Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 221
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 935
 Joy Joy Joy Joy

Ей, обичам ви бе. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 936
  • Варна

Повече няма да смятам парите по лайфовете. Щом толкова се недоволства.
Славче, не се ядосвай . Просто темата стана такава, че всеки пише и никой не чете  Mr. Green
надявам се другата седмица пак да ни съобщаваш как се движи сумата   bouquet

# 1 937
  • Бургас
А стига бе! Верно ще изкарат накрая и сватята на сцената. doh
Joy Joy Joy
Толкова интересни приятели има Део,тоя му изкара родата.

# 1 938
Защо си мислите, че хората които гласуват в момнта, пускат само за Део? Дали не отчитат и смс-и за другите?

Пак казвам
.И за други сигурно гласуват.Но процента е много малък. Досега винаги така сме ги смятали и е било правилно. Ако има разлики ще са много малки.То който е искал да си пусне за Милко или за Мария още тогава го е направил.

Аха, разбрах. Накарах те да се повториш , сори.

# 1 939
  • Варна
Еййй най-после да дочета  Crazy
Надявам се да няма драматични промени в резултатите и Мария да излезе. Само незнам Пипи какво ще прави без "сестра си"  Twisted Evil
Тази вечер шоуто не беше интересно  Rolling Eyes
И Лора не ми харесва как пее.

# 1 940
Оф като започнете с тези драматизми за победената страна.Няма значение коя музика изпълняват съквартирантите.Важно е да са хубави хора каквито са Милко и Део и двамата според мен заслужават да останат , а Мария да излезе и да се подготвя за нови медали , за да не изпростее още повече покрай драматизма на Пипи.

# 1 941
                         За Део не знам, мен Ицо ми стана супер анти. И не разбирам защо питаш дали съм безгрешна - ако не съм, значи човешкото поведение не трябва да има никакви граници ли? Държа се недопустимо с над трима човека само с едно напиване. Аз тъпа ли съм, че да не мога да си съставя мнение?

# 1 942
  • Абсурдистан
Тази вечер не стига, че е пълна скука и трагедия,
ами е и изключително дълго.

Не се трае просто.

# 1 943
Абе какво да направя, като не харесвам Милко...бе хора, просто не го харесвам а вие как разбрахте, че е добър човек, отказва мисии, прикрива се...само лежи и пърди....

# 1 944
# 1 945
Тази вечер не стига, че е пълна скука и трагедия,
ами е и изключително дълго.

Не се трае просто.
Извади ме от унеса ми  Joy Joy Joy

Айде Мария дръпна с 10 000 лв.  Peace

# 1 946
Е, бравос на Армеец. Избиха рибата Confused Марчето ще вземе да остане...

# 1 947
Еееееееееееее, тия от Армеец..... бива ли така.
Мария ще остане така, а Милко ще излезе.

# 1 948
Ехххх, какво дарение за Мария, изхвърча напред.  Confused

# 1 949
Абе какво да направя, като не харесвам Милко...бе хора, просто не го харесвам а вие как разбрахте, че е добър човек, отказва мисии, прикрива се...само лежи и пърди....
Ти защо мислиш че трябва да го харесваш  ooooh!. И аз не го харесвам, но много се кефя че събра толкова пари тази вечер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт