Отговори
# 165
Винаги ще ми бъде непонятно: защо децата на бурите ходят с боси крачета и зиме, и лете...  Confused

# 166
Винаги ще ми бъде непонятно: защо децата на бурите ходят с боси крачета и зиме, и лете...  Confused

Защото тяхната зима е като нашата пролет  Rolling Eyes

# 167

а защо тук ходят боси, но с плетени шапки на главите зиме? А защо лете при 41 градуса виждам деца с ботуши, пакистанци с грейки?

# 168
cybercat , какви са тия бури Rolling Eyes
То и в Лондон тия дни гледах бебета с боси крака, а беше един студ....  ooooh!

# 169
Захир, не е чак толкова топло, да ти кажа. Особено сутрин и вечер... брррр  cold

Да, виждала съм и обратното - 30 градуса жега, а черните облечени с плетени пуловери.  #Crazy

P.S. Ники, бурите са местните бели. Te са с много бяла кожа и руси коси.

# 170
  • Ispania
................................................. Тук бебетата ги забърсват с мокри кърпи и легенът им е непознат. Ръцете също или забравят да измият след ядене или с мокра кърпа ги забърсват. Държат обаче да измият зъбите на детето, даже да е заспало на дивана ще го събудят да му измият зъбите

Joy Joy JoyОх как ми стана смеШно това сьс зьбите hahaha.То хубаво е да ги карат да си мият зьбите и след ве4еря,но 4ак пьк толкова Rolling Eyes.
Горкото дете Confused....4 дни без да са  му сменяли белИОто Shocked

# 171
Еее, ако влезете в ДиС, на прима виста ще намерите поне 5 свекърви,
дето са държали детето непреобуто за поверения им период.
Недейте да абсолютизирате  Peace

Ами пък и на мен постоянно ми е студено тук. Дори не съм си взела блузите с къс ръкав от БГ..

Иначе ми е странно през зимата като ги видя с палта, пък с отворени обувки на петите и пръстите, с чехли, сандали...
И това не носене на чорапогащници..аз моя май го свалям само като ида в БГ..
Ботуши, обути на босо..

# 172
  • Boston, MA
По повод сифона в банята. Мой познат, американец, на гости в България, първа вечер в българска баня. Мозайка, сифон, душ. Под душа складиран леген и столче за баня. Нашият човек решава, че в никакъв случай не може да се чекне по стола, но поне в легена ще трябва да влезе, да не разплиска. Влиза, пуска душа, с няколко капки се позамива, забърсва.  Grinning После умира от срам, че разплискал вода по цялата баня, горкият. Та не се чудим само ние...

Същият умираше от чудене и на тоалетните-клекала.  Laughing

... а тук до всяка тоалетна чиния има едно нещо, дето пръска вода под налягане Simple Smile мислех че е точно с цел да си измиеш лесно тоалетната чиния и пода без четка, само поливаш навсякъде със силна струя вода. Обаче ни казват, че това си е за подмиване  Rolling Eyes

Баш за подмиване си е. В далечната 98-99 в някои по-стари тоалетни в Катар нямаше тоалетна хартия, а само този уред.

# 173
Иначе ми е странно през зимата като ги видя с палта, пък с отворени обувки на петите и пръстите, с чехли, сандали...
И това не носене на чорапогащници..аз моя май го свалям само като ида в БГ..
вчера беше 10 градуса, а навън група весели девойки си щляпаха по сандалки, боси крачета и роклички- едната дори лека връхна дреха нямаше....не забелязах да са настръхнали Mr. Green

# 174
..не забелязах да са настръхнали Mr. Green

Те са млади и кръвта им кипи още, няма нужда от якета Laughing Освен това на тази възраст и гъзарията топли Laughing

# 175
Същият умираше от чудене и на тоалетните-клекала.  Laughing

Бубка, подсети ме и мен 2 неща - миналото лято посмъртно не можах да накарам дъщеря ми да ползва клекалата, въпреки че положението беше вече "на пожар" . Тя такова нещо не беше виждала през живота си, а на жп гарата във Варна бяха (поне мин.лято) само такива. Как сме шофирали после за нормална тоалетна из Варна не ми се и спомня  Simple Smile

Второто - по сифона. Банята ни без вана. Имам рускиня на гости. Първият път като влезна да се изкъпе, излезна много бързо за доуточняващи инструкции. Помня един от въпросите беше, така директно ли пада водата и какво да я прави след това.
Аз пък тогава недоумявах как може някой да ми задава такива въпроси, след като всичко е толкова просто  Simple Smile

Общо взето и двете бяхме  Shocked  Shocked (всяка по различни причини).

# 176
... а тук до всяка тоалетна чиния има едно нещо, дето пръска вода под налягане Simple Smile мислех че е точно с цел да си измиеш лесно тоалетната чиния и пода без четка, само поливаш навсякъде със силна струя вода. Обаче ни казват, че това си е за подмиване  Rolling Eyes

Баш за подмиване си е. В далечната 98-99 в някои по-стари тоалетни в Катар нямаше тоалетна хартия, а само този уред.

Има ги в TR НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСЯКА тоалетна ...малко приспособление за (под)(из)миване..таковизи чудо е тукашното(освен че са си чиста необходимост, са и много удобни(винаги има и тоалетна хартия  Mr. Green)  = http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/TravelDetails/Ba … LilPipeDetail.jpg
http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/TravelDetails/Ba … et/EuroToilet.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/3884/toiletxb1.jpg
(TMI  Embarassed Mr. Green)

ps: ей споменaт е този вид тоалетни в  Time Out Istanbul , Atilla Pelit (освен за кенефи, се говори и за някои неща, които могат да се приемат като странности ):
http://www.timeoutistanbul.com/english/5322/ten_reasons_why_istanbul_is_great
или оттук http://attilapelit.blogspot.com/search?q=ten+reasons+why+istanbul+is+great

“Ten reasons why Istanbul is great” (10 причини защо Истанбул е страхотен)
1. Built-in bidets in toilets
Those ass-washing water pipes at the back of commodes are what everyone secretly loves the most about Istanbul... and wants to read about the least. So moving right along...
(има вEрно  Mr. Green Crazy)

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:13 от bz

# 177
  • E-CLM & CH-VD
..не забелязах да са настръхнали Mr. Green

Те са млади и кръвта им кипи още, няма нужда от якета Laughing Освен това на тази възраст и гъзарията топли Laughing

Не помните ли девиза от тийн-годините -  Laughing От студ умри, гъзар бъди!  hahaha

# 178
не, bz, не говоря за комбинирана тоалетна чиния с биде. Говоря за това http://photos.streamphoto.ru/b/8/1/4f5beff22ddce814c34b24ccf19dd18b.jpg което за мен си е очевадно да измиеш под налягане тоалетната чиния....не задника си....то и топла вода не му е предвидено, но тук така или иначе студена на практика няма.

# 179
не, bz, не говоря за комбинирана тоалетна чиния с биде. Говоря за това http://photos.streamphoto.ru/b/8/1/4f5beff22ddce814c34b24ccf19dd18b.jpg което за мен си е очевадно да измиеш под налягане тоалетната чиния....не задника си....то и топла вода не му е предвидено, но тук така или иначе студена на практика няма.

тити  =А тyй вашето е различно, да  Mr. Green ...то с този душ ша можеш и целия да се изкъпеш, не само д-то , ако някой покрай чинията , реши и да се освежи  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт