Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 527
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Къде е шоуто? Не можах да изгледам фолкмените и фолкменките, но и след това шоу не виждам.  newsm78
Е, ами ти най-голямото шоу си изпуснала  Joy Joy Joy

Пу, язък.  ooooh! Бях си пуснала Металика и гледах само картинка, но явно шоОто е било в звука.

# 1 876
а Лора като я видя се сещам за една нейна песен(и на ballface) ,в която се пее - дупето ми събира шопи и гларуси на ято Laughing Mr. Green

Некаааа, нека бъде лятооооооо  Whistling Whistling Whistling

Милко, колко събра  Rolling Eyes

Много.

# 1 877
  • Пловдив
а Лора като я видя се сещам за една нейна песен(и на ballface) ,в която се пее - дупето ми събира шопи и гларуси на ято Laughing Mr. Green

Некааа, нека бъде лятооо  newsm57

веднага се сещаме, Авче   cheers

# 1 878
4000лв.  Party

# 1 879
  • in the back seat of my car
....
Некааа, нека бъде лятооо  newsm57
Laughing Peace
и сестра му е готина, много добре говори момичето Peace

# 1 880
# 1 881
Мария печели с поведението си на простакела, мъжкарана и разбира се,  олимпийска шампионка.
Милко го крепи чалгата... Део просто с тия стари шлагери си заминава...
Вариант Мария да излезе има само, защото каза, че има работа навън....

Чакай сега, по моята скала на справедливост, трябва да излезе Милко. Много е егоистично, човека вярно печели пари и даже приятно изненада, като скромен човек /или се прави/. Но като видя 12-13 годишни девойки слушашат чалга по мобилните си телефони и облечени  Shocked ми иде да им вържа по един шамар...Но защото не са мой деца, се въздържам. Ако видя моята дъщеря така ще взема два пищова и ще се гръмна едновременно, да не взема да се пропусна, защото това ще значи, че тотално съм се провалила и не съм й обръщала достатъчно внимание и аз и баща й сме проспали израстването й.

# 1 882
Ха сега извадете трушийката и ракийката. Да дойде и сватята да й видим кладнеца пресъхнал ли е или не. Абе какво става тази вечер?!   Rolling Eyes

# 1 883
  • София
Явно нещо не съм разбрала, чаках да чуя Сашето и Пипка-щипка, ама... явно утре. Оф дано не излезне Део.

# 1 884
# 1 885
  • in the back seat of my car
  bouquet Av4e поздрав и за тебе Hug
за първи път виждам бащата на Део(уффф даже мислех нещо друго... ooooh!)

# 1 886
# 1 887
браво на майката на Део Hug

# 1 888
  • Пловдив
До сега я зяпах Лора... Искам да е лято пъък  newsm45

Тоя режисьора на Део е голям плагиатор  Crossing Arms

# 1 889
Май, май Део ще си ходи.  Sad Няма ли и той някой познат, който да дари нещо... Део ми е любимецът. Доста изпростява, не ми харсва как говори доста често, но е толкова искрен и добър.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт