Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 527
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 815
...а по-принцип завинаги за Ицо...
                         Нямах мнение за Ицо, но като му видях пиянството, си съставих  Rolling Eyes. Изобщо не го харесвам, изглежда доста лицемерен.

# 1 816
Що си мисля, че за Марийка, ще гласуват почитателките на Анка Thinking

Изобщо , в тези номинации май нищо не зависи от продуцентите, а от самите номинирани, но как са се държали преди това.

И на мен ми харесаха момчетата как танцуват, но не бих гласувала за Мара. Whistling

# 1 817
Кофито ми е леко скучен Whistling

# 1 818
...а по-принцип завинаги за Ицо...
                         Нямах мнение за Ицо, но като му видях пиянството, си съставих  Rolling Eyes. Изобщо не го харесвам, изглежда доста лицемерен.

Не е лицемерен мила, просто изключително се въздържа и му изби и на него баланса   bouquet

# 1 819
  • Пловдив
И аз мисля, че когато имаш мнение за някой човек, ако ще Унилсон да доведат да танцува с бабата на бабата на Аня, това не може да промени намерението да гласуваш или не за този човек  Peace

# 1 820
На мен програмата на Мария ми хареса до Кофе....
А Ицо и аз го отписах каго го видях пиян. Жалко, много ме кефеше в началото, но органически не понасям хора, на които алкохола им отпушва агресията. Виж Софка бих я напивала всяка вечер hahaha hahaha

# 1 821
а с химна просто го прекалиха... Кофето да го пее пък и някък не на място е

# 1 822
а с химна просто го прекалиха... Кофето да го пее пък и някък не на място е
Peace Tired

# 1 823
Що си мисля, че за Марийка, ще гласуват почитателките на Анка Thinking

И аз така си мисля, но си мисля също, че тя ще излезе!

# 1 824
  • София
Хайде, следващият път, в който някой чужденец реши да пее химна поне да научи първите две думи. Stop

# 1 825
А Ицо и аз го отписах каго го видях пиян. Жалко, много ме кефеше в началото, но органически не понасям хора, на които алкохола им отпушва агресията. Виж Софка бих я напивала всяка вечер hahaha hahaha

Ицо, или Део newsm78

# 1 826
Не и върви на Мария с музикалните изпълнения...''аз съм б'г'рИнче''.  ooooh!
Ама най не обичам да се гаврят с Химна.

# 1 827
...Не е лицемерен мила, просто изключително се въздържа и му изби и на него баланса   bouquet
                       Приемам това, но само донякъде  Stop. Део направи по-малко простотии, и пак се засрами. Ицо прие като напълно нормални нещата, които направи по време на алкохолното си опиянение. Това също ми направи впечатление. Отделно, че беше наистина много груб. И явно това наистина е част от него. Може би 'лицемерен' не е правилната дума, но нещо в него доста ме смущава  Rolling Eyes.

# 1 828

Ицо, или Део newsm78

Като се замислих, я и двамата  #2gunfire

# 1 829
Ицо си е Ицо, просто наистина се въздържа , е изложи се наистина, но никой не очаква от него английско възпитание, мен даже ме изненада доста приятно, мислех, че ще е доста по остър.

Общи условия

Активация на акаунт