Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 3 тема

• 166 944
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
ФДТ с покривност за мен е Макс Фактор Ликуид Илюжън 3в1 - коректор, пудра и фдт. Купих си и този на Ревлон, обаче не съм доволна от покривността и го подарих на една приятелка.
ето го

# 571
ФДТ с покривност за мен е Макс Фактор Ликуид Илюжън 3в1 - коректор, пудра и фдт. Купих си и този на Ревлон, обаче не съм доволна от покривността и го подарих на една приятелка.
ето го

ФДТ дали има UV защита  и колко струва ooooh!? Grinning

# 572
Медрол бяха изписали на сина ми за алергичната астма, защото беше с блокирано дишане. Дали има връзка с пигментацията...

И аз това се питам ?Интересно ми е дали някой е ползвал против пигментация  МЕДРОЛ и е имало някакъв резултат.

# 573
Petetо извинявай, но 6ти фактор мляко, при положение, че си с  много бяла кожа, на която и фирма да беше, нямаше да те опази Naughty Ако става въпрос за пигментни петна. Или имаш предвид петна, като алергична реакция от млякото? Не е много ясно...

Ми Медрол, трябва да е кортикостериод някакъв...
М, намерих листовката. Избрани моменти:

• Кожни заболявания: пемфигус вулгарис (поява на мехури по кожата), други кожни заболявания (булозен херпетиформен дерматит, тежка форма на еритема мултиформе (синдром на Stevens-Johnson), ексфолиативен дерматит, мукозис фунгоидес, тежък псориазис, тежък себореен дерматит).
• Хормонални заболявания: напр., ако надбъбречните жлези не работят правилно по някаква причина, така че организмът не произвежда достатъчно количество собствени естествени стероиди, хиперкалциемия (повишени нива на калций в кръвта) във връзка с рак, негноен тиреоидит (възпаление на щитовидната жлеза).

Моооооже би ако петната са от хормонален дисбаланс, и като повлияе на това,д аоправи и петната? но малко вероятно ми изглежда...

# 574
Половинка или дори третинка кубче жива мая /не суха/ разбъркваш добре с много малко прясно мляко /около лъжичка/. Слагай млякото малко по малко, не наведнъж, за да прецениш кога е достъчно. Ако направиш маската съвсем течна по-трудно се нанася, разтича се и трябва да повтаряш, тъй като исъхва много бързо. Стоиш към 20-30 мин., а може дори повече. И всеки ден да я правиш няма проблем. Аз я отмивам с вода.  Peace
Веднъж нямах прясно мляко и сложих кисело. Малко кипна сместа, но пак ми се отрази добре на кожата  Laughing
Embarassed Embarassed Много важен въпрос...за да не се излагам в магазина, когато отида. Жива мая е онази мая, продавана на кубчета и опакована в хартия?

# 575
Половинка или дори третинка кубче жива мая /не суха/ разбъркваш добре с много малко прясно мляко /около лъжичка/. Слагай млякото малко по малко, не наведнъж, за да прецениш кога е достъчно. Ако направиш маската съвсем течна по-трудно се нанася, разтича се и трябва да повтаряш, тъй като исъхва много бързо. Стоиш към 20-30 мин., а може дори повече. И всеки ден да я правиш няма проблем. Аз я отмивам с вода.  Peace
Веднъж нямах прясно мляко и сложих кисело. Малко кипна сместа, но пак ми се отрази добре на кожата  Laughing
Embarassed Embarassed Много важен въпрос...за да не се излагам в магазина, когато отида. Жива мая е онази мая, продавана на кубчета и опакована в хартия?
Да

# 576
Правих я аз маската с мая. Майка ми каза ,че има ефект и то само след 3 намазвания. Ще продължавам Peace Евтинка е и май наистина има лека промяна...

# 577
  • Варна
На цялото лице ли слагате сместа или само на проблемнте участъци?

# 578
На цялото лице ли слагате сместа или само на проблемнте участъци?
И аз това щях да попитам-ако е на цялото лице то не изсветлява ли паралелно с петната и разликата всъщност да се запазва като контраст?

# 579
Mисля,че трябва да се маже на петната само,защото на мен ми изсветля цялото лице от три намазвания. Вече ще мажа само на петната.

# 580
  • София
С наближаването на есента, когато ще е време за избелващите кремове, започват разни въпроси да ми изникват. newsm78
Вечер си почиствам лицето с гел. След това слагам тоник. Веднъж в седмицата ексфолирам със скраб от кайсиеви ядки и веднъж седмично си правя пилинг маска.
Мога ли да ползвам всичките тези неща, когато използвам избелващ крем?
Притеснява ме това, да не би по някакъв начин да се попречи на действието на избелващия крем.
Вие  използвате ли друга козметика едновременно с избелващи продукти?
Самоцитирам се. Никой ли не може да ми отговори? Rolling Eyes

# 581
С наближаването на есента, когато ще е време за избелващите кремове, започват разни въпроси да ми изникват. newsm78
Вечер си почиствам лицето с гел. След това слагам тоник. Веднъж в седмицата ексфолирам със скраб от кайсиеви ядки и веднъж седмично си правя пилинг маска.
Мога ли да ползвам всичките тези неща, когато използвам избелващ крем?
Притеснява ме това, да не би по някакъв начин да се попречи на действието на избелващия крем.
Вие  използвате ли друга козметика едновременно с избелващи продукти?
Самоцитирам се. Никой ли не може да ми отговори? Rolling Eyes

ами осн правило при употреба на няколко продукта успоредно е да не си противодействат-това е основния проблем.Всичко,нанесено на сериозно почистена  кожа/в случая кайсиевия скраб и пилинга/ действа по-добре ,отколкото ако е почиствна само с тоал мляко и др.т. продукти...От опит казвам,че като се ползва избелващ крем трябва действието му да се запази от много висока УВ защита/не 20-30, а 50+,даже/през деня.Моят съвет е -не експериментирай сега,изчакай още 2 м да понамалее интензивността на слънцето Flowers Sunflower Grinning

# 582
Значи, утре ще започна с маската мая-мляко...утре, защото днес си забравих маята в офиса Mr. Green Ще мажа само петната всеки ден и ще дам резултати...след десетина дни Mr. Green
пп Стискайте палци!

# 583
Значи, утре ще започна с маската мая-мляко...утре, защото днес си забравих маята в офиса Mr. Green Ще мажа само петната всеки ден и ще дам резултати...след десетина дни Mr. Green
пп Стискайте палци!

Чакам резултати Peace да знам дали си въобразявам или действа маската Whistling

# 584
  • София
Някой да е ползвал това  Rolling Eyes

http://www.topobiavi.com/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%B5% … 2-adno510367.html

Във няколко вестника вече виждам рекламата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт