Майче гордо с пръст показва, и първата годинка отбелязва(33)

• 11 903
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на Ема и Едгар! Живи и здрави да сте дечица, много игриви и щастливи!

Честит празник dessyaja, Eklere   bouquet  !

# 241
Грета............Мила-кво да се подготвям.....??? newsm45.Хората които поканих не можели да дойдат ,защото пътували по празниците .. newsm61 и чак на 06.05 да сме направили РД на детето................ЯЯяяяяяяяяяя.......... да си гледат работата bash #2gunfire..............Утре ще си го направя за  детето , а днес с  моя решихме на  07.05. да го направим с роднините.Само ме е яд че толкова търчах  и бързах да пазарувам за трапезата......... censored newsm71-но пак ще има и  утре купон  ura весел...........  Peace
Грета ..........Ончето може би е имала в предвид да станеш рекламно лице на някакъв продукт................Много си Красива-Пу-Пу Heart Eyes

Да, кофти е така като съвпада с празнични дни.И всяка година ще е така.
Чак красива не съм.Просто съм много фотогенична Mr. Green

Майка ми днес взеха каките и отидоха на вилата.Ние с бебка и Велис отиваме утре.Много празно е някак си в къщи и тихооооо.Не съм свикнала.Симона е като мелница и не млъква,тя ми е като постоянен фон и главата ми става тройна.Сега няма на кой да казвам да млъкне малко Laughing.Така че си почивааааам.

# 242
Валантаин, и а3 бих направила рожден ден на деня, а допълнителен купон 3а роднините не бих правила, 3ащото които може идва, а които не може много му 3драве... Обикновено не се и3ра3явам така, обаче ми стана криво като прочетох поста ти.

# 243
  • NY
Момичета ,Благодаря Ви много за прекрасните пожелания по случай Рожденният ден на Едгар, много сте мили!!! Hug  bouquet

Искам да поздравя и малката Ема,която става на годинка днес и да и пожелая весело и безгрижно детство!  nbirthday

Честито на сладурковците преди нас Емил, Мадлен ,Неда ,Михаил,Катерина Александър ,Ивета ,Виляна,Суджит-Теодор, Ивет!!! newsm67

Разгледах набързо снимките на дечицата......уоооу ,кога пораснаха и колко са красиви!
А мама Грета да не скромничи , защото наистина изглежда фантастично и то след три раждания....Евала! И другите мами са много хубави и свежи!

Ето една снимка на моят Рожденник http://public.fotki.com/Ekle5/food/img37201.html , ще кача още когато имам време. Рожденният ден мина добре и весело, макар че бяхме в камерен състав. Еди много се радваше и се възхищатаваше на тортата,украсата, подаръците с едно много сладко" иииииий" Heart Eyes и падна луда игра. Той е по добре,но още давам сироп и капки.Дано времето се пооправи и токава ще е щурият купон с приятелските дечица.

Приятна вечер дами!

# 244
(х)Valantayn не се ядосвай, положението при нас е идентично! Все по-резонни ми се струват думите на Лале...
И нашите роднини /всички/ ще са в чужбина за рождения ден! Ядосах се ообено много на майка ми, коята си купи билет за 7ми, а Крис е роден на 8ми. Заминава за месец и половина в Кипър. Като я попитах защо си е взела билет точно за тази дата и дали се е сетила за първия рожден ден на Крис, тя ми отговори, че другата възможност е била чак след седмица... Сякаш има голяма разлика, при положение, че отива за месец и половина...  Crossing Arms И това е майка ми... Няма смисъл дори от коментар!
Лале, права си, май втори път, само за тях, рожден ден няма да правя! Да са били тук.

# 245
  • ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА НА ДЕСИ И ЕДГАР НА ЕКЛЕРДа растат палави и здрави за радост на мама и тати  Simple SmileЕдгар много е порастнал, симпатягата той  Simple Smile
   Грете нищо че Вели е закъснял, тъй като гледам снимките и клипчетата семейният празник се е получил супер, много сте сладки цялата фамилия, а тортата ви ... направо е страхотна на вид, дано и  на вкус да е била такава  Simple Smile
   Ева, Вале  Hug не се натъжавайте, че не уважават празника ви, важното е вие в къщи да сте заедно и да се разбирате  Hug

# 246
[
Грета ..........Ончето може би е имала в предвид да станеш рекламно лице на някакъв продукт................Много си Красива-Пу-Пу Heart Eyes

Аме момичета!!! Нали има конкурс за женени и раждали Миски и им казват Мисис.

Вале,не за рекламен продукт,а може да си представи красотата пред цяла България и ще спечели.
Вале,мила и само 4-мата да сте на РД пак ще ви е весело,само да е здраве на другите и другото майната им.
Да си седят по селата,а вие си празнувайте,наснимайте се ,веселете се и чакаме снимки

Eklere ,снимката ви е като отпрофесионално фото студио и как позира. И той голям красавец.Мерси за поименния поздрав.  bouquet

Абе тук все едни сме хубосници  Embarassed

Здравей Лале,ти от къде пишеш?
Прибра ли се с мъжо или още сте тук(у дома )?
Прати снимки на малките.
Все си мислех за вас и не сме пропуснали поздравите за РД на малките

ЛекА вечер мами и бебета

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕЕЕЕЕЕН ДЕН МИЛИ ДЕЦА

АНТОНИО НА ВАЛЕТО   Heart Eyes
НЕЛИНА НА СИНАРА
РАЯ НА ЛЮБКА

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАЙКИТЕ

ЕТО И ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ИМАЩИ ДНЕС И ИМАЛИ РОЖДЕН ДЕН ПРЕЗ ОТМИНАЛИТЕ ДНИ   

birthday Tada hbday happy bd baloni

http://vbox7.com/play:8ea3013d

http://www.vbox7.com/play:57009151

http://vbox7.com/play:2246dc7d

http://vbox7.com/play:e630589d

http://vbox7.com/play:4198ec64

# 248
  • Варна
Честито на празнуващите !   bouquet
Да растът здрави и щастливи!

Аз клипчета и въобще снимки си качвам във фотобукета и си слагам парола  Peace
Във този сайт с клипчетата аз не мога да влизам, май е затворен за чужбина Rolling Eyes
От това което видях мога да кажа , че децата са страхотни , големи сладурани и сладурчовци.Стана ми едно такова...много бързо пораснаха  Heart Eyes
Грета , несъмнено изглеждаш страхотно  Flutter

# 249
  • у нас
Черпя за Първия рожден ден на Нелито

Децата да наблягат на плодовете

Честита първа годинка на Антонио и на Рая. Честито и на техните родители! Да са здрави и всичко най-добро!  bouquet  bouquet  bouquet

Онче, Алабала що не спите по това време.  Wink Мерси за поздравите  Hug

Досега се лакирах, отивам да лягам, че  рано ще се става.  Heart Eyes

# 250
  • Варна
Ние с малката сме будни по нощите,с обърнат режим

Още веднъж честито на рождениците днес!

и за техните майки

# 251
Онче, прибрахме се миналата седмица. Ето снимка от 1. ни РД

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11683753

3а съжаление нямам снимка с духането на свестичките и дечица имат червени очички  Embarassed на повечето снимки, но толкова са ми фотографските въ3можности. Важното е, че беше прекрасен пра3ник... Simple Smile

П.С. Имало и други будни по това време.  Laughing

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ МИШЛЕТА

АНТОНИО НА VALANTAYN

НЕЛИНА НА СИНАРА

РАЯ НА ЛЮБКА

ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ ВЕСЕЛИ И ПАЛАВИ ИГРИ.  Hug

We are the world, we are the children ...

http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM

# 253
ХЙДЕЕЕЕЕееееееееее..............И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ЗА 1-ТА ГОДИНКА НА АНТОНИО

СЕГА ДА ПОДНЕСА И ...................... -ЗА ВСИЧКИ МАМИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАБОРЧЕТАТА
НЕЛИНА НА СИНАРА
РАЯ НА ЛЮБКА
ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ , КЪСМЕТ , БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ
EVA x 2 .............И  при тебе много кофти ситуация Hug
Но както казвате всички Hug включително и Lale32    bouquet....Днес ще си го празнуваме ,а снощи пак решихме с моя да повторим РД на  Тони  само с на  мъжа ми, брат му-защото те живеят в Несебър и другата седмица ще дойдат Peace
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА
ОНЧЕ.......СПАЗИ СИ СНОЩНОТО ОБЕЩАНИЕ...................... Party Hug ЗА ПЕСНИЧКИТЕ

# 254
Честито празник на Антонио,Нелина и Рая.Да са живи и здрави и безгрижно детство

А на техните родители пожелавам да отгледат и възпитат добри и умни деца

Еклер,снимктата на малкия е страхотна.А той е много сладък и страшно елегантен Heart Eyes

Лале,хубаво е било в къщи като гледам.И до Гърция си се разходила,браво!
Тортата е интереснаи и много идейна.На Георги какво му има на бузките?Да не е с атопичен дерматит?

Общи условия

Активация на акаунт