Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 166 959
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
  • Германия
румид, виждам въпроса ти чак сега. Аз не съм особено суетна, в резултат на което влача огромни петна върху двете бузи /мисля от слънце/, които маскирам без особен ефект с ФДТ при нужда. Занемарено лице общо взето, поради липса на време. Прочетох обаче миналата седмица за маската с мая и в разстояние на 8 дни я направих два пъти. Свалих с вода вторият път и с мляко първият, не знам защо идеята за сваляне с чай ми се видя странна (асоциирам чая също с петна). Изобщо не съм допускала ефекта, който наблюдавам!! Комбиринам през нощта с крем Dr.Rimpler Whitening и само за тези осем дни избледняването на петната, които при мен бяха драстични и стояха като че ли съм заливана някога с вряла вода, е толкова видимо, че не вярвам на очите си. От друга страна няма и как да си внушавам, понеже го забелязват и други около мен. Знам, че избелващите маски правят кожата особено фоточувствителна през лятото, но сега ме е обзело желанието да сторя нещо за себе си и не ми се чака есен или зима. Истината е обаче, че не излизам особено често тези дни, а срещу хилавото слънчице в Германия, ползвам само SPF 20. Ако имаш възможност да прекарваш повече време у дома и разбира се нужда от избелване на дефекти, не отлагай маската. Ефектът й ме порази, а аз съм си Тома Неверний!

# 541
  • Бургас
И аз да попитам за тази маска.
Може ли през лятото да се прави,през какъв интервал от време?На цялото лице ли се слага или само на проблемните участъци?
Благодаря Ви!

# 542
  • Германия
Иринка, правя маската веднъж, най-много два пъти в седмицата (поне през 4-5 дни). Нанасям върху цялото лице, като повтарям с четката /при мен консистенцията е доста течна/ върху проблематичните участъци. Стоя 20 мин. и отмивам с вода или мляко. В оригиналната рецепта, която съм срещала, свалянето се прави с чай от лайка.

# 543
Много добре звучи, ще я пробвам.

# 544
  • Бургас
запис и от мен  Hug

Може ли да ми кажете как точно се приготвя маската,че и аз съм с пигментни петна и с малко време  Thinking

# 545
Половинка или дори третинка кубче жива мая /не суха/ разбъркваш добре с много малко прясно мляко /около лъжичка/. Слагай млякото малко по малко, не наведнъж, за да прецениш кога е достъчно. Ако направиш маската съвсем течна по-трудно се нанася, разтича се и трябва да повтаряш, тъй като исъхва много бързо. Стоиш към 20-30 мин., а може дори повече. И всеки ден да я правиш няма проблем. Аз я отмивам с вода.  Peace
Веднъж нямах прясно мляко и сложих кисело. Малко кипна сместа, но пак ми се отрази добре на кожата  Laughing

# 546
Половинка или дори третинка кубче жива мая /не суха/ разбъркваш добре с много малко прясно мляко /около лъжичка/. Слагай млякото малко по малко, не наведнъж, за да прецениш кога е достъчно. Ако направиш маската съвсем течна по-трудно се нанася, разтича се и трябва да повтаряш, тъй като исъхва много бързо. Стоиш към 20-30 мин., а може дори повече. И всеки ден да я правиш няма проблем. Аз я отмивам с вода.  Peace
Веднъж нямах прясно мляко и сложих кисело. Малко кипна сместа, но пак ми се отрази добре на кожата  Laughing

Изкушавам се от утре да я почна newsm78 Много ли е опасно сега в средата на лятото newsm78

# 547
  • по пътя на светлината
Днес си купих крема на Кокона Майка,по време на бременността бях доволна от него ,за сега ще чакам резултати.
При първо намазване ,кожата ми стана кадифена и с равномерен тен....
Бях се решила да пробвам пак Ахромин (въпреки,че не ми понася ),но в аптеката ми казаха,че няма доставка и са го спрели(вероятно) от производство,някой знае ли нещо по въпроса?

# 548
Днес си купих крема на Кокона Майка,по време на бременността бях доволна от него ,за сега ще чакам резултати.
При първо намазване ,кожата ми стана кадифена и с равномерен тен....
Бях се решила да пробвам пак Ахромин (въпреки,че не ми понася ),но в аптеката ми казаха,че няма доставка и са го спрели(вероятно) от производство,някой знае ли нещо по въпроса?
Ахромин има  в аптеките, но старата опаковка в тубите се намира вече трудно.  Сега има нов крем, тоест с подобрения/  не е толкова мазен  и попива по бързо в кожата/който е две в едно. Продава се в в малки  и  кръгли кутийки.  Peace

# 549
  • София
Аз не бих рискувала посред лято с избелващи маски, още повече с избелващи кремове. Naughty

От българските избелващи кремове много добри отзиви май има за "Биле". Фирмата производител БОДИ-Д е спечелила някаква награда и то май точно с избелващата серия.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 14:41 от verche

# 550
  • по пътя на светлината
Аз отдавна му се ,,точа,, на този две в едно ,но не знам някой има ли мнение за него,имат и нощен от който обещават порцеланова кожа. Simple Smile

# 551
  • Бургас
Letsgo благодарности  Hug

# 552
За нищо  Peace И мисля, че маската съвсем спокойно може да се прави през лятото.

# 553
Аз не бих рискувала посред лято с избелващи маски, още повече с избелващи кремове. Naughty

Напълно съм съгласна с теб  Peace
Маската ще е пробам с огромно желание около октомври месец, а до дотогава ще ви чета  Peace

# 554
Крема на Боди-Д го използвах с нулев ефект и дневния и нощния. На някой друг може да му е подействал де, но на мен лично не  Peace

В маската с мая може да слагате и бяла хума, става с по-силно действие и я прави по като каша. Много пъти ми се е случвало да ми се получи водниста маска Laughing

Общи условия

Активация на акаунт