Изтърсаците АПРИЛски са наред - с тях завършва празничният ред!

• 24 958
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Еййй,много готино време, бе!
Аз съм по къс ръкав и къси гащи, балконската врата е отворена, направо...голям кеф!  Най-накрая дойде топлото време! Party
Аз имах много задължения събота и неделя, но с помощта на мъжа ми успях да се справя. Набързо му се наложи да прекарва по цял ден с Давид, едновременно да наготви, изчисти...направо да го разцелува човек!Много ми помогна!
На Давид му остават 2 седмици в яслата....и после на градина, което ми напомня, че  е време да отида до градината да видя, аджеба, къде ще ходи това дете, какво да носим и т.н. newsm78
Бюти, Емо е същия срамежливец. Дори пред познати хора започва да говори след 10-15 минути. А ако някой има неблагоразумието да му каже нещо - без значение какво, се скрива зад мен и започва да ми дърпа дрехите надолу. Миналото лято ми свали полата в Пикадили Парк Варна, защото някакъв дядо му каза нещо. Що срам брах - не ме питай  Embarassed.
Joy hahaha
Да, и на Давид поведението е подобно  Whistling

# 226
  • София
Добро утро! Хубава седмица желая на всички!

Вече официално съм без работата, така, че тези дни ще се навъртам честичко тук докато не ме духне нанякъде вятъра.

Красе, пиши как сте, свалихте ли Тта?

Янче, ти как си, на работа ли си днес?

За срамежливостта - при Станимир това зависи от настроението му. Като не се е наспал и е кисел, познати и непознати ги посреща сочейки с пръст и крещейки "Ти си лош!" след тази реплика му мината /явно успокояващо му действа/ и се нормализира. Срамува се на моменти, по скоро ми се струва, че копира поведение от колкото наистина да го е срам.

В нашата ясла въобще никакви тържества нямат и вече много почва да ме дразни този факт. От 2 яслени групи, Станимир е с най-малките, като ги гледам по снимките ми става ясно защо не правят тържества, но ме е яд, че така са го разпределили. На Мисти момченцето е с 1 ден по-голямо и е в по-голяма група! Мисти, ако случайно четеш пиши как е при вас.

Аз си изпих дозите кафе и паля по задачи. После пак съм тук де!  Mr. Green

# 227
  • София
Оф,чака ни дълга работна седмица! Tired ooooh!
Хайде, Heart Eyes

# 228
  • София
Добро утро!
Длъжка ще е тая седмица, но нали се мисли за всичко друго, а не за натовареността на хората...
Красе, защо четеш по счетоводство?
Матей го дава срамежлив понякога, но незнам кога точно. Един такъв се прави на разсеян...все едно нестава въпрос за него.
Мерси за предложението да пътувам с някого - може да се помисли.

# 229
Добро утро  Hug
Лека и успешна седмица желая на всички  Peace
Много се смях на историята на Рачето, ама на нея със сигурност не й е било смешно тогава де  Mr. Green
Данче, стискам палци скоро да си намериш нещо ново и интересно  Praynig
Вчера бяхме в зоологическата градина, времето беше разкошно, ние си имаме текезесарски тен, но такава лудница не бях виждала  ooooh!

# 230
  • София
Привет!

И аз така се израдвах на хубавото време, че съм с тен на ръкавки. Ама яко изгорях-чак ме втрисаше от стоене на слънце. Сега трябва да ходя по потници, че да изравня тена.

Данче, стискам палци и аз да те завее скоро вятъра нанякъде.
Иначе и Соня нямат никакви тържества. Снмките които имам от яслата са преобладаващо как стоят на гърнетата. То в яслата май това се прави предимно. Също има доста малки дечица, защото поне 2 смучат непрестанно биберон. И аз чакам с нетърпение да тръгва вече на градина да я занимават нещо повече.

Вени, за пътуването можем да вземем Лора примерно при нас, пък ти и Мати в друга кола, че с двете деца, няма как да ви вземем всичките.

Соня не е никак срамежлива - разказва на всякакви непознати каквото я вълнува в момента. вчера сутринта в градинката разказвала на някакъв татко, че аз съм на аеробика, пък следобяда каза на момиченцето на пързалката, че си тръгва, защото отива да вечеря пиле. Mr. Green
Даже сега на почивката я издирвахме в хотела, защото беше тръгнала да си играе с някаква непозната какичка. Бях се побъркала от притесненеие естествено.

хайде стига съм бърборила, отивам да готвя.

# 231

Дидо стана днес на 5 месеца! Grinning
А Тони отиде на ясла тази сутрин, дано му понесе и здравословно, и всякак! Praynig

# 232
  • София
Янче, за теб и цялото ти семейство, много щастие, здраве, любов и късмет!   bouquet

Аги, честит ти месечко! Heart Eyes Дано Тони този път да се справи и да не боледува!

Вальо също е станал много срамежлив. Маналата година пак имаше един такъв период и се срамуваше от непознати. Сега е по-сериозно положението - доста малко говори извън къщи, срамува се и от познати и от другите деца и често се крие зад мен, добре, че нямам навик да нося пола.  Mr. Green

Останала съм с впечатление, че в нашата ясла много ги занимават; може би защото е ОДЗ и имат педагог, пък и децата ги взимат в яслената група над 2-годишни, та има някаква двустранна комуникация  Wink  Но всеки ден ни пее някаква нова песничка, понякога оцветяват или правят апликации, и 2 пъти в седмицата имат физическо и ходят в салона това му е любимото на Валски. Другата седмица ще имат пролетно тържество и е научил едно стихче, но се съмнявам, че ще се пресрами да го каже пред всички.

Данче, много се радвам, че вече ще се навърташ по-често насам! Пък дано скоро да се похвалиш с нова работа, която да ти носи удоволствие и добри доходи!  Peace

# 233
Аги, честита месечинка на Дидо  Hug да го нацелуваш от нас, а на батко Тони му стискаме палци да не боледува  Praynig

# 234
1. Раче - двойна стая - 2 нощувки - 5 и 6 юни
2. Деси - двойна стая - 1 нощувка на 6-ти
3. Юлче - апартамент - 2 нощувки - на 5 и 6 юни
4. Ваня – двойна стая – 2 нощувки на 5 и 6ти юни
5. Надя- двойна стая,- 2 нощувки на 5 и 6ти юни
6. Смин - двойна стая -  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
7. Роси - двойна стая - 2 нощувки на 5ти и 6ти юни

8. Енви - апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
9. Катя - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
10. Ренката - двойна стая - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
11. Аги - двойна стая - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
12. Яна - двойна стая - 1 нощувка (06.06)
13. Рали,Реа,Руслан - двойна стая - 2 нощувки (05.06 и 06.06)
14. Татяна, СаШо, Милена апартамент-  2 нощувки - на 5ти и 6ти юни
15. Дея - двойна/апартамент- 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
16. Вени - апартамент - 2 нощувки - 5-ти и 6-ти юни
17. Рени - двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни.
18. Катерина- двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни
19. Бабълка - двойна стая-2 нощувки - на 5 и 6 юни.   

Вени , казвай моля те какво да правим, да резервират ли и за вас  newsm78
Ще пиша лични на Дея и Рали  Peace

# 235
Рали по някое време беше писала че отпадат  Sad но нека я питай пак, дано все пак могат да дойдат  Praynig

# 236
Рали по някое време беше писала че отпадат  Sad но нека я питай пак, дано все пак могат да дойдат  Praynig

имам и аз такива спомени, но се надявам тайничко да дойдат  Flutter

# 237
Здравейте момичета,

и аз се радвам на хубавото време. През почивните дни бяхме с мъжа ми на гости на приятели на една вила в Правец. Позволихме си да отидем без деца, така че релакса беше пълен! Но като се помисля каква дълга седмица ни предстои и ми се плаче...
Аги, честита месечинка на порасналото ти детенце! Да е жив и здрав и много да слушка!

# 238
  • София
Ами, нямам вариант за придвижване - така че, ще трябва да откажа.
Рени, мерси все пак! omm

# 239
  • Варна
Писах, писах и ми прецака отговора  Twisted Evil
Накратко вече:
Николай с гнойна ангина, поради некадърната лекарка в спешното. Т стигна до 39.7 преди 2 часа!
С работата ме прецакаха, взеха си офицерската жена, дето още в майчински. Направо гърлото ме стяга само като си помисля!
Вени, за счетоводна длъжност кандидатствах.
Моите изследвания говорели за вирусна инфекция, джипката каза да очаквам 'включване"  ooooh!
И така, при мен вече е повече драматично... Да живей хотела, бля Sick

Общи условия

Активация на акаунт