Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 151
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 115
Парица-царица

# 2 116
  • Mediterraneo
Няма значение за какви пари става въпрос. и 5 лв да й е хонорарът, чест щеше да й направи да го дари за каузата. ама не!

# 2 117
------и Аня ще си направи нова цица  Mr. Green
                    да е  млада хубавица  Crazy

# 2 118
# 2 119
В автобуса,на път за работа слушах радио(не знам кое),казаха,че от 1.20 лв. едва 60 стотинки ще остават "чисти" за каузите.

# 2 120
Парица-царица

------и Аня ще си направи нова цица   
                    да е  млада хубавица.
Млада хубавица, ама пустото му нали си е старица, та ще си остане стара лъвица, без красотица

# 2 121
   Значи,продуцентите може вярно да излязат на дефицит този път. Зрителите се оказаха по-умни,отколкото ги мислеха,и отказаха да пращат есемеси за този цирк. Снощи не гледах,само чух три-четири пъти как някакви фирми дарили по хиляда-две хиляди лева уж за каузата. А всъщнос съобщават точното име и адрес на фирмата. И това ако не е евтина реклама,здраве му кажи. Щом стигнаха до тук,да събират по този начин пари чрез реклами,спукана им е работата. Сега нов скандал очаквали-пълни сеирджии и чалгаджии.  

# 2 122
Едва ли ще са на загуба продуцентите, достатъчно реклами има, там са големите печалби...абсурд е да разчитат на смс-ите, за да си скърпят бюджета!

# 2 123
На мен също вече ми е много пошло това предаване  Mr. Green
Жалко, защото така губят децата, но какво да се прави нашенски роден манталитет
Ако ще има пак скандали отказвам се да го гледам, това са панаираджийски истории

# 2 124
От снощният лайф единственото, което ми хареса, беше бабата на Део. Все едно гледах моята баба. Laughing
 Радвам се, че Део остана. Радвам се, че снощи се събраха повече пари, от колко при двубоя между Аня и Ивайла.
 Забелязах, че ВИП-овете бяха много потресени от цената на кувиозите. Ако дарят поне половината си хонорари, ще могат да се купят още толкова кувиози. Дано да се сетят.
  Къде е ролята на държавата в тази история обаче ************************/това е една дълга, коньовичарска благословия/.

подкрепям поста
Бианко--Честит рожден ден Мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

бабетката беше върха

според мен оставиха Мария ,за да може да има интрига някаква
Милко е кротък
Мария само ходи след Пипи и ръчка

# 2 125
  • Пловдив
по 50ст от СМС отиват за каузата, така каза Ники в един лайф... иначе бях потресена от бюджета им, когато уж се чудеха от кое да се лишат, за да съберат пари да направят банички  Confused редбули, уискита, бири... и всяко по отделно си взима хиледарката... НА СЕДМИЦА  Money Според мен е правилно при положение, че толкова ги глезят, всеки да си откаже хонорара в името на някаква кауза  Crossing Arms

По мои сметки, ако тея 50ст са за сметката дето се върти, то сигурно към 2 милиона са вкарани само от българи чрез СМС-и. Нямам представа по колко взимат от рекламите на ББ, надявам се само с тях да поят и хранят великите звезди  Tired

# 2 126
Аз вярвам, че смс-ите, които пускаме ще помогнат. Затова за първи път гласувам в подобен формат предавания. Иначе боли ме кой остава и кой не. Чешем си тука клавиатурите, но има хора, които берат душа и хич не им е до сеир. То е ясно, че ако чакаме на държавата ще има да чакаме. Дано тази т.нар. държава благоволи поне ДДС-то да не си изтегли. Вече колко пъти се коментира въпроса и не знам с каква съвест властта все още мълчи.
ББ се отказа от дела си. Има шанс и мобилните оператори да го направят.

Иначе, евала на Ивайла, че дари 5000лв. От суета или не, много важно. Даде ги. Аня какво даде? Една нощ труд за банички вложи и ни го тика в очите. Имаше наглостта да плюе и по парите на богатите приятели на Ивайла. Ма, коза, тези пари живот ще спасят! Няма лоши пари за добра кауза.
Съвестта не й попречи в ефир да прави планове с Пипи за почивчица в Италия, и в същото време да призовава зрителите да отделят от броените си левчета за каузата.
Караньотов и той „не бил това начинът”! Държавата, та държавата. Държавата, това сме ние, бе мухльо! Не го интересувал и вотът на зрителите. Мен ме интересува. За първи път вотът има значение.

# 2 127
Нищо чудно накрая Валери да влезе да си прибира Мария  Joy

# 2 128
Дори и държавата не е виновна за положението по болниците. Нравите ни са кофти и тва е.
Казвали са ми как директори на болници отказват дарения за скъпи апаратури, защото при дарение няма комисионна за тях.
Хора на нищо не вярвам! Никви смс-и на нищо няма да помогнат.

# 2 129
А бат Милко всъщност отговори ли на въпроса на Ники Кънчев дали ще продължава да подкрепя каузите. Нещо смотолеви, даже се стресна, все едно искаше да каже "оф, писна ми, нима не дадох достатъчно от себе си".

Общи условия

Активация на акаунт