Пролет е сега, ФЕВРУАРЧЕ тича с цвете в ръка!

• 17 547
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Камчиии,ЧРД на кака Ели.Да ви е жива и здрава,много послушна и да е най-добрата кака на света.
За теб:
Пиле,Честит Рожден ден и на теб.Да си жива и здрава,много обичана и всичко най-хубаво.
Кас,мила нямаш никакви грижи.Всяка вечер ще си говорим с Анючка,щом ме слуша.
Миркам в интерес на истина и Иво започна да спи много по-скойно откакто отказа и цицка и биба.
Пухче,не така..Къш на всякакви сополи и хреми,не даваме да сте болни с Царя. Naughty
Еми,хайде дано вече се оттървате от тези болести и да не ви спохождат вече. Hug И дано все така си изяждате всичко от кухнята.
Нели,радвам се че Ади вече е по-добре,Дано разберете от какво са тези петна.
Драконче, Hug ха дано ти се отдава по-често възможност да излизате по разходки,щом така се чувставаш добре.
Дез,мисля си че е съвсем нормално,да покашля докато се изчисти хубаво.
Вал,хайде приятно зъбоправене,дано това ти е последното посещение при зъбаря. Mr. Green И хич,не се прави на всички ни е ясно,че ти не даваш на Ева да ходи,така че отдавна е отписана от конкурса. Mr. Green
  И ние тази година имаме среща от завършването(Чарита да не се депресираш още)- 5 години.Надявам се да успеем да се съберем всички че с много от съучениците си не съм се виждала от бала.

# 91
  • България
Кас,петната са по челото,зад ушенцата,по тила и по гърдите и коремчето.Появяват се и изчезват след няколко минути и се появяват на друго място.Незнам как точно да го обясня.Силно червени са и явно го сърбят,защото много се чеше зад ушетата.А на коремчето след това стават на малки пъпчици,ама само там,на другите места ичезват.аще го водя задължително при дерматолог.Мисля да се обадя в Токуда

# 92
Честит Рожден Ден на Ели и pile 5! Бъде здрави, щастливи и много обичани!

# 93
Много бързо пишете  Mr. Green
Аз си изпратих гостите и седнах да ви чета ,Мони два пъти ми изключи компа ,сега отиде да изключва телевизора  Laughing

Честит рожден ден на Ели на Камчи!!!Нека расте много здравичка ,послушна и грижовна кака !!!Искаме снимки на рожденничката!

Честит рожден ден на Пилето!!!Здраве,щастие и любов й желая и да се разпише да почерпи  Grinning!!!

Голдънче
, Мони 2 дни пие по 60 мл Нестле Джуниър ,първият ден не искаше ,но после си пийна и май й хареса.Аз мисля ,че няма да имаме проблем с отбиването,защото тя вечер спи  Mr. Green , а и не търси ако не й дам да суче.Бях решила да я кърмя до годинката , а вече е почти на 1г и 3 м и реших,че сега е момента PeaceЩе споделям как минава при нас отбиването,но мисля да е постепенно ,сега суче сутрин като се събуди и вечер преди заспиване ,ще махна едното кърмене и ще оставя само едно.Кърмата ми е намаляла доста и ще й давам да суче докато спре постепенно.
Иначе и на мен на моменти като се замисля ми става мъчно ,но просто реших че сега е дошъл момента и за двете Heart Eyes
Кас-че , тениските са страхотни,благодаря ти за труда  bouquet.Аз не знам още дали ще дойдем ,но тениски ще взема  Peace
Чухме се с Еления преди няколко дни ,те се местят да живеят на вилата и затова нямат нет .
Момичета ,благодаря ви на всички за стиснатите палци за работата на нашия татко  Hug , засега е доволен ,но все пак само 4 дни е работил.Така че ще видим по-нанатък.
Лейди,Сенди ,радвам се ,че се разписахте  Hug HugИ аз искам снимки на Ники с новата прическа  Heart Eyes
Тони,стискам палци   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Изабелке,Миркам ,дайде да видим коремчетата  preggoИ Троли и другите бременелки също  Hug
Дез, може да кашля доста време ,зависи от какво е била кашлицата.Петър миналата зима кашля повече от месец ,неговата кашлица тогава беше алергична ,като се постопли времето  и спряхме климатика се оправи от самосебе си .
Драконче,дано по-често успяваш да излизате на разходки с куклите  HugНие правим тази година 10 години от завършването  Crazy
Нели,консултирай се с дерматолог за петната и дано вече се оправи сладурко  Heart Eyes
Еми,Пухче ,никакви кашлици и сополи повече  Naughty
Пухче ,Калоянчо е голям сладкиш  Heart Eyes Hug
Мери,как сте  Rolling Eyes
Някой ако пропускам сори,после пак  Hug

Само да се похваля ,че вчера ни се развали пералнята и ремонта ни струваше 165 лв  #2gunfire,но сега е като новичка.

# 94
Тони, Embarassed пропуснах те одеве,ама да знаеш че имаш много стиснати палци и от нас. Hug
Ави,радвам се че на мъжо новата работа му допада.Леко и безпроблемно отбиване ви желая.Смятам,че след като Мони,вече не търси толкова да суче,моментът си е напълно подходящ.А и рано или късно,и този момент ще дойде(кой точно ти го казва,като на мен още ми е  криво Mr. Green)

# 95
  • София
Добра вечер! Mr. Green
Голям дъжд, голямо нещо в София..... Rolling Eyes А някои обикалят да търсят шаферски рокли.... Rolling Eyes
КасандреHug Откъде това време за писане...... ooooh!
Валерия, викаш плюли сме си в устите, а? Wink И не само, ами и в пазвите.... hahaha hahaha hahaha Много  Hugи си запазвам правото на второ четене да видя мебелите! Laughing Laughing Laughing
Злати, имай милост бе душко, още има-няма десетина кила ме чакат. Crazy
Тони, дано е имало полза от стиснатите палци.  Praynig Чакаме да се похвалиш! bowuu
Драконе, радвам се за теб! Hug И като заговорихте за това, от кое събитие колко време е минало, давайте сега всичко на показ - колко години гаждета, колко години съчместен живот, колко години брак. Mr. Green Амчи тъй де, ня`а само за даскалото hahaha hahaha hahaha При мен се навъртат тази година 13 . Последно се събирахме 2007г., почти целият клас. Whistling
ЧРД на Пиле! Да е здрава и усмихната!  bouquet
Мързеленди, голям самостоятелен мъж си имаш вкъщи! Hug
Пух, Еми, Изабелита и Роси, КасHug За болестите се разбрахме вече...... Naughty
Ави, колко лесно звучи само от твоята уста.  Hug Все едно правим нещо коренно различно.... ooooh!Мисия невъзможна..... Whistling
Хайде лека от нас! Hug

ПС: току-що видях, че се появила и отчетна тема Януарки 2010 #Crazy Как лети това време само..... Whistling
ППС: Много съм застреляна.... ooooh! Днес се засякохме със Зузу в Заимовата и се поразаходихме с дечурлигата.Grinning

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 22:30 от GoldenEyeful

# 96
  • sofia
Добро утро!!!

Моя младеж вчера вечерта заспа в 19ч та до тази сутрин до към 6. Е, разбира се, че с малко манджа, ама само 3 пъти, което си е повече от прилично - много съм доволна. Та така, сега хапна попарата и аз започвам да си събирам атрибутите за прощапулника.

Голдънче, наистина времето пропуска с бясна скорост... Колелото на живота се върти с пълна сила... Мен преди 2-3 дни ме привикаха в службата - с намека да започвам работа по-скоро от предвиденото (покрай НОва Година). Още нищо не е сигурно, ама ми е едно свито, след две седмици ще е ясно. Ако имах някоя баба под ръка (визирам майка ми или свекърва ми) веднага щях да почна и да ми е спокойно, ама няма, та ако се наложи да търся жена направо ми се реве .... Ама няма да се притеснявам излишно, ще изчакам окончателното условие от шефка.

# 97
  • София
Добро утро! smile3507
`Айде кафенце и от мен:

Еми, толкова добре те разбирам, въпреки, че аз съм в предстартова треска и с жена за Яна. Но, определено не ми е по-леко, предвид че, от една страна е по мое желание, от друга - малко обстоятелствата ме притискат, т.е. да не изпусна момента. Confused
Хубав, макар и дождовен от мен!

# 98
Добро утро и от мен!Ама ако може някой да свие слънцето и аз пак да си легна...няма да му се разсърдя Laughing
Е гати и късмета,баш предлятно като се застуди,ни се прецака комина,и поради масово обгазяване не става вече да ползваме камината.Та не стига,че по цяла нощ къде "кърмя" /тази нощ 2пъти Wink/,къде изпишквам каката,ами и масовка по завиванията нон стоп.Щото мойте пилета южни-не знаят какво е това да се самотоплят hahaha
Айде за 4 реда и Ани си обърна кафето ми,да и напои бисквитките,милото..явно и на него съм пречила да спи Mr. Green
Голди,какво писане бе пиле,копвах само Hug
Еми,а честито,дано по-често! Hug
А и на двете леко връщане и адаптиране със ситуацията.В крайна сметка,рано или късно всички ни това чака!
Ави,4 са си 4.Важното е,че е работа HugА баткото и климатика,да не филтъра ви да неи е бил почистен newsm78
Въче,айде стига само с Голданка се чешите,метни фото и на нас,поне да седнем удобно,че някой по земята киснат още hahahaА иначе не ти звъня,щото още не мога да се свържа с лекаря да видя какво що?
Оп отивам да спася бисквитите Confused

# 99
Добро утро  Hug
Благодаря ви за кафенцата  Simple Smile
Мони заспа преди малко,иначе не мога да пиша от нея ,само изключва компа  ooooh!
И при нас вали  ConfusedРоси,Виви ,сори че няма да можем пак да се видим  Sad
Кас-че,филтъра го чистим всяка седмица ,обаче беше направил миналата година някаква алергична кашлица Петър , навън не кашляше ,само вкъщи и то в стаята в която е климатика .Като спряхме да го пускаме спря и кашлицата.В стаите в които спим сме с маслени радиатори и там не кашляше .
Аз ще отивам да готвя   chef

# 100
благодаря   за   пожеланията!

от Ели smile3525 smile3501 thumbsup newsm18  ura welcome Flowers Bouquet

# 101
 Мили момичета, често ви чета, но май разписването ми става два пъти в годината.
Поздрави и пожелания за здраве, късмет и успехи в училище на принцеса Ели, да ви радва много мила Камчи.
За нас какво да ви пиша - имаме си 4 зъба и пети се е показал, проходихме на 1г. и 1 м. без няколко дни. Искаше ми се да поместя и някакви снимки, но не зная как, а нямам и паролата на албума на февруарки.
Кърмим се все още и през ноща, като гледам няма да е скоро отбиването.
Неприятното при нас е че почти месец сме с кашлица, а от няколко дни и със сополи, от петък на антибьотик, дано това вече ни излекува, ако е някоя бактерия, баткото и той е така, но без антибьотик, защото му е чисто дишането.
Надявам се да се разпишем скоро и да няма вече болнички и сред вас.
Пожелавам си бързо оздравяване на всички ни   Nature Sun With Face family babydust7
 Нова седмица - нов късмет за здраве и берекет на всички ни !!!

# 102
Здравейте мацки!
Днес "голяма активност" голямо нещо.... Laughing
Ето и малко снимки от нас през последния месец:

На гости на баба на село

Опитвам се да се храня сама

На нашата вила

Ще помагам в строежа

КикаМ - добре дошла отново Hug

# 103
  • ВАРНА
Днес като неделно много слаба активност. Поне бързо ви проетох  Laughing.
За кашлицата мерси за инфото на всички. Явно е нормално толкова да продължава, дано се изчиства вече. При нас ситуацията беше такава, Емо започна да кашля, след 3 дни се появи температура, която преборихме за един ден и остана само кашлицата, други симптоми не е имал. Както и да е, дано минава вече.
Аз някъде между редовете съм изтървала, Голди ще отбиваш ли?
Аз май също искам да отбивам скоро, не съм обаче 100% сигурна. На моменти започва много да ми тежи. Иска си по всяко време и на всяко място, тази част исках да я избегна, но ...... не знам, ще го мисля.
Отивам да къпем сега, ще пиша по-късно пак.

# 104
Лелее,много сте писали бе..Не мога да ви изчета.. Mr. Green
Дез,доколкото аз не съм изпуснала м/у редовете Голди,няма изгледи да отбива засега.Ави,смята да направи това.
Мирка,много е сладка Габи.
Камчи,а снимки на рожденничката няма ли??
Ави,сготви ли,че да ти дойдем на гости за вечеря.. Mr. Green
Еми,браво на вас..Все така да продължавате и занапред..Успех в "преговорите" с шефката
Голди,няма начин-рано или късно всичко ще минем през този етап.Дано само адаптацията е по-бърза. Praynig
Кас,не се коси..ще се оправя вече времето и камината няма да ви трябва..Айде тая вечер Ани да разписва рано листа,до сутринта. Wink Mr. Green
Тонии,бихте ли??

Общи условия

Активация на акаунт