1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 823
  • 443
  •   1
Отговори
# 90
toanetta  много благодаря за успокоението и надеждата Hug,която вдъхваш с клипа и асоциацията с имената дано си права за всичко,не че има начин да спра да се надявам на щастлив финал за всички,а за мен няма как да е щастлив,ако четиримата не са като преди двоики и приятели,както бяха във втори сезон,но преодолели и простили всичко от миналото,за което всеки има някаква вина кой повече,кой по малко да не описвам че пак ще се олея,а пък и без това пиша през пост,та ме е срам вече Embarassed

# 91
anna3com ето и ние можем да се учим от грешките си - ставаме умели в приятелското обсъждане/спорене  Hug

toanetta
напълни ми душата с този клип за Онур и Шех - аз не го бях гледала. Благодаря ти   bouquet

в последните страници май спряхме Керем с Онур да сравняваме почнахме сем Аксал със сем. Инджеоглу. И на мен вторите малко ми издишат (Дафи извинявам се предварително). Както е писала Маги обаче кой няма да се радва на щастлив край и при тях.
Явно май няма как да избягаме от сравненията - както каза Шмети май няма как като вадиш от калта някой да не хвърлиш и по опонента

Дафи обаче недей казва и ти че Бену го тикнала в ръцете на Еда. Отблъсна го за това спор няма обаче както пита Герадост в предната тема защо не отиде примерно на рамото на Севал да плаче, защо Еда си избра

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 17:42 от castanea

# 92
Анна, Добро ти утро!  Hug

Днес явно, е ден за разпивка ...  Crazy

Така че Сестри мои...няма наши, няма ваши ами дружно да надигнем чаши cheers
да си се радваме и да си пеем и дружно в тоз форум да си живеем  love001 newsm51

и аз, като почтнен член да дружеството, на вдигащите чаши,  Crazy казвам на всички - наздраве -  beer  Joy

# 93

Берг и Халит отиват на почивка в Западна Турция където Берг и майка и имат къща след края на снимките.
Сигурно вече знаете че на 26.05.2009 Тарду, Халит, Джейда и Берг отиват за два дена в Кувейт да се срещнат със своите фенове в Арабските страни. ще има много интервюта и ще посетят голям мол и супермаркет. Интервюто ще се излъчва на живо в понеделник.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 17:45 от anna3com

# 94
АНЧЕ,привет,както винаги УНИКАЛНА!

# 95
dafi_83, имах предвид, че и на Онур и Шехерезада живота поднася доста трудности. А за Бену и Керем съм съгласна, че много преживяха, но до голяма степен и те си предизвикаха нещастията. Ако повече споделяха тревогите си, а не се затваряха в себе си, много неща нямаше да се случат по този начин.  Керем, като разбра за миналото си, изолира Бену от тревогите си, тя пък не споделяше старховете си, че може би е обременена с пороците на майка си, и живееше с чувството на обреченост за брака им. Те са по-раними като характери от Онур и Шехерезада и за това изживяват по този начин всичко, което ги сполетява.
А относно миналото, аз мисля, че ранните детски години, начина по който си ги изживял, възпитанието, което си получил,  до голяма степен предопределят живота на възрастния човек.

# 96
Това е резюмето на 88 серия. Има ли кой да го преведе?

BASIN BÜLTENİ – 88. BÖLÜM

Şehrazat’tan Onur’a umulmadık bir tepki geliyor!
Üç sezondur her bölümü büyük bir özlemle beklenen Binbir Gece’nin heyecan ve tutkuyla izlenecek yeni bölümü bu gece ekranlarda...
Onur’un kucağına Kaan’ı alıp gelmesi Şehrazat ve Engin’i şaşkına çevirir. Kaan’ın Onur özlemi Şehrazat’ı zor durumda bırakmaktadır. Onur’un kendini göstermesi Engin’de ciddi kaygılara neden olur. Engin’in eski karısı Beyza da Şehrazat’ın varlığından çok rahatsızdır. Şehrazat’tan ümidini kesen Onur Bennu’ya içini döker. İşlediği suçları gazeteye yansıyan Eda için çember iyice daralmıştır. Füsun bulunan arabasına sevinirken kumar borcunu ödeyemeyen Ali Kemal ve Gani için tehlike çanları çalmaktadır. Kerem ayrılma kararında ısrarlı olan Bennu’yla arasını düzeltmek için çırpınmaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Eda ürkütücü bir adım atar…
Onur’un yakınlaşma çabalarına Şehrazat nasıl tepki verecek? Beyza Şehrazat’ı nasıl uyaracak? Ali Kemal ve Gani’nin kumar borcunu ödemek için buldukları çözüm ne? Eda Şehrazat’ı niye arayacak?

# 97
Питахте ме откъде е клипа
http://www.youtube.com/watch?v=kMBaLRd_wvU&feature=related - Тарду се включва след 42та сек.
Музиката е .......  извънземна

Всичко, което знам е заглавието на филма - O Kadın Filminden "Herşeyi Yak", нямам идея какво означава това. Попаднах случайно на него, докато гледах Кремката като каратист в поста на Пенда.

Къде съм бляла като преди това?!  Shocked МалеЙ, страхотия ...  Crazy как се превежда филма, някой може ли да подскаже?  Embarassed

Керемки - Тардунки  hahaha - и ето това е ... шмрък ... върховно ... Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=BUpOZbNKX2o&NR=1

Шмети, Пенда писа по-горе, че е O Kadın (2007), което според мен се превежда като "Жена"

Това е почти същия клип но с гръцка музика на Haris Alexiou - също много добър, финалът май само е различен
http://www.youtube.com/watch?v=0IZG2HFsLCE&feature=related

# 98
Моят "Онур"   се прибира , така ,че поздрав от мен.
Пишете, много ви  Hug

nomatter
http://www.youtube.com/watch?v=fldnB6nt1Wc&feature=related

sway
http://www.youtube.com/watch?v=aJI2tSjf_o0&feature=related

Blush

# 99
За анкетата  newsm78 и да-4опция,може би малко от характера на ШЕХ-бързо паля,но не си събирам куфарите и не бягам,и също като нея любимото ми място е дома.А и от Надиде-независимо какви ще ги снесат децата ми -те са си мои и им прощавам,макар че синковица много ме ядосва.

# 100
  • Sofia
ohoo, Шмети и аз се радвам  Hug, липсвахте ми , ама.....с този дивак в къщи и с това хубаво време на вън, време не ми остава......
А така се бях наточила за 82 серия, щото гледам и по -напред са преведи, и не знаех, че тази още не е готова, но нищо, търпеливко ще си изчакам, живи да са момичетата с преводите   bouquet

# 101
Кастанеа всеки има право на мнение на мен не ми "издишат",защото мисля че всеки изживявя трудностите по своему и някой се справят с тях по бързо,други трудно,но важното е да успеят да ги превъзмогнат по някакъв начин,няма за какво да се извиняваш,за мнението си Peace,неведнъж съм казвала че уважавам всяко мнение и дори съм склонна да променя своето ако преценя,че аргументите са по основателни и обосновани от моите Peace  А за това цитат: "Дафи обаче недей казва и ти че Бену го тикнала в ръцете на Еда. Отблъсна го за това спор няма обаче както писа Герадост в предната тема защо не отиде примерно на рамото на Севал да плаче, защо Еда си избра" и това доста го обсъждахме в предната тема и тук съм съгласна с тезата че Еда добре си изигра картите,накара го да се чувства разбран и му каза нещата който имаше нужда да чуе,и поради причината че тя го предразположи преди това мисля че той избра точно нея за да си излей душата,но това в никакъв случай не значи че го оправдавам,въпреки че Бенну го отблъсна и аз не намирам постъпката му за правилна,но в живота много често постъпваме неправилно провокирани от собствената си обърканост и търсейки начин да превъзмогним болката Whistling

# 102
така е Дафи това да се стигне до там причините са няколко затова не ми харесва това кратко изречение 'Бену го отблъсна и тикна в ръцете на Еда' - не само отблъскването е причината и ти си го написала  Peace Hug

# 103
dafi_83, имах предвид, че и на Онур и Шехерезада живота поднася доста трудности. А за Бену и Керем съм съгласна, че много преживяха, но до голяма степен и те си предизвикаха нещастията. Ако повече споделяха тревогите си, а не се затваряха в себе си, много неща нямаше да се случат по този начин.  Керем, като разбра за миналото си, изолира Бену от тревогите си, тя пък не споделяше старховете си, че може би е обременена с пороците на майка си, и живееше с чувството на обреченост за брака им. Те са по-раними като характери от Онур и Шехерезада и за това изживяват по този начин всичко, което ги сполетява.
А относно миналото, аз мисля, че ранните детски години, начина по който си ги изживял, възпитанието, което си получил,  до голяма степен предопределят живота на възрастния човек.
  Напълно споделям че миналото и възпитанието определят човека Peaceи също съм съгласна че Онур и Шех в миналото са преживели трудни моменти и това е определило характерите им,но при това положение и Керем и Бенну са имали трудно детство и много неща са преживели, което съшо определя и техните характери и ако трябва да търсим оправдание в постъпките им в миналото,то тогава е много лесно да оправдаем постъпките както на едните така и на другите,но тук става въпрос вече за семейство и приемането на това че вече не си сам, и първоначално Керем наистина изолира Бенну след проблема със самоличноста си,но след това благодарение на нея се осъзна и се сдобри със Севал(51еп),така че за мен това не е определящо Rolling Eyes

# 104
  • София
Привет, дами!
Хайде, нали вчера обсъдихме Керем, сега да обсъдим нас.
На кой приличате?
Аз мисля, че съм най-близо до Надиде.
Разбира се, няма как да не се оприлича малко и на Шехеразада, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт