Е?
Имаха мисия!  Peace

# 1 582
Тодор понеже пикае на двора, и сега Део като тръгна за тоалетната, Тошко много разочаровано му вика- Абе къде ще пикаеш бе? Вътре ли? Луд ли си, изпикай се тука, където ходя аз. Mr. Green

Пипи- "Хора айде да си направим дебат- за и против нещо. Тодор предлага- марихуаната.Пипи- Никога не съм пушила. Той-  Joy да бе, и аз. Тя- Фак оф, казвам ти че не съм. Той-Божидара, ти пробвала ли си. Тя- Естествено. Той- Баси как лъже, иска да вземе още гласове.
Пипи предлага- Тогава за изневярата.Или за секса преди брака. Или за донорството.
И разказа как е искала да отиде да й се впише някъде, че при смърт, иска да си дари органите.Ама се оказала жената която работи там приятелка на майка й.Казала - Ти добре ли си  ? Знаеш ли че има мафия, дето следи кой ще си впише това в личната карта, и ги отвличат, и исценират катастрофи.Та тогава не е успяла.
Дара каза че би си ги дарила, стига да стават за нещо. Mr. Green Тодор- А вагината? Laughing Тя- А, ваджайната ли? Руслана има един лаф, някой като я ядоса и вика- Боли ме важдайната.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 17:45 от Totally*Av4e

# 1 583
Ми то жип гостите са по- готини от тия вътре, като почнем от Слабаков и стигнем до Диана. Ми те биха спечелили ако играеха.
абе, лесно е да изглеждаш готин за 2-4 дена и да нямаш номинации ала бала. Вътре си е изпитание, да не се лъжем нито да омаловажаваме трудността пред съквартирантите.

# 1 584

дали....
едно е да влезеш за седмица
друго е докрай
може и те да изтрещят

# 1 585
  • in the back seat of my car
Тодор понеже пикае на двора, и сега Део като тръгна за тоалетната, Тошко много разочаровано му вика- Абе къде ще пикаеш бе? Вътре ли? Луд ли си, изпикай се тука, където ходя аз. Mr. Green

Пипи- "Хора айде да си направим дебат- за и против нещо. Тодор предлага- марихуаната.Пипи- Никога не съм пушила. Той-  Joy да бе, и аз. Тя- Фак оф, казвам ти че не съм. Той-Божидара, ти пробвала ли си. Тя- Естествено. Той- Баси как лъже, иска да вземе още гласове.
Пипи предлага- Тогава за изневярата.Или за секса преди брака. Или за донорството.
И разказа как е искала да отиде да й се впише някъде, че при смърт, иска да си дари органите.Ама се оказала жената която работи там приятелка на майка й.Казала - Ти добре ли си QN4O ? Знаеш ли че има мафия, дето следи кой ще си впише това в личната карта, и ги отвличат, и исценират катастрофи.Та тогава не е успяла.
Дара каза че би си ги дарила, стига да стават за нещо. Mr. Green Тодор- А вагината? Laughing Тя- А, ваджайната ли? Руслана има един лаф, някой като я ядоса и вика- Боли ме важдайната.

аз Av4e съм добре Hug
и ти благодаря за това, че информираш  Peace  bouquet

# 1 586
... какво общо има Ивайла с Дарина Павлова?

според м/ла предоставен от Немо, Ивайла е представител на агенцията за модели "Мегаталант" на Дарина в България

# 1 587
  • Стара Загора
И аз си мислех през цялото време, че тези са напълно побъркани за такива неща да спорят и да се правят на ощипани. Но сега като си помисля хич не  е толкова лесно да стоиш в една къща с толкова много хора с различни характери и да не изтрещиш.
Но те и прекалиха.
А Диана е супер мацка, голям кеф ми е да я гледам и наистина изглежда много по-добре от колкото на сериала  Wink

# 1 588
Абе това , дето дават " Стани Богат" в къщата ми е много досадно Tired

То не стига, че от 24 часа, сглобяват материал за един, че и Стани богат #2gunfire

# 1 589
QN4O вярваш ли ми , че нямам идея как се е озовал никът ти в поста? ooooh!  Сега видях като си ме цитатнала.Не е за теб изобщо, това е част от разговора им. Правя сто неща едновременно и взех да давам заето. Crazy
Извини ме.  Heart Eyes Hug

От 10минути някъде показват Пипи как лежи или спи, не знам точно, на двора.

Общи условия

Активация на акаунт