Пролет е сега, ФЕВРУАРЧЕ тича с цвете в ръка!

• 17 547
  • 292
  •   1
Отговори
# 150

Правете лЮбоФФФФФ не война Grinning
Отивам да ме дотормозят в банята,ако оцелея че Ани ме бамка с телефона по главата що съм тук..ууууууууууууууууууааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа щипе ме!Гадинка малка
Айде чао засега до после!Обичам ви!`,2

# 151
Къде видяхте спор момичета? То стана изкуствен май  newsm78 Не прочетох никъде някой на някого да опонира. Никой не е обвинил или корил никого, исках малко инфо да посоча само. На мен ми беше полезно преди 4 години когато се терзаех по същия начин. Щеше ми се да успокоя някого.
Ефро, наистина ти съчувствам, дано бързо се успокоят нещата при теб! Не съжалявай че си споделила, защото така аз пък се чувствам виновна че се включих. Щях да ти кажа за горчивото, но пък е малка, да не се откаже тотално. Ти си повече от прекрасна майка, то лъха от снимките ви дори  Hug
Роси, понеже си ми приятелка мога да ти го кажа, не си била от другата страна пиле. Знам че ти е натоварено. И на мен ми е. Мечтая да започна работа... за да си почина   Mr. Green Не е живот 5 години у дома, бебета и прочие, нулев социален живот и мизерия. Повярвай, неблагодарна и твърде затормозяваща работа.
Не бих си позволила да коря някого за каквото и да било. На никого не му е лесно и всеки си има своя камбанария.
Ние сме добре, имам предвид здрави. Всичко друго е кочина. На Иво намалиха драстично заплатата, заради кризата.
И тук да напиша, няма как да дойдем на срещата. Ако има някой оставил за последния момент, заявих стая две легла по персон и половина. Роси ми я капарира, миналото майчинство замина до стотинка за лекарства, на това ще и дам 40-то лева, освен ако някой не поиска стаята.

# 152
  • Бургас
Точно това исках да кажа и аз Мери  Hug ,че всяка една от нас е искала просто да споделии ама нали хич не ме бива в обясненията.Момичета няма по-добри майки от нас за децата ни.  Kissing Heart

# 153
Здравейте момичета. Тъкмо се чудех де го спора, че нещо не виждам такъв... newsm78
За спането - имахме тежки периоди със спане при мен и таткото на дивана, после се упокоиха нещата и свикна в леглото си. Отдавна си заспива там. Сам. Почти винаги. Буди се на нощ за вода/биба 2-3-4-5-6 пъти. Различно. Рядкост е да не се събуди въобще. Ако се събуди повече от 3 пъти го взимаме м/у нас че поне да не ставаме. Чувала съм, че има етапи на съня при децата, но само съм чувала.
Пак да питам за тениските дали ще мога да поръчам при положение, че няма да идваме (освен ако не дойдем за малко да ви видим)?
Да ви се похваля - получих мейл, че Люко е избран да участва в конкурса "Виж колко съм сладък" на сп."Моето дете" за др. брой. С ето тази снимка:

Все не успяваме да се преборим за корицата, но продължаваме да опитваме. Crazy
Аз да ви кажа съм мног о притеснена, защото любимата ми баба утре пак влиза в болница. Хич не е добре и направо не ми се мисли какво ще правя ако нещо се случи...... Cry
Водихме го днес на очен в Токуда - оказа се че топчето е ечемик. Не ни изписа нищо защото бил капсулован и нямало смисъл. за 3-4 месеца трябва да изчезне сам ако не, ще го махат оперативно.

Ми това е май за сега. Абе имаше и нещо друго, но нещо не мога да си събера мислите.
Айде един поздрав:

# 154
И аз малко да се запиша,че тези дни бях в една голяма ''черна дупка'',а вие колко много сте писали сега немога да сваря да чета. Hug
Аиде отивам да чета Wink

# 155
  • София
Няма спор  Grinning
Страхотни снимки, момичета! Пускайте още, че да плакнем очите с тези порастнали красотанчовци малки Heart Eyes
Лека нощ от мен Hug

# 156
  • България
Здравейте момичета! Hug
Сенди,цял мъж си имаш ти,голям сладурко е!
Ави,много са готини и двамата  Heart Eyes
Мария,а пък Люко е да го изяде човек с тези къдрички
Аз да ви се похваля,днес подстригахме Ади,малееее какво чудо беше  ooooh! ,накрая така и не го подстрига докрай,ама нямаше как,то не беше рев това неговото,то беше пищене,не е за разправяне,но както и да е вече прилича на момче bowuu .Утре ще кача някоя снимка да го видите.
Хайде лека вечер! Hug Hug Hug

# 157
Абе спор и аз не видях.. Mr. Green
Сенди,голям сладур е Андрю и наистина колко голям мъж изглежда.
Миме,дано се оправи очето и да не се налага оперативно отстраняване. Praynig Дано успеете да спечелите конкурса. Тениска може да си поръчаш,ама трябва да го направиш в темичката за Националната среща.
Ави,много са сладки и двамата.
Мери,най-важното е че сте здрави-другото м.....а му все някой ден ще се нареди.Аз поне така се успокоявам.
Нели,честита ви прическа.Ще чакаме утре да качиш снимки,да ти видим момченцето. Laughing
Кас,успя ли да оцелееш?? Mr. Green Утре да нямаш синки от нащипаното hahaha
Златомирка,хич не го крий на Мони гаджето,ами я вземи че сложи някоя снимка...

За спането-Иво само в началото си заспиваше сам.Сега от доста време заспива само,ако легна до него на спалнята,после го местя в кошарата,която отскоро вече е залепена до нашето.Иначе преди по някоето време,вечер го взимах при нас на спалнята.Така поне по-голямата част от денонощието е в неговото си легло.Буди се по няколко пъти,къде за вода,къде за ... и той не знае за какво.

# 158
  • София
Извинявам се, че ще публикувам по-рано едно послание, но не мога да дочакам да мине 12, а много искам да съм от първите, които ще й честитят празника! Mr. Green Hug

Честит Рожден Ден, скъпа Таня! Hug
Нека щастлива звезда да огрява пътя ти в живота, да те закриля винаги и теб и обичните ти същества! Нека усмивката да озарява лицето ти, когато след много лета се обърнеш назад и видиш какво си оставила след себе си! И нека преживяното от теб да бъде ярко, страстно, възхитително и винаги да връща блясъка в погледа ти, когато си мислиш за него!

Hug

# 159
  • София
МериHug Hug Hug
Лека нощ и от мен! Mr. Green

# 160
Благодаря ви ,момичета  Embarassed Hug Hug
Мери,радвам се ,че сте здравички вече  Hug Ива ходи ли сега на градина?
Нели,честита прическа на Ади ,чакаме снимки утре  Peace
Мария ,как няма да печели конкурси този сладур  Heart Eyes Дано с баба ти нещата се оправят  Hug
Еми,честито ви бъдещ лекар  doctor
Бубе,а ти някоя снимчица няма ли да ни пуснеш на бебките  Simple Smile
Тони,честита победа   bouquet
Кас-че,развесели ме с този пост последния  hahaha Joy
Хайде които са на диета да пускат снимки да видим докъде сте стигнали  Sunglasses
Готи,четеш ли  за изпита  smile3529
Троли,вие кога ще си идвате в БГ?
И аз искам тениска ,макар че няма да можем да дойдем май на срещата  Sad

# 161
  • София
Здравейте момичета и от нас! Най-после да намеря малко време да пиша!
Мира е добре, е изкара един вирус със суполи и лека температура, мина и замина, лошото е, че сага нещо пак е хремава, от зъби ли, от студа навън ли, не знам. Като казах зъби, нещата придобиват епохални размери - много я мъчат, милата. Нощем се буди и плаче с часове, после се храним, после играем, и то минала нощта. С татко Ган дежурим на смени. Иначе на гърне пишка и ака от 9 месец, само като я свият зъбите не иска и да го погледне. Четох, че говорите за памперс гащичките, ще трябва да пробвам, че сменянето на памперса е цяло приключение, особено като я слагам често на гърне. От раждането й сме с Памперс. Падариха ни Молфикс, но след като два пъти се наака и така се омаза, че чак аз "намазах", не рискувам с други марки. На кухня ще я запиша от следващия месец, защото чак наскоро прояде, в смисъл й въведох повечето неща, заради диетата, която пазеше заради АБКМ - иначе апетит, да чукна на дърво не й липсва и си хапва всичко, няма нещо, което да не обича. Е, гоним се из къщи с лъжицата, защото на столчето седи точно две минути, и вече не е интересно. Ние също пием Нестле Джуниър 1, имаме 8 зъбчета и казваме само "мама" за притеснилите се, че децата им още не говорят. Както казва една моя позната, като проговори, ще ти се иска поне за малко да замълчи.  Laughing
Момичета, надявам се всички да сте здравички! Ще гледам по-често да ви навестявам, но пусто много пишете, не мога да ви изчета и да се включа по всички теми, които дискутирате!
Поздрави и нацелувайте малките слънчица, че нямам търпение да ги видя на живо!   bouquet Hug[ftp]]

# 162

ЧАРА...Честит рожден ден и от мен,
желая ти много здраве, щастие, да е все така пълна къщата ти със детски смях и игри,
да си винаги така лъчезарна и усмихната,
да има винаги цветя в градината , така както и в душата ти...Бъди обичана и незабравимо изкарване на празника ...

ЗЛАТО, още веднъж ти желая всичките мечти да се осъществят...Целувам те ... честит рожден ден..  Heart Eyes

# 163
Танче, Честит Рожден Ден мила! Пожелавам ти да бъдеш много здрава и нека любовта и късмета да те съпътстват през целия ти живот!

Мери, наистина и аз не видях да се спори някъде в темата  newsm78? Много си права за камбанарията  Hug  и мисля, че ние за това сме тук , за да си помагаме и насърчаваме през трудните моменти на отглеждането на нашите деца. Много се радвам, че здравословно поне сте добре , но ми е тъжно, че няма да можете да дойдете на срещата.
Ефросинка, сигурна съм , че си взела правилното решение, дано да мине леко този период и се пази  Hug , ти си знаеш де  Wink

Роси, представям си и на теб как ти пуши главата , но ти поне знаеш как да отмаряш  Party. Какво стана с хотела в Несебър? Успех на Боби !
Миме, пожелавам на детенце да се класира за корица, че наистина е голям хубавец  Heart Eyes
Ави, много хубави снимки  Hug
Пухче, ще ходите да ''свивате'' лампите значи  Mr. Green. Много си права за балона Бат Бойко , а това за яслите е просто поредното огромно недоразумение в България и в частност в София. Ти знаеш по добре, нали си в тази материя  Peace
След като ви напрегръщах, мога да ходя да си лягам, че утре  newsm39 running jump
Я, с Бубенцето сме писали заедно  Hug.

Злато, пожелавам ти от все сърце малкото ангелче да се върне при теб! Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много обичана!

# 164
Чаринка,честит рожден ден,да си ни много ,много здрава,щастлива,удовлетворена и обичана!Огромни гушки и цунки от мен!
Сега да не пропусна да спомена каква съв оВца!!!!Почти бях готова с един дълъг и шарен пост и реших да постна още  една снимка и бам #Crazy,що да отворя нов таб ooooh!
Злато,слънце мило,честит рожеден ден и на теб!Дано скоро щастието и надеждата преизпълнят съществото ти!
Абе момичета,не бъдете мнителни!Аз не говорих за война и мир,а за чисто физическата лиБоФ WinkВсе пак цял ден се занимавам с отслабващи,слаби и тем подобни особи,как да си кривим душата сега,първи признак за разхубавяването след отслабване е .....честата креватна гимнастика Joy
Ефро,Роси,направо настръхнах като ви четях...бррррррррррррр,вземайте се в ръце че тез инциденти по и извън време на шофиране,ужаааааааааааааасТТТ!Гушки и цунки Hug Heart Eyes
Меринко,злато мое................знаеш какво мисля...много си те обичам,радвам се че сте здрави,ама заслужаваш цялото щастие на света Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ави,радвам се,че поне ти ме разбра...а и Елмо е любим на Еленита,а тя ми липсва доста напоследък.Развеселяваше ме....А вие защо няма да идвате?
Ама и Въчето забегна,де си бе лудетино...нали свърши намалението в Редута newsm78Айде идвай,че да не пускам баба Цоцолана hahaha
Звездобройка,права е дружката,после ще се чудиш къде им алепенка за устата Laughing
Ади,Ади,аз може да ти предлагам диети,ма то не е лесно,изкуфяла от бременности,затъпяла от диетуване,и пребита от фъстъци Mr. GreenПак леко минах,наскоро ми изтрещя една стъклена нетъркаляща бутилка баш върху костта,звезди видях посред бял ден ма на,жилаво магаре съм Joy
Камчи,че на Дюкан съм де,да! Hug
Нели,сетих се за рекламата,дето каката стиснала братчето и едни ножици и се опитва да кълца....за някакъв салам беше.Дай сега и снимки,да го визим хубавеца! Hug
А Льоко,дано се размине с ечемика,пък уБаВец пу пу пу .Я му нацъркай кърма ,нали казваг че помагало.Все ще се смили някоя кърмачка. Hug
Аз вече съм в потрес.Не стига ,че не спи кой знае колко през деня моето диваненце,ами и днес оставих коша с дрехи за простиране на трапезната маса и за 2минути се обърнах.Е няма такова добиче,поглеждам ,Тя на масаТа!!!Подскача и рови в дрехите,които по гравитачен път полягат на пода.Ей маймуна,и как няма да е ден през два със синя глава.То не разбира бе newsm78Кажете ми,че и вашите водолеи такива непокисти,че вече се плаша да не наистина от чести удари да ни говорят звездите.Как един път не се уплаши това дете,та да спре с екстремиските изпълнения.Вече не я хващам на стълбата за горното легло,вече я СВАлЯм от него,щото или подскача там или се въргаля като луда #Crazy
Айде,оставям ви и лягам,пък дано спре най-сетне действето на тез кафета.Роси,Голди другия път не толкоз напомпани моля hahaha

Общи условия

Активация на акаунт