Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 24 969
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дядо като види, че Станимир пак неиска да яде почва с одата "Вие взехте ли някакви мерки за това дете?", та като ви чета май верно трябва да предприема нещо.
Неоспорвам всемирната липса на логика между плодовете и захранването, смятам, че това беше грешка с моя Станимир.

# 166
Значи малко назад ще се върнем със захранването.... ей сега смятаме със Саш кога се е драл Дидо
днес да, вчера не, онзиден много - днес е тиквата ,, онзиден моркова, а вчера картоф само, значи картофите са ок, но морковите и тиквата са лоши.
Ще гледам таблицата и пред следващите седмици ще яде картофи, ориз и елда /може ли елда, а Вени?/ Явно ще вкараме картофи, банани и ориз, така ще да е, сега се сетихме, че в дните, в които много е плакал е ял от морковите и днешната тиква, лошо....направих грешка, а Инфакол не съм давала, но така поне видяхме реакцията.

# 167
  • Boston, MA
Аги, не чакаш ли по няколко дни преди да дадеш ново нещо? Как иначе ще определиш кое е потенциален алерген...

Данче, не се обвинявай, душо...И нашето хич, ама хич не яде. Такива са на тая възраст, избирателни, а и малко ядат. Че и не спират на едно място, та и малко енергия да са събрали, унищожават.

# 168
  • Русе
Привет!
(станала съм да простирам  Crazy)

Дея, големи красавици - пу-пу! Heart Eyes Тити, какви изписани устни има само! Flutter

Аги, как сладко папка тоя Дидо - балсам за очите и душата на майките на злояди деца! Heart Eyes
Абе, и моите много се хвърлят на прясно мляко в последно време  newsm78, даже се налага да ги ограничавам понякога, да не се подрискат. Много ми е странно, щото и двамата съм ги пробвала с прясно мляко като са били на година и нещо, и и двмата категорично са го отказвали (карали сме само на кисело), но наближавайки 3г., и двамата изведнъж почнаха да пият..., дали на яслата им се е усладило, какво е това чудо... Thinking?

Бубка, честита нова работа - страшна си!  bouquet Нова работа, изискваща преквалифициране, на бременен акъл!, шапка ти свалям! Peace

Рени, нали не се косиш наистина за произшествията  Rolling Eyes, че аз с моя пуйчо - с двете черепни фрактури, какво да кажа? Crazy

Кате, що така при вас? Rolling Eyes Щот' са 2 момчета, затуй... Mr. Green
Не смея да се хваля, ама, взе да става по-поносимо положението при нас (откога го бленувам тоз период - да са на 3-5, 4-6г., преди да почнат ядовете с училището).
Обаче, като гледам майките на 2 момчета с малка разлика из квартала, направо ми се плаче  Crazy - туй не е работа за всеки. Ако ми се беше пръкнал още един Преслав, щях да откача - хем бясно, хем злоядо.  ooooh! А, имаме и 2 майки с по 3 момчета в квартала, и са си съвсем ОК жените, явно се претръпва с третото (не, че те подкокоросвам). Mr. Green

Май няма да си лягам аз, ами да ходя да пусна още една пералня... #Silly

# 169
  • София
Добро утро!

Нещо ми е много изморено от сутринта, добре, че пак идват почивни дни. Грип ли карам, пролетна умора ли още влача, в депресия ли съм скокнала незнам, дано само по-бързо ми минава.

Иленко, ти защо посред нощ си будна, че и пишеш, че и простираш?  Crazy

Бубка, не звучи много забавно новата работа, но щом сменяш амплоато и ти е толкова близо - това компенсира! Успех!  Hug

Хайде, аз ще потеглям на работа  Confused

# 170
  • София
Добро утро и от мен!
Ъ, Данче, че то и аз ги правя тия работи със среднощни пранета, готвения, чистения и т.н. smile3537

# 171
Добро утро! Grinning

Бубка, и аз това щях да питам - за кога нова работа!?  Wink Ама щом така ти е по сърце, възползвай се. А после, кой ще гледа бебо?

Тина, тръпката да си толкова рано на море е готина - все едно всичко е твое - хотелът, морето, плажът, градът... И едно такова споооокооойно! Абе, починахме си! Grinning

И пролетното чистене почти го направих! Доволна съм от почивните дни! bowuu

Ами, кг на щерка ми - и да ги казвам и да не ги казвам - няма да стане по-финна.  Rolling EyesЩе пази цял живот диети, като майка си и това е. Blush

Относно яденето - определено късното захранване не пречи на апетита към плодове, зеленчуци и пр. Велина е от късно захранените и дълго кърмените, сок никога не е пила като бебе, вода почти не пиеше, наблягаше на кърмата - сега си хапва и плодове и салати, пие много вода, сок ако й дам - пие, много обича мляко... Брат й, който е много рано захранен, яде почти същото, но пие много по-малко вода.
Аз по-скоро правя връзка между неядене и много пиене на мляко, вкл. и преди спане.
Според мен е по-важна нагласата на родителите, баби, дядовци - колкото по-голяма драма се прави от неяденето, толкова проблемът става по-сериозен, т.к. на детето пък му става интересно, че е център на внимание.
 Thinking

Спорна и слънчева седмица!
Hug

# 172
Той яде картоф 3 дни, после картоф+морков 2 дни, после сако картоф 1 ден и вчера голя тиква с мляко. Тиквата я спирам, макар че не виждам да се е обринал newsm78, ама от картофа не наблюдавах позеленяване на пампитата, а т моркова и тиквата май се наблюдава. Главно дрането го набедихме да е знак, затова голи картофи и ще му купим оризова каша на детето.

О, тази нощ се оцъклих в 3 и поседях в нета час-два Joy

Да не забравя, почерпете се виртуално за здравето на моя телец, Саш
Днес прави 31!

# 173
  • София
О, Аги, да ти е жив и здрав и да слуша много!

Мати не пиеше ни вода, ни сок до годинката, когато спряхме с кърмата. От тогава пропи и си пие и сега.
Аги, елдата небеше ли глутенова или бъркам? Ако искаш спри за два дни пюретата да видиш дали ще има дране. Щото ако спре, може би трябва да си промениш стратегията.

# 174
Момичета, привет!

Говорих с момичето от фирмата за Усоето, сика да оформи нещата, моля ви да ми потвърдите кои отпадат и кои остават, дали броят на нощувките е ОК и вида на стаите  Hug После ще ви пиша сметката  Peace

1. Раче - двойна стая - 2 нощувки - 5 и 6 юни
2. Деси - двойна стая - 1 нощувка на 6-ти
3. Юлче - апартамент - 2 нощувки - на 5 и 6 юни
4. Ваня – двойна стая – 2 нощувки на 5 и 6ти юни
5. Надя- двойна стая,- 2 нощувки на 5 и 6ти юни
6. Смин - двойна стая -  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
7. Роси - двойна стая - 2 нощувки на 5ти и 6ти юни
8. Енви - апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
9. Катя - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
10. Ренката - двойна стая - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
11. Аги - двойна стая - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
12. Яна - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
13. Рали,Реа,Руслан - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
14. Татяна, СаШо, Милена апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
15. Дея - двойна/апартамент- 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
16. Вени - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
17. Рени - двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни.
18. Катерина- двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни
19. Бабълка - двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни.

# 175
Потвърждавам! Grinning

# 176
  • Варна
Привет!
Аги, да ти е жив и здрав рожденика и да те ядосва по-малко  Hug

Иленко, и моя се наливаше много с прясно мляко. Спрях го, защото се оказа че проблемите с акитата са от това. Сега не пие изообщо и поне няма кръви кой знае какви болежки. Ама то си е до хлапе. Когато питах лекарката да пие ли толкоз мляко, каза че нямало проблем. Общо взето са учудени, че в него е проблема. Сега се налива с безалкохолно и айрян  Mr. Green

Данче, недей се заблуждава, че туристите по Златни се отличават с висока култура или поне, че приличат на българи. Хвърлят се ключове, подигравки бол, все едно си им роб или нисше същество. Иначе е позиция, от която се създават много контакти и с приятни хора. Била съм един сезон барманка преди 8 години, шоуто беше пълно, фенове, подаръци, влюбени у мойта милост, беше забавно.
Общо взето се надявам скоро нещата с военните да се раздвижат и таз авантюра да приключи  Mr. Green Но все е добре да има кой да ти удари едно рамо, кръсника на Ники за втори път ми намира работа, когато съм стигнала до дъното. Ама и аз никога не го излагам де  Blush
То моя като е захранен рано, че голяма полза  Sick Все запечен и все гледа хляб да тъпче. Манджа и съпа хич неопитва, дай му само баница, кекс и филийки с масло.

# 177
  • София
Аз незнам какво да кажа за Усоето- с мъж ми не искам да ходя, а иначе няма как!

# 178
И аз потвърждавам Grinning

# 179
И аз потвърждавам

2. Деси - двойна стая - 1 нощувка на 6-ти3. Юлче - апартамент - 2 нощувки - на 5 и 6 юни
4. Ваня – двойна стая – 2 нощувки на 5 и 6ти юни5. Надя- двойна стая,- 2 нощувки на 5 и 6ти юни
8. Енви - апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни9. Катя - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни

Общи условия

Активация на акаунт