Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 166 940
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Слуз от охлюви Sick Много интересно, но да се бяха сетили да постнат инки състава на крема. Иначе не е скъп.
Те и кученцата си ближат раните, да очакваме скоро крем с кучешка слюнка  Joy

# 586
Може и да е коментирано вече,но да похваля:
http://www.pharmashopdiscount.com/filorga/309-filorga-meso-white-.html

# 587

Разкажи, какви петънца ти изчисти, за колко време и какво съдържа   bouquet

# 588

Разкажи, какви петънца ти изчисти, за колко време и какво съдържа   bouquet
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0- … -pid30017831.html

# 589
Мерси! Видях, че имате и темичка.

# 590
  • Варна
Здравей те! Отдавна ви следя изчетох цялата тема и чак сега се осмелявам и аз да си споделя проблема с пигментните петна, появиха се миналото лято едно голямо под лявото око, няколко малки на носа и множество мънички над горната устна и може да си представите картинката Cry зимата избледняха и то доста, но сега лятото отново станаха тъмни и много ме дразнят ползвам крем с фактор 50, и от него лицето ми е много по бяло в сравнение с тялото но петната пак се силно изразени. Ще изчакам месец и половина, два и се заемам с борбата с тях и се надявам по не малко да постигна вашият резултат.  Simple Smile

# 591
Ден първи на маска мая-мляко...времетраене 35 минути..честно казано-дремнах малко с нея на лицето Mr. Green
Резултат-мека и освежена кожа, без червени петна за каквито прочетох в една друга тема.
Доволна! Утре-ден втори ще мажа вече само петната...първия ден беше за опит Crazy
За избистряне на кафявите лунички е рано да се говори още обаче.

# 592
Да не станеш като далматинец, Laughing ако е само на петната?

# 593
Ден първи на маска мая-мляко...времетраене 35 минути..честно казано-дремнах малко с нея на лицето Mr. Green
Резултат-мека и освежена кожа, без червени петна за каквито прочетох в една друга тема.
Доволна! Утре-ден втори ще мажа вече само петната...първия ден беше за опит Crazy
За избистряне на кафявите лунички е рано да се говори още обаче.

изчакай поне още един месец преди да започнеш да се избелваш и ползвай крем с висок спф, за да не постигнеш обратен ефект  Peace

# 594
Да не станеш като далматинец, Laughing ако е само на петната?
Абе, аз сега се чувствам като далматинец да ти кажа честно....
Иначе след много мислене реших, че ще е по-удачно да мажа само по-тъмните участъци за да вземат да избелеят...иначе заедно с петънцата ще избелва и останалата част на лицето, тоест логично е дихромието да се запази.
Но все пак може да седне някой да сподели-цяло лице ли е мазал с тази маска или само петната...защото сега-знаем за времестоенето, за съставките, субстанцията...но не знаем-цяло ли лице се маже Crazy
Бубанка-тук на практика няма слабо слънце. Винаги си е мега слънчево и ярко. От друга страна пък-от юни месец се боря с петънцата-вярно-не съм ги махнала, но и не са ми потъмняли, което си е чиста победа Mr. Green От трета страна...нямам търпение за да чакам до есента...
И така-официално обръщение към прилагалите въпросната маска-как сте я мазали и сте постигнали резултат-цяло лице или сигекримените участъци само?

# 595
Mисля,че трябва да се маже на петната само,защото на мен ми изсветля цялото лице от три намазвания. Вече ще мажа само на петната.

Самоцитирам се Peace

# 596
Mисля,че трябва да се маже на петната само,защото на мен ми изсветля цялото лице от три намазвания. Вече ще мажа само на петната.

Самоцитирам се Peace
Благодаря-заминавам за втора процедура Mr. Green...
Между другото-прочетох малко по-нагоре за крем от охлюви. Тук, в Гърция е доста популярен-мажат го за всичко-от черна точка, през родилно петно до абцес на зъба Mr. Green Въпроса е, че в действителност не съм видяла да е подействал на някого. Възможно е и да греша, разбира се.

# 597
Слуз от охлюви Sick Много интересно, но да се бяха сетили да постнат инки състава на крема. Иначе не е скъп.
Те и кученцата си ближат раните, да очакваме скоро крем с кучешка слюнка  Joy

ХАхахах, много яко, кучешката слюнка е много по- чиста от човешката, може и вместо спирт да я продават.

# 598
  • Пловдив
Някой правил ли е маската с мая, но не с мляко, а с кислородна вода 3%. Стои се и по малко - от 5 доа 10 мин.  Някъде я прочетох тази рецепта, но ме е страх да я пробвам.

# 599
Някой правил ли е маската с мая, но не с мляко, а с кислородна вода 3%. Стои се и по малко - от 5 доа 10 мин.  Някъде я прочетох тази рецепта, но ме е страх да я пробвам.
Аз на третия ден от ползването на маската мая-мляко смених на мая-кислородна вода...
Тъкмо мислех да пиша как върви избелването ми Laughing
Три дни мляко-мая и три дни мая-кислородна вода...засега мажа само на петната и вече се вижда резултат. Петънцата са по-светли и някак по-не се виждат... Crazy
План-график за тази седмица-мажа до сряда само петната и след това започвам цялото лице...Пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт