Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 184
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 635
Не можах да разбера Ивайло защо така изневиделица измъкна Аня чак скандал нямаше.
Като деца са и двете Ивайла как не можа да се сдържи да каже ,че тя е водила в края /то и аз тъй бих направила сигурно/ , а Аня че все пак и тя е водела по някое време.
Totally*Av4e права си като пружини са навити .

# 1 636
И друго. Не ми хареса, че още ще ги влачат тия неща по дейлитата. Аман вече. Sick
Да бяха дали от снощи последните неща, и това е.
Днеска в Къщата се говори съвсем малко, а нас ще продължават да ни нервят с такива глупости. Sick

# 1 637
Хайде на шоуто на бате Милко  Crazy

# 1 638
Не можах да разбера Ивайло защо така изневиделица измъкна Аня чак скандал нямаше.
...

Скандал нямаше, ама той си познава стоката и разбра, че няма да миряса.

# 1 639
Абе стига сте плюли Ивайла бе ooooh! ooooh! ooooh!

То, в присъствието на онова чудовище Анката, всеки ще изгуби контрол. #Crazy Sick

Май само двете сме на това мнение.

Хора, имайте предвид че на тях им е друго. Не защитавам Ивайла, и за Аня се отнася. Те цял ден са се тресяли от нерви какво ще стане довечера. Всяка си е въртяла в мислите хиляда вариянта. Излизат там, виждат отношенията на Ивайло който е потресен от всички, виждат нови материали коя какво говорила. Четат се писма от майка и т.н. Не подценявайте всичко това, това са емоции,емоции,емоции...до откат просто. Не е като да ги гледаш отстрани и коментираш, и да мислиш. Вече се реагира емоционално и първосигнално.
Трябва да ви кажа че при някои от обидите ако аз бях на мястото на една от двете в къщата, да съм станала и да съм забила шамар на другата.Мен ако питате и двете много издържаха.
Едно е да се гледа, друго е да си там.Те бяха просто кълба от емоции.

Точно това мислих да напиша и аз Hug

Не я защитавам, защото съм луда по Ивайла Crazy

Хора, не пренебрегвайте обстоятелствата. Ивайла дори много търпя. Какво, след цялата пумия, която се изля от Анка, Ива дори не трябваше да се помирява с нея. Мен пък това ме подразни. Всеки си има достойнство и чест. А Анка, дори мъжът и не може да я изтрае Crazy ooooh!

# 1 640
  • София
Totally*Av4e, за емоциите - ок, така е. обаче това пак говори колко струват, разбираш ли? човек трябва да има достойнство и усет, независимо от емоциите си. човек трябва да има контрол над себе си.
те просто са елементарни, твърде елементарни, за да го осъзнаят.

# 1 641
  • София
Аня много хитро и с мил глас я жегна Ивайла точно там, където знаеше, че ще отскочи директно извън орбита. Казвам ви, толкова години в змиярник като театъра не се оцелява без подобни умения. Ивайла не е печена в интригите, не е срещала много такива хора и просто не знае, че това са номера и как да им противодейства. От самото начало Аня я манипулира и я жегва по болни теми и после седи като жертва да гледа как Ивайла истерясва. Ако Ивайла можеше да не и обръща внимание или да я сложи спокойно на място щеше да я направи за смях, но тя няма същия тренинг, а и няма нужните качества, според мен. Тя се опитва да е искрена и натурална, а не е достатъчно уравновесена, за да може това да е в нейна полза.

# 1 642
  • Варна
А Анка, дори мъжът и не може да я изтрае Crazy ooooh!

То щото пък Ивайла, нейния мъж я е изтраял?!  Mr. Green

# 1 643
АВЧЕЕЕЕЕЕЕЕ
успех на изпита Praynig Hug

# 1 644
  • София-Лагера
Аз няма да мога да заспя .
Какво ли е казал Сашо Диков на Пипчето?
Гризе ме любопитство Thinking

# 1 645
  • София
К-А-М, и двете са лицемерки, за какво "изтърпяване" става дума, не съм усетила Ивайла да търпи нещо. айде, стига бе, ясно е, че Аня няма никви фенове, ама вие почитателките на Ивайла не знам кой Брадър гледате...

# 1 646
И не подценявай факта, че Ива е млада и едва ли се е сблъсквала с климактерични лелки с мнение Crazy Mr. Green

Аде Милко, аман от пиленцата му Tired

# 1 647
Митьо Пищова  ooooh! Sick и каква двойка са  #Crazy на фона на песента  Whistling Tired

# 1 648
  • при моите деца .....
И друго. Не ми хареса, че още ще ги влачат тия неща по дейлитата. Аман вече. Sick

Peace Peace
Вече просто ще загубят аудитория

# 1 649
Пфу, Ивайла направи цирка тоя път Sick
Абсолютно  Sick , много се изложи и тя накрая .
                         И какво невярно каза  Twisted Evil?

Общи условия

Активация на акаунт