Любима лична снимка!

• 53 685
  • 792
  •   1
Отговори
  • out of space
Искате ли в тази тема да пускаме по една любима снимка правена от нас по време на почивка или екскурзия? Нека бъде само по една на пост и пишете ако искате от къде е.  Simple Smile

не ми е най-любимата, но в офиса имам само няколко снимки: Бор в Копривщица

# 1
# 2
  • с/у ОколоМръсТното
аааааааа, бибс, Ерика каза по една!

Махни тази след бурята  Flutter
Аз трябва да поровя малко да видя коя да пусна.

# 3
  • София
ето тази снимка, на здрачаване в Риксос и моя малък бонбон, който тича в далечината ми е особено любима:

http://lh5.ggpht.com/_E752SkLvdAM/SSafJw1j8FI/AAAAAAAAEw0/nvmt2H … s800/IMG_6786.JPG

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 09:58 от Хера

# 4
  • out of space
Аууу страхотна е! А какво е това Риксос?  Embarassed

# 5

Правена е в Тайланд, по време на демонстрация на муай-тай.

# 6
  • София
Ерика, вярно как съм го написала, сякаш трбява всеки да го знае.  Blush
това е верига хотели, този е в Белек/Анталия.

# 7
  • с/у ОколоМръсТното
Имам няколко много добри кадри от последното ни посещение в Зоопарка, но тази сякаш е най-добрата.  Grinning

# 8
Тази котка е в Тайланд, на Пукет. Изуми ме, че очите и са дръпнати, нали е азиатец  Party

http://images06.snimka.bg/000563089-big.jpg

# 9
  • София
Имам няколко много добри кадри от последното ни посещение в Зоопарка, но тази сякаш е най-добрата.  Grinning

Шани, страхотен е! С какво е сниман, не е обикновен цифров фотоапарат?

# 10
  • с/у ОколоМръсТното

с Olympus SP-510UZ
Преписах дословно, че хич не ги разбирам фотките  Blush Щраках, щраках... И имам отлични попадения. Ще ги кача в албума.

# 11
  • София
Мерси за обяснението! Много се впечатлих от животинката Simple Smile Изцяло реалистичен е Simple Smile

# 12
Тази ми е една от любимите - истанбулска котка.

снимката е линк

# 13
Аааааа, argun , друга истанбулска котка, е моята любима, измежду твоите снимки!  Mr. Green  Следващата в албума е. Аз съм си я изтеглила нея и ми е на компютъра, гледам си я, и и се радвам. Понеже си я познавам лично де, ама не си я снимах  Laughing Grinning

# 14
Аааааа, argun , друга истанбулска котка, е моята любима, измежду твоите снимки!  Mr. Green  Следващата в албума е. Аз съм си я изтеглила нея и ми е на компютъра, гледам си я, и и се радвам. Понеже си я познавам лично де, ама не си я снимах  Laughing Grinning

Помня, че я позна когато я пуснах в истанбулската тема  Hug и първо мислех да пусна нея  Peace Но тази е по-лятна и също много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт