Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 983
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 415
Ох, Софи е сладурана! И се е погрижила за цялото си семейство! Ето това е великодушие! Браво! Семейството и може много да се гордее с нея! И глас и сърце има! Циганско сърце!  Heart Eyes
От като каза, че никога не е маструбирала, не и вярвам много на приказките Whistling
Иначе е сладурана Peace

# 2 416
Ох, как я зяпат Пипи и Аня:-)

Аз съм фен и на шапчиците на Божидарка...

# 2 417
  • София
Може някой да иска да си мислите така, но другаде не кой знае колко по- добре. В Англия за цяла бременност имат един или два пъти право на видеозон, доколкото знам. Не ми се сърдете, но тези митове за скапания народ и държава се разпространяват от незнание. Навсякъде има нещо по- хубаво и нещо по- лошо, но ние виждаме тук само лошото, а в чужбина само хубавото. И не спираме да се плюем, за да можем да убедим целия свят, че сме най- скапаните хора на най- скапаното място.
 Peace

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 22:13 от Бояна Ламбер

# 2 418
От като каза, че никога не е маструбирала, не и вярвам много на приказките Whistling
Иначе е сладурана Peace

hahaha Кога пък изтърси това? Аз съм изпуснала!  hahaha

п.с. Аз имам приятелка, на 22г, която твърди същото!  Wink Но и аз не вярвам на подобни приказки!  Wink

# 2 419
Може някой да иска да си мислите така, но другаде не кой знае колко по- добре. В Англия за цяла бременност имат един или два пъти право на видеозон, доколкото знам. Не ми се сърдете, но тези митове за скапания народ и държава се разпространяват от незнание. Навсякъде има нещо по- хубаво и нещо по- лошо, но ние виждаме тук само лошото, а в чужбина само хубавото. И не спираме да се плюем, за да можем да убедим целия свят, че сме най- скапаните хора на най- скапаното място.

За протокола- Нико има фирма за политически Пи Ар и работят за някой, който е в опозиция в момента, затова му изнася и тая работа с абдикиралата държава.  Wink
Живяла съм на няколко места в чужбина и пак казвам ,че сме скапан народ.

# 2 420
 smile3501 на СофитУ

# 2 421
В Англия за цяла бременност имат един или два пъти право на видеозон, доколкото знам.

А тук нямаш това право, защото няма къде!

Peace

# 2 422
Софчето ми напълни душата Heart Eyes

# 2 423
Бояна, тука имат право мисля на 4 ( не съм сигурна, защото не съм била бременна). Имаш си и списък изследвания, които са поети, наблюдения и т.н. Ако има усложнения ( сега моя приятелка чака бебе) в последния месец прави кръвни изследвания на всеки 4 дни.
Всичко си върви по 'касата' и така..
Така че, легендите как са захвърлени бременни едва ли не е малко преувеличено.
В България колко видеозона имате по здравна каса?
Абе, едва ли ще са повече, въпроса е, че за 20 лева всеки ще те погледне, докато тук е по-различно с частните... просто не е толкова евтино.
Така или иначе 6 кувьоза... аз съм работила в МЗ - това е никаква сума точно.

# 2 424
Ами тя Софи-то може да не разбира думата...

# 2 425
Софито бих казала е по-висока класа от великата Аня .
Земен човек съзнаващ ,че греши и с безспорен талант.

мда
а направили ви впечатление как гледаше скандалите между аня и ива
като същисана Joy Joy

# 2 426
  • София
Каузата е сериозна, наистина е срамота, но исках да кажа, че легендата за земния рай по света и тоталния ад тук е малко преувеличена. Ясно е, че сме по- бедна държава, но нека да имаме малко самоуважение и ако всеки си върши работата там където е нещата няма да са така. Така или иначе темата е за друга, та извинявайте за отклонението.

# 2 427
В Англия за цяла бременност имат един или два пъти право на видеозон, доколкото знам.

А тук нямаш това право, защото няма къде!

Peace
Да бе ходех си ,когато ми хрумне .

# 2 428
То никой не го е и споменавал рая на другите страни....
Идеята ми беше, че е срамно държава да няма пари за 6 или 600 кувьоза.

както и да е, наистина.

# 2 429
вижте снаха ми
е с болест  генетична
по здравна каса й бяха направени всички изследвания днк на нея и на брат ми
няколко видеозона имаше  правени --незнам бройката
кр изследвания и тн
каквото се полага на бременна по здравна каса всичко й беше направено
и роди без рушвет  в майчин дом здраво и прекрасно бебе преди 4 месеца

Бояна е права,,темата е друга
а и нуждата от кувьози си я има

Общи условия