Татянка, образно казано на последна. Видях, че има още отзад

да им пожелая да са здрави и щастливи! Да прекарат незабравим празник със семействата си и да имат винаги усмивки в лицата и сърцата 

.
! Да е здрава, красива и да расте щастлива!
! 
А госпожиците... просто нямам думи! Направо и на мен ми се прииска момиченце! 
Издържах цял ден! Майка й само дойде, за да донесе храна на обяд, нахрани я и пак излетя за работа, но се справихме.
на колко стана, на 4 месеца и 13 дни е, ака по 5 пъти на ден, сопред ,емн от този АБ се разстрои и не му минава баш. Кърмата ми вечер според мен не му стига, цока по 2 пъти най-малко в рамките на 2 часа, а се буди на нощ по 2 пъти.
Това е от седмица тенденция, ако му давам АМ държи повече нощем, но сега нямах пари да купя АМ и 2 вечери си е само на кърма, но това с буденето не ми харесва....

Това е моето мнение, но ти си решаваш 

А иначе и аз чакам Усоето с нетърпение, че ми се диша свеж въздух.
Ами той лапкаще доста време по веднъж на нощ - вечер в 21.00 после в 3.оо и после в 8. И изведнъж от седмица започна да суче вечер два пъти по начесто, а от няколко дни ми се буди нощем и в 2, после в 4... Отделно последния месец бе качил 400 гр
и той се засуква добре и пак заспива. Ако на 4 часа реша да изцедя, от двете не съмбирам и 80 мл дори, да кажем, че той самият повече издърпва. Та, денем е добре, но вечер започва все по-често да иска да яде и става и все по-нервен.