Сливен - още една пролетна тема

• 34 890
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Днес минах покрай теб, ама се зачудих дали да вляза  newsm78

Е, браво  Crossing Arms Как няма да се обадиш бе, аааа. Аз само чакам някой да дойде, че да спра работата, пък ти да ме подминеш. Айде днес мини пак  Grinning

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 09:03 от Катя (Сливен)

# 76
Добро утро! Hug

# 77
Добро утро, девойчета!
Нещо ново, вето има ли?

# 78
Добро утро ... Simple Smile днеска какво е хубавко времето .....

# 79
Добро утро!!! ЧУдесно утро.... поне за сега  baby_neutral

Еми, уби ме със изказването на мъжа ти по отношение на килограмите, моя пък на този въпрос ми казва.." Супер си,пате, даже те искам по- пухкава, че иначе като си слаба и почваш да ми се правиш на много важна....!!!"  newsm78 Той пък луд ли е...  hahaha  Joy  hahaha
Така, че в твоя случай поне е искрен мъжа ти ! Simple Smile

# 80
Еми, Благодаря ти Simple Smile

Днес времето е много хубаво, всички на вън по разходки Simple Smile

Мой бебо, вече е по добре, върти си вече главичката навсякъде и му се отпусна мускулчето,остана само да изчезне топчицата!

# 81
Браво Поли, много се радвам, че малкия е по-добре Simple Smile

# 82
Ей, къде сте, всички на разходка излязоха май newsm78

# 83
Аз съм тук, ама ми е малко криво и за това не пиша....

# 84
Аз съм тук, ама ми е малко криво и за това не пиша....
Надявам се, че си добре, Славена!  spoko

# 85
Здрасти  Hug
Много сте се разбъбрили... Laughing
Не спорете "Аз съм най-слабата"!!! Ако някой има претенции да пристига с метъра да си мерим талиите.  Mr. Green

Почивните дни ще ги караме в Ичера, на тиишина и чист въздух, само ми трябва един гоблен, плетка и 40 години отгоре.  Crazy

# 86
Аз не съм чела много, но видях, че д-р Радков обсъждате. Наистина е внимателен, но мнението ми е само от визитациите в болницата. Работи в Миркович, но кабинета е на втория етаж на Окръжна преди информатора. В този кабинет работят и д-р Пашева и д-р Митков. Мисля, че един или два дни приема  Peace

# 87
Добро утро!Аз от 5.00 съм будна и не мога да заспя.Накрая станах, за да може поне милото да поспи,щото много шавам.Simple SmileАма като една кукумявка съм.
Лунка, добре съм.Просто понякога отдавам прекалено голямо значение на думите на хората, а трябва да е науча да ги пускам покрай учите си. МАй от бременността съм станала по-чувствителна Peace
Вие тук сте се събрали все видни сладкарки.Хайде да ми кажете рецепта за торта.Моя мъж има рожден ден в края на май и иска да му правя торта.Но ми кажете някоя по-простичка като за по-прост човек. Mr. Green
Лека работа на работните, а на останалите-приятна разходка! Hug

# 88
Аз не съм чела много, но видях, че д-р Радков обсъждате. Наистина е внимателен, но мнението ми е само от визитациите в болницата. Работи в Миркович, но кабинета е на втория етаж на Окръжна преди информатора. В този кабинет работят и д-р Пашева и д-р Митков. Мисля, че един или два дни приема  Peace

Мерси, мисля, долу - горе разбрах къде му е кабинета  Peace
А ти още ли си в Пазарджик ли? Наш приятел ще се връща от Канада тия дни за няколко месеца (той е от там) и му търся мацка  Joy Ако имаш някоя необвързана приятелка - свиркай  Sunglasses

Меги, абе все се каня да ти кажа, като направиш нова тема, пращай ЛС на модератор да заключва старата, че иначе има объркани и пишат там  Wink

Еми, аз те харесвам такава  Hug Ама честно да ти кажа, не знам къде видя да си "пухкава" newsm78

Приятен ден ви пожелавам  Grinning

# 89
Добро утро.
Много ранобудни бе. Аз пък през нощта будувах 1-2 часа и сутринта в 6.30 не ми се ставаше. Ама станах, че и една торта правих  Laughing В тази връзка и да отговоря на slavena, че в сайта дето съм го написала в подписа ми има няколко рецепти на торти, а и пише как точно се правят, тъй че ще се справиш  Wink
Хайде хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт