. Йоанка, определено и аз нямаше да я позная. Станала е красива госпожичка
.Относно местонахождението ви в София, близичко сте и до нас
. Разчитай на нас за адаптацията
.
. Очаквам другата седмица да им бъде род. среща . Не че има с какво да ме изненадат ама .......

да няма проблеми че мин година се спука от боледуване и реално не е ходила много
да няма проблеми че мин година се спука от боледуване и реално не е ходила много
затова сега като ги пускахме (нали Емко направи една пауза зимата и пролетта и за двамата заедно ги пуснахме), тръгнаха от нач. на юли, можехме да изчакаме месец-два, но реших, че така им е по-добре, лятото по топлото да се климатезират, да им свикне имунната система. и слава Богу, Емко не е боледувал, само като се захлади малко сополи, Дани 2-ри път се налага да се гледат с баща си, но кара много леко - първият път с темп. ден-два, но не супер висока, сега беше със стомашния вирус, един ден беше зле, след това се пооправи. така, че се убедих, че е по-добре топлите месеци.
затова сега като ги пускахме (нали Емко направи една пауза зимата и пролетта и за двамата заедно ги пуснахме), тръгнаха от нач. на юли, можехме да изчакаме месец-два, но реших, че така им е по-добре, лятото по топлото да се климатезират, да им свикне имунната система. и слава Богу, Емко не е боледувал, само като се захлади малко сополи, Дани 2-ри път се налага да се гледат с баща си, но кара много леко - първият път с темп. ден-два, но не супер висока, сега беше със стомашния вирус, един ден беше зле, след това се пооправи. така, че се убедих, че е по-добре топлите месеци.
може да послушам съвета ти поне за него
да ти кажа често ти завиждам, че имате баби наблизо и можеш да задържиш децата до 3г., че е повече в къщи.

. сега виждам, че там му е мноооого по-добре и по по-различен начин се държи (иначе се опитваше да имитира Дани и се правеше на бебе).
Някой може ли да ми препоръча педиатър в района на Слатина?Изобщо не съм ориентирана относно болници и поликлиники в София 
.
. Хубаво е, че пак влезнаха в ритъма с театрите, които са по 2 в месец. Миналата седмица имахме родителска среща и събрахме парички за учебните помагала.
. Доволни сме от хотела и плажа. Алекс много обичаше във водата да стои и искаше татко си, за да е на по-дълбоко
. Алекс се придвижваше с колелото си.
.
, но курорта определено си заслужава . За родителската среща на Марти ще пиша утре , защото е днес от 17.30 . Добре че бях първа смяна , та да мога да отида , а таткото да го прибере . На Албена и ние карахме рикша . Само че не моторизирана , а на педали . Една седмица после не можех да си седна на д....то . Ръбеста работа са тези седалки .
http://www.ekoist.bg/ и наградата си струва