Правете лЮбоФФФФФ не война

Отивам да ме дотормозят в банята,ако оцелея че Ани ме бамка с телефона по главата що съм тук..ууууууууууууууууууааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа щипе ме!Гадинка малка
Айде чао засега до после!Обичам ви!`,2
Не прочетох никъде някой на някого да опонира. Никой не е обвинил или корил никого, исках малко инфо да посоча само. На мен ми беше полезно преди 4 години когато се терзаех по същия начин. Щеше ми се да успокоя някого.

,накрая така и не го подстрига докрай,ама нямаше как,то не беше рев това неговото,то беше пищене,не е за разправяне,но както и да е вече прилича на момче
.Утре ще кача някоя снимка да го видите.
Дано успеете да спечелите конкурса. Тениска може да си поръчаш,ама трябва да го направиш в темичката за Националната среща.

Ива ходи ли сега на градина?
Дано с баба ти нещата се оправят 

[ftp]] 

? Много си права за камбанарията
и мисля, че ние за това сме тук , за да си помагаме и насърчаваме през трудните моменти на отглеждането на нашите деца. Много се радвам, че здравословно поне сте добре , но ми е тъжно, че няма да можете да дойдете на срещата.
, ти си знаеш де 
. Какво стана с хотела в Несебър? Успех на Боби !

.
,що да отворя нов таб 
Все пак цял ден се занимавам с отслабващи,слаби и тем подобни особи,как да си кривим душата сега,първи признак за разхубавяването след отслабване е .....честата креватна гимнастика 

Айде идвай,че да не пускам баба Цоцолана 

Кажете ми,че и вашите водолеи такива непокисти,че вече се плаша да не наистина от чести удари да ни говорят звездите.Как един път не се уплаши това дете,та да спре с екстремиските изпълнения.Вече не я хващам на стълбата за горното легло,вече я СВАлЯм от него,щото или подскача там или се въргаля като луда