1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 951
  • 451
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не дават да се гласува повече от 1 път - проверих!  Tired

# 181
Не дават да се гласува повече от 1 път - проверих!  Tired

Като заредиш отново страницата става

# 182
пенда не се притеснява познах на кого пишеш  Joy

ситуациите на Онур не стават за сравнение просто гледайки тази аз се сетих за другата и  #Cussing out
Керем в тоз момент всички сме му набрали  Laughing
но да май по правилно е да се каже че подрани малко с връзката си с Еда

Шех да отрече - за какво си мечтаеш
и аз мисля че би било по добре така да беше направила, но си реагира типично в нейн стил. Пък и нали беше казала, че за нея тази нощ е по дълга от вечността и по черна от смъртта. Явно все още е така щом всичките бели нощи не помогнаха да я забрави

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:49 от castanea

# 183
  • до най слънчевия бряг
И аз гласувах и се опитах да повторя ама не става повече от 1 път Утре като стане съветничката ми ще се пробваме пак
Анннни ,недей така ,уморяваш ме с тия котета  Аз обожавам котки ама твоите са неземни ако ги накачуля всички в подпис ,само за мен ще трябва по една страница  LaughingВърховни са
За терапията на тая докторка ,тя видя отношението на Бену към Керем когато я приемаше ,и реши че той е дразнителят ,затова и му забрани да  я вижда но после ако беше добър доктор щеше да разбере ,че точно от него има нужда бену от  и подкрепата му  

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:16 от siren62

# 184
Видях ги Касти,но забравя ли се тоя угаснал син поглед,или пък оня шматарок Керем,дето му идеше да се скрие в миша дупка.За Шех не ми се говори,държа се като луда за вързване-тъй ли не помисли малко тая жена ,бе хора?Бурхан бей сам си е виновен-ще си носи кръста и на оня свят-макар че по нататъкббединствен той остава доОнур-евалла за товаСъжалих Бену,вместо да и помогнат, май и навредиха.Еда -напаст божия.Има ли въобще такива хора?Май единствения светъл лъч в серията беше завръщането на Фирдевс

# 185
 Anna3com, съсипа ме ти момиче...тотално съм разбита newsm61
На скъпия ми Козльо рогата, ще закачиш ли на стената?! smile3536
И к'во виновен той е, на Шахразад за тъпотата??? smile3516
Отивам да се утешавам с моя си Онур в кревата...   tooth

# 186
Кастанеа не че и да го мисля ще измисля какво става newsm78,ама за серията във вторник още не е сигурно Rolling Eyesмного се надявам да има Praynig,ама си оставам при вас щот е весело и уютно,стрес йок Hug Hug

# 187
май може и по повече от веднъж щом като заредя страницата не ми дава че съм гласувала вече - без да се налага да сменям браузъра или да трия бисквитата
newsm78 на мен пък не ми е дошло на ум че мога си трия бисквитата и затова я ям а пък после зор, зор на машината
майтап си правя(зная за кои курабийки говориш)

# 188

поправих го, ама тамън се докопах до компа, и в бързината  Embarassed
ама номера с гласуването и при мен не стана повече от веднъж  newsm78

# 189
  • Бургас
 tiptoe

# 190
С всяка вечер все повече и повече ме изумявате с тези ваши рими мили мамчета-да се смея ли или да плача?
Но 81с. ми дойде малко в повече и отива да спя-дали-до утре-ЛЕКА, МЕКА  И  ОНУРСКА  !!!!!!!

# 191
Анна и на ум не ми е дошло че не знаеш  Peace

това е много на място обаче  Joy
сега ни засипваш с шмешки защото 3 дни ще отсъстваш - сипвай, сипвай ние можем да носим от тоз товар по много

поправих го, ама тамън се докопах до компа, и в бързината  Embarassed
допълних туй онуй в предния пост ама нищо по различно и без това сме на едно мнение  Peace Hug

# 192
Anna3com, съсипа ме ти момиче...тотално съм разбита newsm61
На скъпия ми Козльо рогата, ще закачиш ли на стената?! smile3536
И к'во виновен той е, на Шахразад за тъпотата??? smile3516
Отивам да се утешавам с моя си Онур в кревата...   tooth
Mlu6, тоз трофей ще ми краси стената
а Онур на Шахразад кревата luvbed
Ама видяхте ли само на козльо едното око как е насинено. Страшни са мойте снайперист и каратист. Ако на някой му трябват ще му ги заема срещу заплащане разбира се.

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:34 от anna3com

# 193

за Шех - можеше да отрече, всички щяха да си отдъхнат, естествено, съмнението да остане, но.....това нямаше да е Шех....а сцената беше бррррр..илянтна  smile3514

Шех си е Шех. Тя просто не можеше да реагира по друг начин. Както беше писала hiacint в някоя от предишните теми "като торнадо влетя при Онур и помете всичко - и кабинета, и отношенията им, и живота им". Обаче и нейният живот в един миг се сгромоляса. Най-дълбоката и черна тайна, която изгаряше душата й излезе наяве. Единственият човек, който знаеше за нея беше Онур. Какво можеше да си помисли Шехерезада, освен, че е била предадена от човека, когото обича от цялото си сърце. Поредният удър на съдбата.
Много харесвам Онур и мразя, когато страда, но и той има дял в това тайната за "черната нощ" да излезе наяве.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт