1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 900
  • 451
  •   1
Отговори
# 225
ДОБРУТРО И ОТ МЕН!Гледайги какви ранобудници?Сега малко работа и после хоп при вас!

# 226
Ей, голяма мъка в този 81 еп.! Да се чудиш кого повече да съжалиш?! Онур ли, Шех ли, Надиде ли, Бурхан ли, Бенну ли, Керем ли........даже и Фюсун, дето си мисли, че заради нея са проблемите....Само Еда.....ма тая е съвсем луда бе #2gunfire Евала на всички артисти,  невероятна игра,  жестока музика....... нямам думи, сърцето ми се е свило сякаш в моя живот се случва това...Какъв драматичен край на серията.....Какъв тайфун наречен Шех се развъртя, а Онур......как помръкнаха сините очи....идеше ми да вляза в компа и да го гушна...

# 227
87 с превод още не съм гледала ББ: обаче много лошо, че е оставила такива съмнения/предчувствия за Керем. Странно ми е малко просто, защото такава постъпка аз не я разбирам като 'сам да платя за всичко'. Това достатъчно ли ще е за да могат другите да продължат напред - едва ли. В крайна сметка никой от тях не е безгрешен. Всеки трябва да си понесе последиците от постъпките си.
Само си разсъждавах знам, че каквито и съмненията да имате сега момичета и вие се надявате на щастлив край за всички  Hug
Ще ги видим какво са ни подготвили сценаристите

радвам се, че закуската е имала ефект в подкрепата и събирането на сили снощи и аз се мъчих с 81
 Hug  Heart Eyes Hug

# 228
бб-87 серия- Не знам защо Керем си мисли,че само той плаща за всичко,след като живота на всички се срути,и не можах да го разбера този негов опит за прошка просто така,да му прости Онур все едно нищо не е станало,Бену поне се опита да говори и с Шех и по някакъв начин да й обясни ситуацията,не знам дано наистина приказката продължи към щастлив край.

# 229
Закусчицата е ---БОНБОН!ЩО се отнася до Керемббтия хора турците как гледат на самообийството?

# 230
  • на морето
Добро утро , джанъмки !

Новината вече е факт - в днешния "Труд " има статия за пълната промяна в програмата на Нова ТВ .
"Часът на Милен Цветков " пада и на негово място ще дават нашия филм!

Да ни е честито !
 newsm44 newsm44 newsm44

# 231
ВЯрно РосиКерем само стои и се тюхка,ами иди намери Шех говори с нея ,атой ох тва ох онова-глупак ,дали пък не се страхува от ШЕх,като я знае каква е?

# 232
  • на морето
Вие сън не сте спали , бе сладурки , как ще ви изчета довечера ...
 smile3529
Като гледам и нова темичка ще отворите , тази вече сте я пресполовили ......

Добре , че има няколко добри душици , да са ни взели на порцион / като гледам  софрите от снощи , май си е било гала - вечеря ! /
Довечера пак купон ще заформиме  ли?

# 233
Светла бб: аз съм невежа що се отнася до техните разбирания, но мисля че и мюсюлманската религия не приема самоубийството. Сега набързо пуснах да видя гугъла какво ще изкара на това попаднах но е малко дълго после ще го чета и ще проверявам колко е достоверно поне почва добре http://bg.fgulen.com/content/view/195/18/
сега ще отида да изгледам тази част от 87 със суб че любопитството много надделя

здравей asha  Hug
за купон винаги сме готови
значи филма на мястото на милен, за мен неудобно - ще гледам заедно с вас тук във форума ако има желаещи да повтарят този сезон че и да коментираме пак наново
а датата 18.05 ли е или не пишат кога ще го почват

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:38 от castanea

# 234
За мен часът няма значение,но се радвам за всички ВАС,които този час ви устройва!!!!

# 235
asha, чудесна новина.   bouquet
И за мен часът няма значение, но ще се радвам заедно да коментираме. Иначе ще се пръсна от напрежение, ако няма с кой да споделя. Браво на Нова. newsm10 smile3501

# 236
Това в колко часа означава, че ще го дават? 17 или 17.30?

# 237
Ей,морячките вие само за купон мислите.Я се разходете ,че моя О

нурчо е край морето днес и може да го срещнете.Е не е със сини очи,но еготин нали е мой!

# 238
бб- За кой ли път гледам трейлъра на 88 серия -май и в тази серия няма да дочакаме щастливото развитие на нещата.Май ходенето на Онур до офиса на Шех не е довело до резултат-всеки разсъждава поотделно,единствено до това,че поне Енгин разбира,че и двамата имат още чувства.А Керем ми се струва,че изпада в още по-дълбока депресия и не знам как ще излезе от нея.Чудя се и се мая как ще завъртят нещата към оправяне.Дано,май до последно ще чакаме. Praynig

# 239
Добро утро!  castanea ти не спа ли? Че и закуска си успяла да спретнеш.
Този час е ужасно неудобен и за тези, които работят и за тези, които не работят вероятно. В разгара на пролетта колко хора си стоят в къщи в 16,30?  Дали поне ще го повтарят сутрин?
Уф много ме е яд на Нова телевизия  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт