Пролет е сега, ФЕВРУАРЧЕ тича с цвете в ръка!

• 17 547
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Запис  Peace

А и за протокола и ние сме проходили ,може да ни махнето от номинирането за Златна трътка  Laughing

Преди 3 седмици то4но  направи самостоятелните си стъпки,но сме все още много нестабилни и ходиме с колани,иначе ще имаме поредица от падания  Naughty

Хубав и Слънчев ден на всички Hug

Ето да ни видите

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1798/1603721481448598140.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1757/20700769131717041417.JPG

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 11:42 от Nadenceto4

# 46
Наденце много е пораснала Маги и каква буйна къдрава косичка има пу пу Hug
Изабелка аз това си го влача от дете, всяка пролет и есен съм така. Като малка са ме водели на кожен и са ми казали, че ще си остане така, алергия към нещо, но какво???? Да си призная аз сега не съм ходила да ме видят защото съм си свикнала вече. Embarassed
ААА взех си и аз едно парченце портокал Naughty

# 47
  • София
Номинации за „Златно чене” (наградата е базплатна изработка на цяло чене от мъжът на yzida)  -  Християн на Камчи, Наталия на ididdi, Методи на meg76, Александра на Trrinity
Номинации за „Златна трътка” (наградата е специален колаж, направен от yzida) - Давид на *joy*, Магдалена на Nadenceto4,
Я кажете за протокола, има ли някое непроходило детенце? (Вал да не казва за Ева, защото всеки видя как принцесата си ходи) А беззъбо има ли? Казвайте, за да оправим списъка и да раздаваме награди.
Да й изпапкам къдриците на Маги!
Незнам дали мандаринките ще стигнaт до Голдънчето, защото и аз си гепих малко. Sorry  Grinning

# 48
  • България
Добро утро и от мен  Hug
Не съм чела назад,но само да кажа ,че Ади вече е по-добре,изака се сутринта,но нищо общо с разстройството,е,по-рядко е от обикновено,но нормално вече  Praynig
Надявам се всички да сте добре,ще чета после като заспи.Лек ден
Кат,за протокола -Ади не е проходил още  ooooh!

# 49
Хайде и аз да се разпиша най-накрая в новата темичка.
На всички честитя отминалите празници Цветница и Великден и желая на всички здраве, здраве и пак здраве!  bouquet Hug
Честито и на всички, които са празнували имен или рожден ден!   bouquet
Бях прочела, че има нова мама в нашите редици - Лина, добре дошла!   bouquet

Изкарахме празниците спокойно и у дома, ударихме го на почивка и разходки.
Доста време не съм писала. Като стана хубаво времето и гледам постоянно да сме навън. Прибирам децата за следобедния сън, а тогава се опитвам да стегна къщата или да почета.
Около нас няма нищо ново. Маги има вече някои кътници, съвсем случайно ги забелязах. Дивачето ми почна и да се катери, та навън прекарваме времето по пързалки, люлки, катерушки и доста я дебна да не падне от високо.
Блажката е добре, тресат ни кандидат-градинските трески  Crazy, най-вече мене, че от това зависи дали мога да започна да си търся нова работа  Tired.
Опитвам се да чета за предстоящите изпити, ама такива учебници са ми натресли, че ми се реве, а не ми се чете...  Crossing Arms
Голдънче, за прясното млако имам съмнения, че Маги се самозахрани с шишето с какао на брат си  Embarassed. Отдавна й давам сладкиши и кремчета с прясно млако, но чисто прясно мляко още не съм давала и не смея. Тя отказа АМ преди още да направи годинка, даже не иска да пие кисело мляко, но с лъжичка си яде почти по една кофичка на ден. За сметка на това така се налива със сок... Twisted Evil

Изабелка, тихичко честито розово щъркелче!  Hug
Нели, радвам се, че Ади вече е по-добре!  Hug

# 50
Ами ако самостоятелно ходене по десетина метра без чужда помощ се смята за прохождане, значи и Давид отпада от конкурса "Златна трътка" - първи истински крачки направи вечерта на РД, но как само пада не е за говорене  ooooh!.

# 51
Здрасти момичета,
аз съм здраво в джаза.Сестра ми и мъжа й,са в Турция с баткото,че той е на фестивал от народните танци,и два дни съм по заместителство и мама и леля,че и баба hahahaПонеже двете гледаме великденските близнаци,и вече е кой баба,кой е мама малко не е ясно.Всичко на конвейр.Ама здраво лудвам,то весело и забавно на децата,ама на мен главата ми гори.Че и баткото тъгува и не ще да яде,та и там на маймуна ставам...а Ани будува почти цяла нощ.Не разбрах преживява дивевенето два дни,или я мъчи зъб...но заспи и изведнъж изпищява насън и започва да пищи и да се мята в несвяст.Побърках се,никога не е правила така,и сега като заспа-пак.Нацъфкано и е като за кътник отдолу,ама отгоре не ми дава да видя,а като търкаме зъбите с четката,отгоре здраво пищи и не дава.Та може и кучешки да е newsm78,незнам.
Нели,дано това е края на мъките с това повръщашо разтройство Praynig
Джой,Изабелка,за атопичния дерматит знам,че е ужасно упорит.А от моя личен опит с алергиите,когато ви е изписан кортикостероид и обрива е в пълна сила-мажете.Защото това е нетърпима болка направо.Вярвайте ми,възрастна бях при последаната ми тежка уртикария,и цяла нощ вървях из нас и ревах тихо,да чакам да се съмни и да ида на лекар,без да събудя Карина.Ужасно е.Дано го израстете по-бързо Praynig
Роси,айде вече на Алекс да се оправя имунитета,че то милото така  е смачкано,че как няма да лепите къде що има.
В тоя ред на мисли,защо да няма връзка между АБ и алергиите.АБ води до досбактериоза,и алергизиране.Не е задължително естествено,но трябва след Аб да се пият пробиотици и да се направи някакво почистване с хомеопатия например.Аз поне макар и да не вярвах много,направих точно това при последния АБ на децата ми,от тогава слава на Бога не сме имали срив на уменната система и при двете.
Слънце,оправиха ли ви се ушите?
Голдънче,на нас в детската кухня ни правеха кисела с прясно мляко,та от преди годинката сме си го приемали.Аз също го ползвам за кремове и сладкиши,но чисто не съм давала.
Изабелита,и аз съм на мнение,че да е живо и здраво само бебето-пък ако ще и мъжко да е Grinning
Айде стига толкова ,че пак се улях.

# 52

И да направя съобщение тук и в темата за националната среща: След разговор с моята дружка, цената на фланелките за дечицата ще излязат между 4.50 и 5 лева! 2 лева е печата + пресата и от 2.50 до 3 лева е цената на детските фланелки. Номерацията ще е 30 и 32 (БГ номерация). Моля ви който желае да има фланелка с усмихнатите оранжави дечица, да пише в темата за националната среща. За да можем до 10 дни да заявим бройката и да се изработят тениските.

# 53
ЕЕЕЕ супер е надписа
Каси на Пламена вече са и по - добре ушичките. Довечера ще я водя пак на козметичката да я види и ако прецени, че ще може да сложи пак обица да го направи. А за близнаците лудницата сигурно е много голяма представям си.
И аз не съм давала още прясно мляко, но правя кремчета с него.

# 54
  • България
 Hug Hug Hug
Най-накрая и аз да седна малко и да почина пред компа  Laughing
И се сетих да ви питам,някоя от вас слага ли вече детето на гърне,или всички ги слагате и аз да съм позакъсняла  Embarassed.Аз въобще не съм го и пробвала  Rolling Eyes ,ама това е че той нищо не разбира още и поне по мои впечатления няма как да ми каже или да ми покаже,та викам чакай да питам как е при вас.А с говоренето как са ,че Ади нищо не казва само "айде" си знае,нищо друго,е и негови си там,ма-ма,ба-ба,но не смислено,с прохождането също сме назад като гледам,водим се още с 2 ръце  ooooh!
Голдънче,за прясното мляко и аз не съм го въвела още,е давала съм му по 1 лъжичка да пробва,като яде племенничката Нескуик и това е,даже мислех скоро да му го въвеждам,но сега с тази диета ще поизчака малко
Кас, Hug дано  Praynig
Joy,смята се,смята се Laughing ,ние и това не правим  ooooh!

# 55
Нели аз Пламена я слагам на гърне от 8 месечна, от тогава не съм имала наакан памперс/ тя ака само 1 път на ден/. В последно време почна като и се пишка или да ходи да дърпа гърнето или се хваща за памперса и прикляка. Ние направихме пак алергия този път към Либеро. Сега и купих Молфикс, но все повече се записвам за гащички-памперс. Какво мислите вие, дали е рано за тях?

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 14:59 от slanchice1

# 56
  • България
Слънчице,ние сме ползвали гащички,но на Либеро,за тях знам че имат такива,но пък вие щом сте с алергия към тях ,за други не се сещам да имат  newsm78 ,но сигурно има,няма как

# 57
Привет.
Роси,само свиркаш и ти пращам шофьорчето. Mr. Green За атопичничия дерматит на съм наясно,но и на Иво кожата седеше на места като настръхнало и се оправи с Линола Фет.
Нели,аз и за това предложих конкурса щото ще го спечелим  Mr. Green И Иво не говори нищо,само неговия си китайски  Mr. Green На гърне и аз не съм го слагала още,мисля да пробвам като се позатопли още малко.
Голдънче,прясното мляко и при нас е въведено от детската кухня(с кремчетата) преди годинката.Чисто предложих,като ми се отби да видя дали ще пие и сега съм давала няколко пъти на закуска с Corn Flakes,днес даже му направих попарата с мляко,сирене и захар за разнообразие(аз само така я ям).
Изабелка,дано всичко е от зъбките и с избиването им да се приключи и повече да не ви се появява. Praynig
Евелинка,сигурна съм че ще се справиш и с тези изпити.Ние сме с теб.
Джой,смята се я. Mr. Green

# 58
За сега само Хъджиса ни е добре, но пък ми е трудно да намирам 5.
А преди ползвах и Либеро, но сега като не намерих Хъджис и взех един пакет 6 Либеро, ей още с първия памперс така се обрина. Цялата дудка та чак до пъпа е в пъпчици, а за бягането по леглото като види памперса да не говорим. Това страшно ме изнервя и снощи като и викнах да седи мирна, тя като го удари на чест и един рев, не иска да дойде при мен, бута ме и ме бие, направо.....
Е после се гушкахме след фитнеса който ми спретна. Така че скоро ще ги махам вече.

# 59
  • Варна
Привет момичета, ние сме добре, следя ви когато мога.
Просто с работата разбрах, че не мога да бъда със всичко в час, да ви насмогвам и се отказах, но си ви чета при възможност  Heart Eyes
Гледам снимки и ви се радвам страшно много  Hug
Подстригахме къдричките на Ники, че вече му беше много трудно, нямам още пресни снимки. Той е добре - малък дяволчо  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт