Отговори
# 180
но тук така или иначе студена на практика няма.
Shocked Shocked Shocked newsm78

# 181
тити нашата има такова приспособление,а също така такова като на бз.Това за което ти говориш го използвам най вече като мия пода в банята.
За босите крака -и тук го има-нагоре с 2-3 панталона,3-4 пуловера-яке и шапка-но боси,по чехли  #Crazy #Crazy #Crazy

Сега се сетих за нещо което май е само тукашен патент-прането-аз пера винаги когато ми се събере една пералня дрехи--тук обаче се пере 2 пъти седмично-семействата са големи-познайте по колко перални се перът и колко дрехи след това се простират.

# 182
По въпроса за босите крака, тъкмо ми попадна една анкета, споделяща напълно наблюденията в темата.

Днешното проучване на www.weather.com е с въпроса "Коя част от вашето ежедневно облекло/стил зависят най-много от времето?"

Изборите са:
Обувки;    Коса;    Яке;   Грим;   Парфюм

И Якето води с 54.1%  Wink Обувките са събрали само 26.7% до тук.

Аз лично гласувах за обувките и бях сигурна, че якето ще води.

# 183
тити нашата има такова приспособление,а също така такова като на бз.Това за което ти говориш го използвам най вече като мия пода в банята.
За босите крака -и тук го има-нагоре с 2-3 панталона,3-4 пуловера-яке и шапка-но боси,по чехли  #Crazy #Crazy #Crazy

Сега се сетих за нещо което май е само тукашен патент-прането-аз пера винаги когато ми се събере една пералня дрехи--тук обаче се пере 2 пъти седмично-семействата са големи-познайте по колко перални се перът и колко дрехи след това се простират.

БЗ. TİTİ  показанiте от вас тоалетнİ чİнİİ са супер лукс    Laughing   в работата  сме длъжни да осигурим "тоалетна спрямо религиозната принадлежност" / така им казват/   Laughing    и представляват  дупка и отгоре стърчи  маркуч   ooooh!  никакъв лукс

# 184

БЗ. TİTİ  показанiте от вас тоалетнİ чİнİİ са супер лукс    Laughing   в работата  сме длъжни да осигурим "тоалетна спрямо религиозната принадлежност" / така им казват/   Laughing    и представляват  дупка и отгоре стърчи  маркуч   ooooh!  никакъв лукс

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 185
не, bz, не говоря за комбинирана тоалетна чиния с биде. Говоря за това http://photos.streamphoto.ru/b/8/1/4f5beff22ddce814c34b24ccf19dd18b.jpg което за мен си е очевадно да измиеш под налягане тоалетната чиния....не задника си....то и топла вода не му е предвидено, но тук така или иначе студена на практика няма.

тити  =А тyй вашето е различно, да  Mr. Green ...то с този душ ша можеш и целия да се изкъпеш, не само д-то , ако някой покрай чинията , реши и да се освежи  Joy Mr. Green

Саудитките като дойдат в Бахрейн и след тях е потоп в тоалетните, жените , които чистят се шегуват , че направо си вземат душ. Ма какъв кеф ще да е ако имаш хемороиди... Mr. Green

# 186

А защо лете при 41 градуса виждам деца с ботуши, пакистанци с грейки?
Може да са тръгнали към някой мол, там са полярни температури Laughing
Всеки път се заричам да не тръгвам на кино без топли дрехи!

# 187
По повод сифона в банята - и у дома няма сифон.
Друго - две кранчета (едно за топла и едно за студена вода) и никаква смесителна батерия.  Shocked Пълниш си мивката и се миеш. Не може с течаша  вода, ааааа, как така!  Naughty

Другото, с което все още не мога да свикна е, как местните се прегръщат и целуват за "зравей" и "довиждане". По между си - няма проблем, но като започнат и на мен да ми се мятат на врата, се чувствам, така да се каже... странно.  Rolling Eyes

# 188
Сега като ви чета и се сетих, че тук само да пекне малко слънце (няма значение кой месец е) - веднага се появат хора на всякакви възрасти по чехли и по джапанки и панталони 7/8! Тази година януари месец беше, студено, но пече слънце и те вече по джапанки се разкарват!!! Явно са калени хората, по друг начин не си го обяснявам. Аз умирам от студ и съм с палто, шапка, шал, ботуши (както е нормално за януари) и като ги видя и се ужасявам  #Crazy!
Cybercat и аз съм попадала на такива кранчета - от едното обикновено тече много студена вода, от другото непоносимно гореща. Много е неприятно така и не можеш да се измиеш спокойно. Мисля че в по-старите сгради (хотели) е така.

# 189
Попс, къде си? Тук като видя на бебетата как се веят косичките ми става лошо. Шапки се слагат само ако е слънчево за да не слънчасат - разбирай леко слънчице, защото няма начин температурата да се вдигне над 25 градуса. Направо ме разбиват  Joy. В най-големите студове децата ходеха на училище с килт и къси чорапки  Crazy.

# 190
Като казахте за ходене почти боси в студа и се сетих за един мой приятел от Австралия.
Този човек мота бос с джапанки (дънки, шалче и зимно яке) чак докато не заваля сняг.
Тогава го видях със съвсем леки спортни обувки тип платненки, за които дори не бях сигурна, че не пропускат вода.
 ooooh!
Е как един път не го чух да кашля този човек  Laughing

# 191
  • Германия
Мъжът ми е същата история, само при валежи и силни ветрове слага пуловер или грейка тип елече, иначе все по тениска щъка. Колко пъти са ме питали, дали не съм го изгонила, и дали има изобщо яке... ooooh!

# 192
  • Ispania

Другото, с което все още не мога да свикна е, как местните се прегръщат и целуват за "зравей" и "довиждане". По между си - няма проблем, но като започнат и на мен да ми се мятат на врата, се чувствам, така да се каже... странно.  Rolling Eyes
Ааааа,спокойно Laughing,така е само пьрвата година Joy,после се врьЩаШ в БГ и раздаваШ целувки на всякьде....а хората те гледат..така да се каже странно Crazy hahaha hahaha hahaha

Така де...... Wink

# 193

Ааааа,спокойно Laughing,така е само пьрвата година Joy,после се врьЩаШ в БГ и раздаваШ целувки на всякьде....а хората те гледат..така да се каже странно Crazy hahaha hahaha hahaha

Така де...... Wink

Това е верно. Става лош навик и после го правиш несъзнателно. Случвало ми се е. Добре че попаднах на що годе близък приятел. Самата аз се стреснах от себе си и после си държах ръцете. Както и това да поздравяваш и да се усмихваш на непознати. В БГ сигурно ме мислят за луда, а пичовете нищо чудно да си мислят, че ги свалям. Нищо че съм свикнала, ама ако някой готин пич ми се усмихне и веднага почвам да си въобразявам, че ме е аресал, сигурно щото ми се иска да е така.  Joy

# 194
Сносщи гледах едно туристическо предаване.
Едно от местата, посетени по пътя беше Иран.
Нашите хора щяха да ходят на тоалетна и подробно им беше обяснето как става занятието(нямат тоалетна хартия, т.е. не ползват).
Клякаш, акаш....
после ...уф, гадно е даже да го обяснява, ползвайте фантазията си....
така, де, беше им обяснено да ползват само лявата ръка, после да я измият със сапун и никога да не ядат с нея.

Пък вие ми спорите са сифони и бидета  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт