Празниците наближават, за купона АПРИЛчетата се стягат!

• 55 602
  • 510
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ванче, иди и прецени на място, според това колко  горе- долу възрастни ще сме - все пак не сме за яденето и пиенето - важното е да се видим и понаприказваме, а децата да поиграят Hug

# 211
  • София
Ванче, иди и прецени на място, според това колко  горе- долу възрастни ще сме - все пак не сме за яденето и пиенето - важното е да се видим и понаприказваме, а децата да поиграят Hug
съгласна съм  Peace важното е да се видим и децата да се забавляват  Grinning
всъщност каква е равносметката, колко дечица и възрастни ще има?

# 212
  • София
съгласна съм  Peace важното е да се видим и децата да се забавляват  Grinning
всъщност каква е равносметката, колко дечица и възрастни ще има?
именно затова питам, все пак платата са м/у 25 и 50лв. (така ми казаха по тел. като питах, на място нямах време да гледам) и ако сме малко родителите...  Money
ще видя списъкът по-назад колко беше и ще го актуализирам. то има време, ама да не е в последния момент всичко.

# 213
  • София

Ваня - 2 деца, 2-ма възрастни
Звездица - 2 деца, 2-ма възрастни?
Дори - 1 дете, 2-ма възрастни?
Мими Йо - 1 дете, 2-ма възрастни
Дезирела - 2 деца и 2-ма възрастни.
Синя слива1 дете, 1 възрастен?
Мими П.1 дете, 1 възрастен?
Мариана 1 дете, 1 възрастен?
Жужка 2 деца, 1 възрастен
Светла 1 дете, 1 възрастен?
Веси 1 дете, 1 възрастен?
------------------------------------------
15 деца!  Party

КЪДЕ?
клуб Джулиленд в кв. Иван Вазов ул. Краище, на пазара на Иван Вазов, на 2рия ет. над М-тел

КОГА?
20-ти декември от 19ч.

*14 лв. на дете (пица, сок, 2 часа игра) и ок. 10лв. на родител за кетеринга (в зависимост какво ще поръчаме и колко човека ще се събрем). Капаро платих 50лв.

**Напомням - подаръци! М/у 10-15лв. унисекс, знаете.  

ако съм пропуснала някого да казва!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 12:20 от Аня♥♥

# 214
  • София
ваня,  Hug добре свършена работа!
добра група се заформи  Grinning
нямам търпение вече да се видим   bouquet

# 215
  • София
ваня,  Hug добре свършена работа!
добра група се заформи  Grinning
Blush Hug

# 216
Здравейте!

Ние до момента сме подготвили едно лего от нас и една лего конюшна от баба и дядо,но снощи поръча барби мускетарка и ако я има утре в бонжур ще и я взема-какво да се прави.Поръчала си е и лунен пясък-някой има ли опит с него,цапа ли много дрехите и покъщината и може ли лесно да се почисти.Него бих го поръчала на вуйчо и,но още се колебая,макар че тя много силно го иска и сърце не ми дава да не изпълним и това нейно желание.Май започна да ме обхваща коледното настроение.Следващата събота брат ми се жени.Изобщо напоследък има трепети и вълнения.
За плуването какво да ви кажа-Моника е с коса до кръста и много мрази да и я пипат,а нямам идея как ще слагат шапката,ще я махат,ще се сушат и ще правят прическата.Напоследък иска да я подстрижем,но на мен не ми се иска.Може би на пролет ще пробваме плуването.

Хубав ден

# 217
  • София
Благодаря на Аня за ЛС   bouquet Hug
За съжаление ние няма да можем да дойдем , но ви желаем весело изкарване и весело посрещане на празниците  Heart Eyes

Мария - лунен пясък купувах - ужасно е, много се рони - изобще не изглежда като на рекламата  Laughing Joy Добре, че му го купих лятото и го изкарвах гол на балкона да играе с него и така на няколко пъти го измихме от балкона  Joy

# 218
  • София
Ваня, за менюто и аз нямам претенции. Важното е децата да се забавляват.
Ние ще бъдем 1 дете и 2 възрастни  Peace.

За коледен подарък - Алекс си е поръчал писта с коли, авто-транспортер. Писахме писмо на дядо Коледа още август месец, за да има време да изработи подаръците  Laughing.

# 219
Здравейте,
Ванче, аз също нямам претенции хапването на коледното тържество. Ние с Марти ще бъдем двамата.
За подаръци на Марти му избрах единт трансформер, който става на полицийска кола, друг който става на хеликоптер,
понеже това искаше, и една надявам се интересна игра кобинация от мини футбол, баскетбол, хокей, май и билярд, не знам колко време ще издържи понеже е пласмасова. Наскоро пробвахме да играем на черен петър и не се сърди човече и ми прави впечатление, че му е интересно, въпреки че много не му се спазват правилата на игрите.
Споделете, накакви занимателни игри от които сте останали доволни.
Поздрави,   bouquet
Веси

# 220
  • София
Само на "Не се сърди ,човече". Но бързо му минава ентусиазма .

# 221
  • София
Само на "Не се сърди ,човече". Но бързо му минава ентусиазма .

И ние сме така Simple Smile

# 222
Виждам, че обсъждате партито. Надявам се да сме здрави, за да дойдем. Искам само да уточня, че за малката не искаме меню както и подарък, а също да попитам дали ще я пуснат с другите деца в залата за игра или ще трябва да я занимавам през цялото време?  newsm78 А какво включва този кетъринг за родител?
И ние писахме писмо до дядо Коледа, изписахме цял лист с желания, но аз тактично му обясних, че ще му донесе само еда част от играчките, за да има и за другите послушни деца.
Иначе за игрите и ние сме много разсеяни, освен да гледа филмчета нищо друго не прави продължително време. Имаме конструктори, пъзели и много играчки, но бързо му омръзва всичко. Явно  на тази възраст е така.

# 223
  • София
Виждам, че обсъждате партито. Надявам се да сме здрави, за да дойдем. Искам само да уточня, че за малката не искаме меню както и подарък, а също да попитам дали ще я пуснат с другите деца в залата за игра или ще трябва да я занимавам през цялото време?  newsm78 А какво включва този кетъринг за родител?
щом не искате подарък за нея купуваш 1 и после при раздаването не й пишем името - тази размяна на подаръци си я правим ние, няма нищо общо с клубчето, така си ни остана като традиция. Simple Smile
за играта и менюто - по принци вървят заедно, 14лв. е 2 часа игра + менюто. по принцип щом си плащаш няма как да не ти пуснат детето, дори са длъжни да я наглеждат, още повече, че ще е вероятно най-малкото дете. но ако решиш да откажеш менюто и играта ще трябва да е при теб, т.е. при нас в частта за родителите и ти да я наглеждаш. иначе клубчето има отделна част в самата зала за игра за малки деца/бебета и мисля, че ще й е интересно.
миналата година където бяхме какичките много харесаха Дани и се занимаваха специално с него, щото той хем беше най-малък, хем искаше наред с другите да играе. Laughing изобщо тогава супер си починах за тези 2 часа. Simple Smile (че е имало случаи като са на клубче да реват за нас и да не искат при децата).

кетеринга за родители са различни плата, които поръчваме - сандвич-хапки, мезе, малки картофени кюфтенца, такива работи... консумацията на вода/безалкохолно (или алкохолно) на място всеки сам си я заплаща отделно. аз ще гледам като ходя да поръчам от най-евтините плата, все пак идеята е да се видим, а децата да поиграят (въпреки че на тези от клубчетата хич не им е приятно така, щото те печелят явно и от кетеринга... те затова и Приказка без край са го направили вече с пакетни цени).

# 224
  • у дома с любимите си хора
Ей,момичета,направо ви завиждам за събирането.Ние няма да идваме-първо,защото е в неделя и второ в 19 часа.Но пък по-нататък можем да се видим.

Вико тренира всеки ден от седмицата-2 пъти плуване/това отскоро/ и 3 пъти ходи на батут. Crazy Абе пълна програма.Но много му харесва,а мен това само може да ме радва.

Общи условия

Активация на акаунт