Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 382
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 590
...И разказа как е искала да отиде да й се впише някъде, че при смърт, иска да си дари органите.Ама се оказала жената която работи там приятелка на майка й.Казала - Ти добре ли си  ? Знаеш ли че има мафия, дето следи кой ще си впише това в личната карта, и ги отвличат, и исценират катастрофи.Та тогава не е успяла...
                         Пипи явно е искала страшно отдавна, тъй като поне от... абе много години всеки е потенциален донор. Само ако искаш да се откажеш от донорство трябва подпишеш документ.

# 1 591
...И разказа как е искала да отиде да й се впише някъде, че при смърт, иска да си дари органите.Ама се оказала жената която работи там приятелка на майка й.Казала - Ти добре ли си  ? Знаеш ли че има мафия, дето следи кой ще си впише това в личната карта, и ги отвличат, и исценират катастрофи.Та тогава не е успяла...
                         Пипи явно е искала страшно отдавна, тъй като поне от... абе много години всеки е потенциален донор. Само ако искаш да се откажеш от донорство трябва подпишеш документ.
Явно мечтата й като дете е била, когато порасне да бъде донор .  Sunglasses Sunglasses

# 1 592
И аз  тук.От миналия сезон ви 4ета.  bouquet

# 1 593
Дияна и Ивайла са в жеснката спалня вече около половин час. Говорят си по колко обичат да спят в реалният живот, как им минава ежедневието, какви дрехи обичат да носят и т.н. Интересен, и още по-важно- приятен разговор. Дойде и Мария, на която преди това те помагаха да си избере дрехи за довечера. Донесе си пистолета на Дияна да го разгледа.Тя печелила много състезания като имало между разни известни.

# 1 594
Спирам.Какво казвате става в къщата в тоз момент?

От дълго време чакам да се вредя да репортерствам, но просто на някои явно им е по-интересно да продължават да плюят, да се вълнуват от това кой с кого е спал, и всеки да покаже колко е информиран от личният живот на съквартирантите. Tired
    мнооого кефи6. Peaceдаваи Hugти си

# 1 595
daridaridari Hug

Ивайла и Дияна си говорят че не обичат плодови дъвки. Като е дъвка, да било нещо освежаващо. Дават съвети сега за прическата на Мария, и смятат че има някаква прилика с Мег Райън. Решиха да ходят да пият кафенце, макар че на Ива кафето било по-скоро мляко.
Говорят си за дрехите които са взели. Дияна е взела много черни неща, ще гледа да не ги слага толкова. Ивайла показа някакви дрехи, които " не съм ги сложила досега нито веднъж тия шарении", и се чуди дали изобщо ще ги облече. В кухнята са вече. Ивайла ще помага за някаква картофена салата на Софи. Милко се мотае около тях и играе дартс.

# 1 596
Да ти кажа,АВ4Е,супер си!  bouquetА тая ве4ер дали 6те е интересно?Самнява ме.С нов комп сам и баркам буквите Embarassed

# 1 597
Дариии, ще се изчервя вече. Heart Eyes
За довечера сигурно ще е интересно. Първо ще ни занимават със скандала после, заради който Ивайло изкара Аня. После как са били нещата с къщата, т.е. обяснения и повишаване на тон отново.  И след това вече по 25 минути шоу, на всеки от номинираните, и един си тръгва.

# 1 598
Аня трагна ли бе hahaha

# 1 599
Изтарвах Embarassedлелееее. не мога.

# 1 600
наистина много изтърва Wink
снощи 77 страници изписахме
да мъжът на Аня я изведе(направо я нарита)

# 1 601
Да ти кажа,АВ4Е,супер си!  bouquet

Дариии, ще се изчервя вече. Heart Eyes

Не се черви, а си пусни измулсния телефон, заслужава си за труда ти! И да питам......ти за изпита научи ли? newsm78

Довечера дано има шоу.......

# 1 602
Славче,
аз нямам много възможност за включване в темата, че гоня срокове с една работа, но минавам да ти кажа, че стискам палци за изпита   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Успех  Hug

# 1 603
Не се черви, а си пусни измулсния телефон, заслужава си за труда ти! И да питам......ти за изпита научи ли? newsm78

Blush Blush Blush То ще стане ясно след няколко дни  Mr. Green като си дойда от любима Варна. Heart Eyes
Ако трябва да съм честна, смятам че се пдоготвих добре, и отивам спокойна..Още повече изпита е устен и ще намилам яко. Crazy

Славче,
аз нямам много възможност за включване в темата, че гоня срокове с една работа, но минавам да ти кажа, че стискам палци за изпита   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Успех  Hug

Много ти благодаря.Много мило ми стана. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 1 604
Авче, успех на изпита. Аз взех днес практиката.  Имам си оценка вече и тя приключи.  Party
Блгдр за репортажите.  Hug

... и много пишете, беееееее/ Laughing/. Вчера ви оставих на 80 стр. не мога да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт