От вчера цялата фамили сме болни и няма много време за интернет.Един кашля,друг киха,а Ели от всичко наведнъж
За капак идват почивни дни,но ще се самолекуваме.Тя и без това педиатърката все едно и също изписва. 
За капак идват почивни дни,но ще се самолекуваме.Тя и без това педиатърката все едно и също изписва. 

-мъжа ми не е някоя клечка,нито сме богати.А знаеме,че случайни в такива конкурси няма.За паласките и корема няма да говоря 
-мъжа ми не е някоя клечка,нито сме богати.А знаеме,че случайни в такива конкурси няма.За паласките и корема няма да говоря 

Къде си се записала и ти в темата на мамите дебеланки!!? Ти ще се счупиш, бе жена! Човек никога не може да каже, че си родила 3 деца! Евала и да си кажем пу-пу-пу, че по нашите "ширини" така е прието 

)
.Хората които поканих не можели да дойдат ,защото пътували по празниците ..
и чак на 06.05 да сме направили РД на детето................ЯЯяяяяяяяяяя.......... да си гледат работата
..............Утре ще си го направя за детето , а днес с моя решихме на 07.05. да го направим с роднините.Само ме е яд че толкова търчах и бързах да пазарувам за трапезата.........
-но пак ще има и утре купон
весел...........