1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 62

• 22 768
  • 443
  •   1
Отговори
# 300
Valka, браво!!! newsm10 newsm74

# 301
Покрай този филм станах и загори тенджера. Викам си, докато момичетата все още не са се наспали и не са заседнали пред комповете, я да спретна нещичко за закуска. cook cook И колко му е. Сложих във фурната да се пече и уж все там ми е ума, ама викам си, я да видя кои са станали вече, седнах пред компа, и ето сега, почти изгоряла закуската. Акъла ни се взе, болни сме и това е. Та, милички, ще прощавате, ама пак вие черпите. То един акъл за какво по-напред, все във филма е забит. atwork
Някъде назад бях коментирала и аз 81 епизод, но пак съм готова за коментари, ако кажете. lalalala

# 302
Добро утро и от мен!Много сте ранобудни,бе момичета!Брагодарско за закусчицата-чудесна е!

# 303
Lilims ето информация за филма.
http://www.imdb.com/title/tt0905574/episodes#season-3

# 304
Добро утро на всички. Чета, чета, а то край няма. Браво на Аша. Много хубав психологичен портрет на Керем направи. Но като се замислих върху това и всички надежди за добър край на филма ми се изпариха. Някъде из компа видях снимка от един кадър от филма. Всички облечени в черно, Шех и Онур, Надиде и Бурхан и плачат. Като на погребение. Досега такава сцена не видях. И си мисля - бб дали това не е на погребението на Керем? Той губи всичко - произход, семейство, дете, баща, приятел..... А е син на жена, която също е посегнала на живота си. Дали психиката му няма да се пречупи и стигнал до безизходица да направи тази крайна стъпка?...... Тъжни мисли, защото въпреки всички бъркотии, които сътвори, все пак ми е симпатичен.

за съжаление, и на мен все повече ми минават такива мисли, особено бб след разговора с Онур 87 еп.  Sad  Не знам дали сценаристите ще му простят всички тези грешки, които (го накараха да) направи. Големи каши забърка, май ще трябва да ги изкупва. Веднъж вече го спасиха, защо ли  newsm78
Ще бъде жалко, защото и на мен ми е симпатичен, въпреки всичко, няма да се откажа от него  Crossing Arms

# 305
Добро утро на всички. Чета, чета, а то край няма. Браво на Аша. Много хубав психологичен портрет на Керем направи. Но като се замислих върху това и всички надежди за добър край на филма ми се изпариха. Някъде из компа видях снимка от един кадър от филма.ББ Всички облечени в черно, Шех и Онур, Надиде и Бурхан и плачат. Като на погребение. Досега такава сцена не видях. И си мисля - дали това не е на погребението на Керем? Той губи всичко - произход, семейство, дете, баща, приятел..... А е син на жена, която също е посегнала на живота си. Дали психиката му няма да се пречупи и стигнал до безизходица да направи тази крайна стъпка?...... Тъжни мисли, защото въпреки всички бъркотии, които сътвори, все пак ми е симпатичен.
 BB  Ааааа недей с такива мисли де,ако е на Керем къде е Бенну,може пък да е на Еда и те да са отишли от някакво съжаление към лудата им неприятелка newsm78 или на някой друг,защо точно на Керем,той може да е в немилост в настоящия момент,но ще си поправи грешките и не вярвам да постъпи като майка си защото много се възмущаваше от постъпката й,или поне така ми се иска въобще не искам да допусна че това е вариант за край на филма,нали ще свърши като приказака със щастлив край,а какво щастие помрачено от смърта на главен герой,пък и на Бенну покрай него,хич не ми се връзва,моля те дай да я видим тази снимка Rolling Eyes

# 306
  • на морето
Не намерих съвсем точна формулировка на моя отговор за анкетата и поради това маркирах - трета опция - друго и , разбира следва обяснението в темичката :
Де факто и в предишни мои постове , из по -старите теми съм давала варианти на отговор на такова припознаване , но тук явно е нужно обобщение . Много набързо !
Още в първите серии се идентифицирах с Бену  .  Видях се отстрани - с двайсетина годинки по- малък житейски опит. Романтично, неуверено , леко комплексирано , доста затворено  и не съвсем стъпило в реалния свят младо момиче .... / ееех , а бяхме млади !/  А, и влюбено , разбира се ! Естествено - несподелено ! Заради тази , последната пущина , и на алкохолни изцепки като нея съм се "радвала " ..... Но по-по- най-тежки са тези от втория период на Бену . Когато губи почва под краката си . Когато си знае "болестта " , знае си и "лечението " , но не може да си го позволи / е , в последната серия , ако предположенията ни са верни , май все пак тръгна към оздравяване / . И аз съм тънала в подобно блато без изход   - и понеже не знаех до къде ще се стигне,   лично посетих и двете алтернативи - лудницата и моргата . Ей така от любопитство ! И понеже и на двете места не ми хареса , се взех в ръце / доколкото можах / и се затътрих по житейските си пътеки .Напред . Ама много е трудно , но става .....
Всъщност и Ясмин ми е близък образ - играла съм и тази роля -  на душеприказчик  . И после отчаянието й - също ми е познато . В тази си фаза , тя донякъде покрива образа на Бену , но внася друга вариация .
Както и Мелек - в периода , когато Бурак я зарязя - също ми е близка . Много боли да се чувстваш използван и захвърлен . Разбирах я , съчувствах й ... и на мене ми беше паднало пердето и правих изцепки като нея .....
Та , да не задълбочавам , че взех да ви ползвам като психотерапия , пък те нещата минали , заминали и дълбоко погребани .../ ще ми се  Confused/ ....
В след рехабилитационния си период по - скоро  се оприличавам на наш Онур  от първите серии - такъв един "весел " ,"купонджия  " , "доверчив " ......  А, забравих , той не е в  списъка за сръвнение ....
Накрая -  за да не звучи много песимистично - и при мене се появи един Шехерезадчо  - ама още има да работи по въпроса , за да ме върне " в нормалния свят"  Laughing Дали ще успее ....? Не знам .От доста време се мъчи , но какъв ще е резултата ...? Ще видим в края на филма .., нашия филм - то за сериалчето ни работата е ясна .

Колкото , до другите женски персонажи .... Дамите - старша възраст са ми много далечни . По-скоро в тях намирам някои паралели с близки съродственици по права линия  Mr. Green   Шех  - може би работохолизма й . Фюсун - с първоначалния й хаплив език , на моменти ....
Но на Еда - интригантката , колкото и да й се каним , шапка й свалям !И за това си трябва талант ! Гаден , черен , сатанински - но талант ! Такова нещо не се учи - или го можеш или не ! Имало е моменти , когато истински ми е  липсвало наличието на такива качества в характера ми .  А може би не само на мене ? newsm78

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:21 от asha

# 307

Аз и това не приемам за достоверно. Това е първоначалният график. Той вече е нарушен - например на някои дати, да не изброявам на кои, нямаше нови епизоди. По-скоро приемам да са наистина 90 епизода поради финансовата криза и т.н. Съкратили са 4 епизода.

# 308

Благодаря  bouquetуспокоих се-има време да се развиват нещата...  bouquet

# 309

Аз и това не приемам за достоверно. Това е първоначалният график. Той вече е нарушен - например на някои дати, да не изброявам на кои, нямаше нови епизоди. По-скоро приемам да са наистина 90 епизода поради финансовата криза и т.н. Съкратили са 4 епизода.

да не говорим, че от 75 до 83-ти изобщо липсват

# 310
valka790316, ще ми обясниш ли на лични как се качват снимки? Плииис. Предварително благодаря.   bouquet Hug

# 311
SSSM моля те направи си поста в бяло стр20 пост#297че издаваш какво става напред Peace Praynig

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:11 от dafi_83

# 312
Season 3, Episode 94: Episode #3.94
Original Air Date—26 May 2009
 newsm78Момичета, значи епизодите не са 90, а 94?

# 313
  • София
Епизодите са 90 и това е сигурно.  Peace
Не гледайте в този сайт (http://www.imdb.com/title/tt0905574/episodes#season-3) какво пише, защото не е вярно.
Обявиха официално оня ден, че са снимали последния епизод, 90-ти, но мълчат като партизани на разпит за развоя на събитията и ние тук само гадаем по снимки и хвърляме боб какво ще се случи.
Върнете се назад, в предишната тема, и ще видите постове със снимки, когато са снимали последната серия.
След снимките Халит и Берг ще се оттеглят във вилата на Берг, за да починат няколко дни. На 26.05. Халит, Берг, Джейда и Тарду ще бъдат в арабския свят, (забравих точно къде).

# 314

да не говорим, че от 75 до 83-ти изобщо липсват

Да но ви ж и датите от 18 .11 до 17.03-те са излъчени...Дано да е 94-хем има време,да не се претупва,хем и ние ще гледаме в повече... newsm78

Season 3, Episode 74: Episode #3.74
Original Air Date—18 November 2008

--------------------------------------------------------------------------------
Season 3, Episode 84: Episode #3.84
Original Air Date—17 March 2009

Общи условия

Активация на акаунт