Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 169 660
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Аз забравих да похваля това Акне БП 5. Това нещо еее трпач на пъпки казвам ви Mr. Green

И аз май него ще взема, понеже не мога да намеря гела Benzperox. Четох, че Benzoyl peroxide е смятан за най-ефикасно повърхностно дезинфектиращо средство.

Взех си тестер на кремчето Lierac Anti-tache. Не знам дали ще изсветли петънцата ми, но кожата ми сияе с него. Със сигурност ще го купя.

letsgo , май и у вас прилича на аптека!И аз този крем го гледах.....дали ще помогне newsm78 Все купувам и трупам-кремове,мазила,грим.....Напоследък се опитвам да се контролирам и да спра да тествам всичко ,ама е трудно.

И ако почнеш крема да пишеш с големи букви за него!!!че и цената му май не беше от приятните....

# 91
Има нещо вярно в това за аптеката  Mr. Green. Но какво да се прави. Все има нещо за оправяне. Тъкмо си изчистих лицето от големите пъпки и комедоните, и ми се появиха едни ситнички повърхностни пъпчици по челото в основата на косата. Не личат много, ама пак е гадно  Confused. Успявам да ги изгоря с аспирин и с коректора на Амрита, обаче след един ден пак се появяват. Иланг-иланг в интерес на истината снощи свърши неочаквано добра работа, но днес пак имах четири-пет гадинки. Така, че и Акне ВР5 ще пробвам. Дано да елиминира трайно бактериите.

А Лиерак май беше към 60лв. Със сигурност ще пиша за резултата от него  Peace.

# 92
на мен лицето ми се поизчисти за около 3 дни.....бързо ги изгорих,ама имаше червенини.....Чудя се дали чаеното дърво помогна newsm78 или просто така се случи....Мазах си лицето и със сок от Алое-и то е противовъзпалително и уж лекува раните....
От няколко дни пия и по 1-2 разтворими аспирина.....май било добре и за пъпки....
И наблягам на маслената баня,че ако не друго поне балансира....

# 93
хайде и аз да споделя какво прочетох из родните немски сайтове, докато се ровех в търсене на маска против косопад
та беше нещо така написано "ако искате да избегнете пигментация на кожата и старческите петна, правете редовно маска на лицето, ръцете със сока на изцедена глава лук+чист пчелен мед"
   а за пречистване на тялото можете да пиете, специален чай за пречистване, незная дали го има в БГ, сгурно го няма  http://www.apothekenbote.at/arzneitee/kottas-arzneitees/p2475_ma … ee-20-beutel.html

а другото което можете да правите за пречистване на кръвоносните съдове е чай от коприва+ечемичени зърна /чела съм, че ако се пие чай само от една билка ефект няма, по-добре комбинация от няколко/

# 94
олеее.....аз пия само коприва.....и лайка,и зелен чай ама отделно.....
къде сега да ги търся тия зърна!!!!аман вече!
сега се зарибих и с брашно от ленено семе.......и сусам.....Офффф,вярно ли е това за чая?тъкмо се наканих да го пия-не е толкова гаден ,колкото писаха-прилича на мечо грозде....

# 95
  • София
Аз пък днес си взех  "Дермабион " Rolling Eyes
Да видим дали ще има ефект
Crazy

# 96
Ооо момичета от къде да започна сега Crazy Сега за Лиерак: наистина има озаряващ ефект и цената му е точно 60лв, но това е страшно икономичен крем. На мен лично за цялото ми лице по толкова малко стигаше, че се страхувах дали ще го изхабя за 3 месеца, а то толкова му е срока на годност.
Аз пих 10 дена копривата и то ефект никакъв няма Mr. Green но не се отказвам. Сега си правя чай от: корен от глухарче, репей,невен и още нещо беше. Правих си и лосионче от смрадлика, тъй като тя НЕ СЕ ПИЕ! 
Сега програмата ми за бърза красота е следната: сутрин и вечер мия с бебешки сапун и ексфолирам след това с някакво ексфолиращо на Клин и Клиър (много гадно) и вечер мажа с Акне БП 5, а сутрин с хидратиращо кремче на Билка с пъпеш и краставица. Друго не мажа за сега Thinking А и пия бирена мая ... как щях да забравя Hug

# 97
Dai4eto, и на мен ми се видя много икономичен. От тестера вече пет пъти се мажа и има сякаш поне за още толкова.

Маска с лук и аз съм чувала, но нещо много миризливо ми звучи. Иначе, лукът е страшно полезен, както и чесънът. Обаче, да не изгори кожата. Ето тук има маски с лук. http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p432.html
Ечемични зърна сигурно има в специализираните хранителни магазини.

# 98
Лелеее колко маски. Ама всички са едни пипкави ooooh! А преди всяка маска ли трябва да се слага подхранващ крем и рициново масло newsm78. Мисля да се намажа с лук следобеда Mr. Green

# 99
Сякаш при първата маска само. Особено при тези за мазна кожа и пъпки, не мисля, че трябва да се слага крем  Thinking. Гледах и други маски с лук. Никъде не пишеше да се мажеш с крем. Под очите не е зле да сложиш някакво масло за всеки случай, че нали там кожата е много фина и ако попадне сок от лук може да се изгори.
И аз ще пробвам някоя лучена маска през седмицата, когато мъжо го няма. Вчера пак мрънка колко гадно мирише маслото от иланг-иланг  ooooh!.

# 100
от много отдавна зная тази маска за изсушаване на пъпки СМЕСЕТЕ МАЛКО КОЛИЧЕСТВО КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ И ХЛЕБНА СОДА НАНЕСЕТЕ ВЪРХУ ЛИЦЕТО И ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСЪХНЕ ПОСЛЕ ИЗМИЙТЕ С ВОДА И ЩЕ ВИДИТЕ СТЯГАЩИЯ ЕФЕКТ КОЖАТА Е ПОЧИСТЕНА А РЕДОВНАТА УПОТРЕБА ИЗГАРЯ ПЪПКИТЕ

# 101
Ммм направих си тази маска с пияната за бръснене и содата и се изгорих Mr. Green Сега имам приятен загар на лицето  Joy

# 102
Ммм направих си тази маска с пияната за бръснене и содата и се изгорих Mr. Green Сега имам приятен загар на лицето  Joy
аа значи не само пъпките ми и лицето изгаря,а?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 103
  • София

rotfImboох извинявай , ама искрено ме разсмя с този "загар" . При мен вече е болестно състояное : маски , кремове , хапчета...да има  Crazy

# 104
Хахахаха ми то вече е смешно... то не са хапчета, кремчета, ексфолианти, бабини някакви рецепти Joy и сега и тоя загар дето имам... и аз се засмях като се видях. Сетих се за една приятна разходка на Черни връх, след която имах такъв. А сега в домашни условия получих същия ефект. Дали да не го патентовам newsm78  Мисля, че с едни скиорски очила и тази маска мога да излъжа, че съм била на ски Mr. Green А няма да ви казвам как ме щипе Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт