Re: Fragrancex.com - аромати и доставки-6-та тема

• 77 510
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Оффф, а аз поръчах Еуфория за мъжът...

star link, хубав ли е парфюмът? Ползвал ли го е досега мъжът ти?

# 106
Не го е ползвал , но го запознах с аромата и му допадна! Поръчах това -Gift Set - 3.4 oz Eau De Toilette Spray + 3.4 oz After Shave Balm + 2.5 oz Deodorant Stick in Designer Bag 

http://www.fragrancex.com/products/_cid_Cologne-am-lid_E-am-sid_ … S1__products.html

# 107
Сори за спама, ама отдавна исках да попитам natia  - това с "щипването" шегичка ли е или нямаш Ш на клавиатурата? Laughing Peace
Хехе, имам си всичко на клавиатурата.
Мъжката Еуфория много я харесвам. След GIO тя ми е на второ място.

# 108
  • София
Не ми приема кода за безплатна доставка Confused
Пише ми, че "This coupon has expired" - някой друг има ли го този проблем?

# 109
да   Shocked

оххххххх  ooooh! това, защото не съм била логната
тъкмо се изприщих, че ще се тръсна и пари за доставка  Blush  Mr. Green

# 110
аз ли не разбирам нещо или има някакви търговски трикове, кото не са ми ясни:
защо 1,7унции тоалетна вода имат оригинална цена от 80$, а 1,7 унции парфюм са с оригинална цена 55$  Rolling Eyes newsm78

# 111
Аз на тези "реални" цени хич не им вярвам. Във всеки сайт са различни. А подобни грешки съм срещала и преди.
Какво значение има дали съм логната или не за безплатната доставка. Първите ми 2 поръчки съм ги правила без логване и не съм плащала доставка. newsm78

Ами да, няма вече безплатна доставка въпреки, че се логнах. ooooh!

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 16:14 от natia

# 112
ами явно има значение, или поне в момента  newsm78 : имах два парфюма сложени в кошница без да погледна дали съм се логвала или не и - баммм изписа ми че кода е изтекъл  Shocked
после се логнах и нямаше проблем с кода

# 113
Аз се логнах и пак не дава обаче.

# 114
мисля, че работят нещо по сайта  Thinking преди мъничко след логване ми даде БД, сега в момента пак не иска
но досега не ми е излизала на отделен ред в падащия списък с видове доставка  Канада, а сега я има
сигурно нещо правят

но със или без доставка пак ми излизат по-евтини от тук, отколкото от магазина  Laughing

# 115
Пробвах кода за безплатана доставка, не работи и при мен  Rolling Eyes! Все още не са ми шипнали поръчката, къде да им пиша, ако и утре е Processing ?

# 116
На същия адрес, от който ти пишат те писмата за приета поръчка например. Ето http://www.fragrancex.com/customerservice/contact.html

# 117
  • Варна
ха  Sad и при мен не работи безп. доставка, въпреки, че съм логната  Rolling Eyes
ако/като се появи пак свиркайте моля, за да поръчвам подарък за мъж.
И аз нещо се зарибих, по сета на Еуфория, мъжкия. Може ли някой да ми сравни с друг парфюм, че много малко съм запозната с мъжките аромати.
Ако сте открили друго нещо изгодно давайте линкове  Praynig

# 118
И на мен не ми дава безплатна доставка, въпреки че съм логната.

# 119
  • София
Аз пуснах едно запитване до съпорта им - да видим какво ще ми отговорят, защото анонса за безплатна доставка и кода ФРИЙ продължава да стои на първата им страница все пак.

Общи условия

Активация на акаунт