Отговори
# 150
3тото 4е децата им са ве4но сополиви и с мрусни дрехи (пове4ето) е има и изклю4ения но са малко
Ами аз мога а ти обясня това явление (ако го има де Rolling Eyes)
В 9 4аса сутринта детето се обли4а всеки божи ден сьс 4исти дрехи,задьлжително всеки ден с разли4ни.Отива се на у4илиЩе,и до там се свьрШи сьс 4истите дрехи Confused.В 3 или 4.30 4аса когато се взима детето от у4илиЩе ве4е няма и спомен от 4исти дрехи Laughing.
В пове4ето слу4аи когато е топло времето ,родителите водят децата в парка,тоест с ве4е мрьсните дрехи се отива на игра.След няколко 4асово вьргаляне из пяська се трьгва кьм вкьЩи,кьдето детето се кьпе и си ляга доволно в леглото Mr. Green.
На другият ден се повтаря сьЩата история.

Когато има някакьв повод (сватба,комунион,крьЩене...)децата ВИНАГИ са обле4ени много елегантно и у4удваЩо за мен през цялото "сьбиране" успяват да се задьржат 4исти Thinking.

Мама на дзвер4е на 5 годинки.(което оба4е не успява да се задьржи 4исто на никое сьбиране Laughing).
добре не ми го обясняваи за6тото и моето дете е на 5 и всяка сутри в 9 го водя на гарадина в 4.30 си го прибирам и гледката след обед е сьщата като  на сутринта това 4е децата са  целите 4орлави и лекета по блузите не зна4и 4е е от игрите,ти би ли пуснала детето си с дупки по блузата или сьс суполи по носа?! е аз не

# 151
  • E-CLM & CH-VD
RALI LO, а сигурна ли си, че мърлявите и сополиви деца са точно само испанчета?  Laughing Защото аз имам малко по-различни впечатления.

# 152
нямам намерение да продьлжавам тая безмислена глупост това е моето мнение ,ти като си такава испано защитни4ка остави другите да си изкажат мнението .ВИЖ ТЕМАТА la educacion de los ninos depende de los padres smile3534 to4ka

# 153
  • E-CLM & CH-VD
Това за "испанозащитничката" за мен ли се отнася?  newsm78 Или за всички, които не бяхме съгласни с липсата ти на обективност?

Ами защо я започна тогава "безсмислената глупост"? Колко от 50-милионна Испания си видяла, че да кажеш за всичките деца, че са мръсни и сополиви?

# 154
И моето дете е от мръсничките и сополивите.....след детска градина не го преобличам и признавам си не винаги го тормозя да му е избърсан носа за пред критичните погледи  Peace

Пп детето е полуиталианче  Peace

# 155
За бутилките пред входната врата разбрах. А в градината? Съседските котки редовно д.....т в моята градина  #2gunfire  Бутилките на местата където ходят ли да ги сложа, или пак пред вратата на градината? Те влизат в нашата градина по оградите не през врата  Rolling Eyes

# 156
  • Bristol
И моите са от мръсничките  Grinning е, синът го поотрасна вече. Ами творят децата в училище или в градината, хапват спагети и пица с доматен сос, който често се озовава върху бялата ученическа блузка  ooooh! А моят обича да играе футбол в междучасията, колко пъти съм го взимала с разпрани панталони на коленете  Crazy Малката пък често е с озеленени колена, търкаляли се по полянката, ровили в пясъчника. Често в този вид отиваме на разходка, я в парка, я в супермаркета или близкия Мол  Twisted Evil И аз в началото се чудех, как може да са така мърляви  Laughing

# 157
Това за "испанозащитничката" за мен ли се отнася?  newsm78 Или за всички, които не бяхме съгласни с липсата ти на обективност?

Ами защо я започна тогава "безсмислената глупост"? Колко от 50-милионна Испания си видяла, че да кажеш за всичките деца, че са мръсни и сополиви?
                                                                                                                                                                    това което сьм запо4нала е да изкажа своето мнение никои не трябва да е сьгласен с мен това ми е направило впе4атление  , а за това колко сьм видяла от испания трябва да знаеш ,4е  е достать4ноза каква обективност става вьпрос?про4ети по-нагоре дали сьм казала за 5омилионната испания или ,4е сьщо има изклю4ения .доколото до теб маи си тьрсиш да си 4ешеш езика с някои  ,е с маен не става!!!

# 158
Моето не е испанче-обаче ако я бяхте видели преди малко-тръгнахме с бели шорти и бяла тениска на фона на които моето нали е опушено-изглеждаше все едно ,че е било месец на море -успя да се запази чиста до момента в който и купих сладолед-тъмно розов -добре,че бяхме близо до нас  Laughing

# 159
  • някъде под слънцето...
аз не приемам тук в испания на4ина им да закусват сутрин,например ядат филия сьс сладко(препе4ена) и като я набодат на вилицата я топят в кафето или млякото после пият от него а то е пьлно с пар4ета от филията или кекса които ядат.другото е 4е си хвьрлят боклуците по земята в баровете това е направо отврат,и 3тото 4е децата им са ве4но сополиви и с мрусни дрехи (пове4ето) е има и изклю4ения но са малко
Това за филията в кафето, никога не съм го виждала,
За баровете съм съгласна(всъ6тност голяма 4аст  тези барове обикновено са доста непретенциозни бирарии), ..., има много места  които  са си напълно нормални..
за ве4но сополивте и мръсни деца... newsm78
може би зависи в коя 4аст на Испания живее6

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 16:33 от sl

# 160
  • Ispania

Вес,не си прави труда Tired....След погорното изказване на потребителя просто няма смисьл да се "кореспондира с него".

За бутилките пред входната врата разбрах. А в градината? Съседските котки редовно д.....т в моята градина  #2gunfire  Бутилките на местата където ходят ли да ги сложа, или пак пред вратата на градината? Те влизат в нашата градина по оградите не през врата  Rolling Eyes
Аз да ви кажа никога не бях виждала тук бутилки по вратите,онзи ден про4етох и ми стана много интересно.Е ве4ра ходихме на разходка в едно село и ги видях Joy

# 161
О и моето дете го взимам мръсно от градината, а хем не ядат там  ooooh! Дори купих по евтини панталони и дънки, които са само за ДГ. Прибира ли се на обяд, задължително отива под душа. Дрехите в коша с прането, освен ако след обяд не излизаме на площадката или с колелото, тогава пак си облича мръсните вече панталони. Просто не е истина колко цапат и късат  Crossing Arms

# 162
  • в Tara
Въх, RALI LO, ти мъ уби Shocked
за толкоз години не съм срещала и в съня си лекьосано испанче. говоря за този тип мръсно, който разбрах, че ти имаш предвид, непрано.
интересно ми стана къде в испания живееш.

дъщеря ми всеки ден се връща от училище като прасе, ръцете и дрехите надраскани, мантата на лекета, джобовете пълни с камъни. на всичкото отгоре като се отбием и покрай детския парк такова заравяне става в пясъка, та минаваме всички испански чада по мръсотия.
де да знам пък, сигурно сме се поиспанчили вече.

# 163
толкова станаха популярни моите писания ,4е 4ак забравихте да си пишете по темата. ПП става вьпрос за северна испания. благодаря за вниманието Peace

# 164
Кое е ненормалното неразбрах дете да се върне от детска или училище мръсно.  newsm78. И това, че после отива да се въргаля в пясъка с мръсните дрехи. Да го окъпя и пременя за да иде да легне в локвата ли трябва  newsm78.
Датчаните примерно много държат да са чисти. Само се преобличат. Дъртите и се къпят, ама явно не къпят децата си и не им мият дупетата. Поводът да го напиша е, че липсвахме с мъжа ми 3 дни, през които снаха ми гледаше децата. Като се прибрах намерих огроен куп с дрехи за пране сложила, които в коите очи не бяха мръсни, или поне спокойно могат да се ползват за игра на двора, имат по едно петно примерно. Затова пък намерих сина си със същите гащи с които съм го оставила. Почти 4 дни не са му сменили боксерките, а явно не са го и мили като знам как мъжа ми го мие само като се напишка или наака в гащите и ако това не се случи ще си ходи кой знае колко време с едни гащи и немит ако не съм аз. Задължително си мия бебетата в леген, а Давид на бидето направо поне веднъж дневно и задължително след акане. Тук бебетата ги забърсват с мокри кърпи и легенът им е непознат. Ръцете също или забравят да измият след ядене или с мокра кърпа ги забърсват. Държат обаче да измият зъбите на детето, даже да е заспало на дивана ще го събудят да му измият зъбите

Общи условия

Активация на акаунт