1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 778
  • 443
  •   1
Отговори
# 180
81 епизод не е за коментиране ...  cry

Почти съм на път, да развея белия байряк и да се откажа от всякаква защита за Керем ...  no

Тези сценаристи едно, че имат толкова пропуски в 3 сезон, друго че ни разсипаха от вякъде ... Confused

Не знам, какво друго да добавя ... отеглям се ... шмрък ...

# 181
Гледах пак анонса на87 и  ббтаз малката дуру много лоша -как ви думи само каза на майка си,какво като шех е по млада,стара ,млада ,грозна, красива ,тя и е майка.,ЗАБРАВИ АРОМАТА НА ЛИПИТЕ......

# 182
Аз тайно се надявах днес да има останалите части от 87 или 82 преведени че да има какво да гледам но уви. Явно ще трябва да се задоволя със скучна американска телевизия. Няма проблем да са живи и здрави преводачките пък когато тогава Peace който навремето не е учил турски ами руски и френски....

# 183
Schmetterling аз 81 още не съм гледала - сега можеш да се пробваш с бялото Joy Hug

кофти, че серията не става за комент  Sad  пак ще се разминеш  Wink

Анна тоз Унилсон все някой го споменава - аз нали не гледам брадъра съм в неведение, то било от там - добре, че има в нета всичко - за такива неосведомени като мен

# 184
Гледах пак анонса на87 и  ббтаз малката дуру много лоша -как ви думи само каза на майка си,какво като шех е по млада,стара ,млада ,грозна, красива ,тя и е майка.,ЗАБРАВИ АРОМАТА НА ЛИПИТЕ......
и поетите и правите улици...а бе то ако почна една тема само за това сама ще изпиша ама нейси ще се огранича само с 1001 нощи и коментарите около сериала.

# 185
Нета е като Британската енциклопедия всичко можеш да намериш и веднага да се включиш в час...а Унилсон и аз не съм го виждала #Shocked

# 186
ами той на Теодора се показва явно само
нищо че сте градски

аз да си призная в Стара Загора не съм ходила  Embarassed, само съм минавала от там, но то не се брои

# 187
така е останалите трябвало да чакаме до 2012 мисля че каза.

# 188
Здравейте...момичета къде да намеря 82епизод с бг..субт...

# 189
така е останалите трябвало да чакаме до 2012 мисля че каза.
е че то не останало Joy

Здравейте...момичета къде да намеря 82епизод с бг..субт...
не е готов  Peace

# 190
КАСТАНЕЯ другия път като минаваш се обади.........

# 191
гаден 81  Sad Cry Close ще го гледам на почивки

мисля си  Thinking....някой може ли да се ориентира във времето, в смисъл, коя дата е горе-долу (във филма) 87 епизод  newsm78

нали хубавите нвща ставаха на РД на Шех (в началото на май), та се чудя сега къде сме  newsm78

доста объркано го казах, надявам се да сте разбрали  Embarassed

# 192
КАСТАНЕЯ другия път като минаваш се обади.........
непременно  Hug

пенда аз това с датите хич не го следя и не мога да помогна
някой днес имаше разсъждения че хубавите неща ставали все в еп с такива номерца 66,77, т.е и 88 може да е като тях

# 193
Tania d цитат:"Ох, така ми се иска една обща сватба накрая...и две коремчета....и влюбени погледи...

Ами, щом трябва, ще хващаме шумака - булки ще крадем, козли ще дерем..."и аз затова се моля,та ако трябва не само зад шумака,ами на денонощен пост ще стоя Heart Eyes    Много ми се иска наистина във вторник да има серия,но тие съдисти така да се смилят над нас,та всяка седмица да ни пускат серия чак ми е чудно newsm78,по принцип хич не ни щадят,нито със сценарий,нито със търпение ooooh!,ама можи накрая да са размислили и да са се сетили щу народ мъчат,та и да са решили да ни спасят от двуседмичните терзания и гадания Praynig  Ей Анна я вземи да питаш съгражданката ти уилсон кво казва за финала на филма та да спрем да дерзайм и ние Joy Joy Joy    А 81ва я гледах,но й бях спряла звука и си бях пуснала успокойтелна музика,та гледах само картинки и четох субтитрите,та е преживях,ама коментарите са някъде в задните теми верортно в бяло Rolling Eyes     Тази вечер бях  навънка и се чудех и маех как ще ви изчета,ама вие много добрички и сте се смилили този път,та не станах #Crazy

# 194
пенда, дай някакъв жокер да се хванем или да ползвам обади се на приятел?

Общи условия

Активация на акаунт