Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 166 958
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Аз си правя два дни под ред синя хума с една маска и ги смесвам. Вчера обаче я направих с един антибактериален концентрат и така ми парешееее. Ама нещо ми стана и станах като шкурка в лицето в последно време. Сигурно от напрежение и нерви Rolling Eyes
Как така като шкурка, Дайче!?  newsm78  Суха ли!? Напрегната!? На мен ми помага масаж с малко зехтин и щипка сода. Хем пилинг, хем омекотява. Grinning

# 616
  • София
Аз това си взех, но го ползвам от няколко дни.

http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/03/

Малко тежък ми идва, защото  кожата ми не е суха, но по малко слагам, повече само на петънцата.

За маската с маята и кислородната вода. Правя я от седмица всеки ден, доволна съм. Не зная дали ще избелва, но определено ми влияе добре на лицето. Предполагам от маята - дали в нея има витамини от групата Б или от друго е влиянието...?

# 617

Малко тежък ми идва, защото  кожата ми не е суха, но по малко слагам, повече само на петънцата.

ами аз си го ползвах този крем преди години-да,действително има избелващ ефект.Повторих ,и втората кутийка ми се стори без същия избелващ ефект/доста по-слабо изразен/...В момента правя маската с мая и кисл вода.

# 618
Момичета, аз маската с кислородната вода и маята я правя вече цял месец. Шест дни в седмицата и един ден почивам. Ефекта е поразителен Crazy
Нямам идея, когато я спра дали отново ще излезат петънцата...при положение, че вечно съм със слънцезащитни кремове. Но за момента мога да кажа, че това е най-бързото и най-ефективното нещо, което съм чувала и използвала за избелване.

# 619
Аз си правя два дни под ред синя хума с една маска и ги смесвам. Вчера обаче я направих с един антибактериален концентрат и така ми парешееее. Ама нещо ми стана и станах като шкурка в лицето в последно време. Сигурно от напрежение и нерви Rolling Eyes
Как така като шкурка, Дайче!?  newsm78  Суха ли!? Напрегната!? На мен ми помага масаж с малко зехтин и щипка сода. Хем пилинг, хем омекотява. Grinning
ами лунче мазна ми е кожата, но е на ситни пъпчици. Сега се оправиха много, но по едно време яко ми избиха Shocked чак се стреснах и си записах час за козметик Laughing та утре ще ходя на почистване,а мисля октомври да намеря време и за билковия пилинг.

# 620
Момичета, аз маската с кислородната вода и маята я правя вече цял месец. Шест дни в седмицата и един ден почивам. Ефекта е поразителен Crazy
Нямам идея, когато я спра дали отново ще излезат петънцата...при положение, че вечно съм със слънцезащитни кремове. Но за момента мога да кажа, че това е най-бързото и най-ефективното нещо, което съм чувала и използвала за избелване.

а през деня каква защита ползваш и през колко време нанасяш?

# 621

Аз само 50+, но не повтарям ,което е грешка Peace

# 622

Аз само 50+, но не повтарям ,което е грешка Peace

грешка е ,ако ти се увеличават или задълбочават петната.Ако няма промяна във вида им,значи всичко си е ОК.

# 623
През деня слагам и аз 50+ и като добавка на Кларинс един изсветляващ лосион....фон дьо тен и пудра....всичко с неговия си фактор.
Но да си кажа-тук слънцето е чувствително по-силно отколкото в България и нямах проблем с маските в края на август още. Петънцата ми изсветляваха още тогава.....а сега вече чакам да изчезнат след още седмица-две.
Наистина съм много доволна....друг плюс е и че самата кожа на цялото лице изглежда прекрасно. Party

# 624
От един месец ползвам крем-пудрата на Авен 50+, по препоръка на La mademoiselle в темата. Много съм доволна, препоръчвам я с две ръце!!!!!
+1 глас
И аз съм благодарна за информацията за тази пудра на La mademoiselle.
Много съм доволна!

И да споделя още нещо:
След морето петната ми съвсем бяха потъмнели. Ходих до аптеката да пазарувам и понеже аптекарката ми е позната си позволи да се "ужасИ" от петната ми и да ми препоръча да пробвам Ахромин.
Аз вече го бях ползвала без ефект, но да си призная не бях и много редовна в мазането.

Реших да опитам пак и от около 3 седмици нанасям от Ахромин два пъти на ден и да ви кажа, направо не мога да повярвам. Петната поизсветляха. Дори съпругът ми ме пита какъв крем съм си купила.

Ще пробвам маската с маята. Peace

# 625
Онзи ден гледах реклама на нов крем на Ахромин. Ще потърся и аз повече информация.

# 626
Ахроминът все още ли е гаден като едно време гъст и бял?

# 627
Да. И има някаква странна миризма.

# 628
Да. И има някаква странна миризма.

Мерси! Значи не е за пред хора  Mr. Green

# 629
  • Пловдив

ами аз си го ползвах този крем преди години-да,действително има избелващ ефект.Повторих ,и втората кутийка ми се стори без същия избелващ ефект/доста по-слабо изразен/...В момента правя маската с мая и кисл вода.

Тази серия е наистина добра аз я ползвам цялата вечер/тоник серум крем/ , НО е най добре да се съчетае с нещо излющващо крем с тритеноин или салицилова киселина . Единствения верен подход е излющване+избелване според мен
и след излющващото крема изобщо не идва тежък напротив - тамън си е за кожата

Общи условия

Активация на акаунт