1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 940
  • 451
  •   1
Отговори
# 210

Момичета 87 епизод е готов отдавна...от днес след обяд.
Сега работим върху 82 и 83, дано успеем да свършим до неделя.  Само да сме живи и здрави. Тъкмо + 2 дни да се доизгледа всичко преведено и вторник вечер 88 епизод с черни букви.

Невероятни сте. smile3525

# 211
Venetat виж какви са хубави няма да смесваме личния живот с филма

сега по темата 1001 напълно съм съгласна с написаното от теб  Peace
аз те разбрах и първия път за 'Онур има своя дял /не вина/' - като написах репликите исках само да допълня, че и Шех е съгласна с нас  Joy този път. Т.е има шанс нещата да се оправят.
иначе изпусна се пред Керем, но тогава ако изобщо споделяше нещо с някой беше с него. Фирдевс след това мисля се появи когато нямаше как да споделя с Керем. И както си писала 'Изобщо не е очаквал, че това изречение може ....' да не те повтарям (нищо че повторението било майка на знанието)
Реакцията на Шех и аз я смятам за съвсем адекватна - не я виждам нито да се прибере в тях да плаче, нито да си премълчи и каквото и друго да е, че сега не ми хрумва друг вариант да напиша
сценаристите каквото и да мислят в следващите епизоди все ще има  Cry  Sick #Cussing out  Shocked  #Crazy
важното е накрая любовта да победи  Peace
 Hug
уж щях да пиша малко

Mishel_ страшни сте, благодаря   bouquet
и да сте ни живи и здрави че с това променливо време

Venetat мила предлагам за тази вечер толкоз и да ходим да     sleepuu че утре аз пак съм на тръстиката
На всички лека нощ и приятни сънища smile3524

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 02:23 от castanea

# 212
castanea май пак ние с тебе ще затворим сбирката. Поздрав за лека нощ http://www.youtube.com/watch?v=Tz8p2TzZVuQ за теб и всички оцелели до този час. Много ми хареса един надпис в този клип
"Прекалено много хора търсят точния човек, вместо да се опитат да бъдат точния човек." Hug

# 213
мерси за поздрава  Hug
супер е  newsm10

ама и с този огън веднага се видях седнала пред него с книгата '1001 нощ' в ръце  hahaha
а пък ако Онур ми чете още по добре

# 214
Човек срещу вас да бяга пак не може да ви настигне Simple Smile,страшни сте!

# 215
добро утро, дами
заповядайте на масата да се разсъним заедно и да се подкрепим

весел и усмихнат ден

# 216
# 217
Добро утро и от мен! Hug
Castanea, благодаря за хубавата закуска!

# 218
Добро утро момичета,
За анкетата:посочих Мерт - готовността да изслушва приятелите си и да дава съвети в трудни за тях моменти , да е рамото , на което плачат, посочих и Бурак , защото образа му е доста реален и както е показано израстването му във филма имам доста примери от живота за такива хора.Естествено мога да посоча и още ,но заради ограничението спирам дотук.
Офф, момичета пак изгледах 87 еп.ББ: Тая нашта хубавица Шех  Rolling EyesНали искала спокойствие - къде е тръгнала ,не се ли усеща ,че е на грешния път , според мен много скоро ще почне да проглежда , че с този Козел не я чака така желаното спокойствие- просто много хора  присъстват в живота и на единия и на другия и няма как това да се случи.Да почва вече да мисли повече Thinking - как само бързо го извинява за ситуациите със скандалите на жена му.От друга страна мисля, че за освестяването на Шех ще спомогне и Емел , която съвсем съзнателно я покани на интервю като целта беше да се уязви Онурката.Ама и той ги забърка едни с тая , че не ми се мисли .
Относно 81 еп.Като  че ли психически бях подготвена от вашите писания и коментари за него и някакси много спокойно го изгледах, но ББ: двете преведени части на 82 еп. направо ме разбиха и изкараха от равновесие за целия ден- раздялата на децата и сълзите им докараха сълзи и у мен (а не съм от ревливите).Безмълвна съм- поклон пред играта на актьорите ,пред майсторството на режисьор и целия екип.
 Приятен ден на всички  Hug

# 219
Абе момичета, Симона ми е пратила имейл да сме глесували за Халит. Ама за какво е хич нямам идея. Аз от първо не зацепих ама тя ми каза че от ляво има анкета и изброени имена. Маркираш Халит о после кликаш на oyla. Ето го линка а пък ако някой разбере за какво е да свирка. Аз само предавам.

anna dear please vote here for Halittttttttttttt
http://www.ucankus.com/

Добро утро! Пуснах 2 гласа, после ПАК!

# 220
Нещо което забравих да споделя ББ: у мен се затвърждава предположението,което изказах преди известно време ,че сценаристите не предвиждат добър край за Керем и Бенну- няколко подхвърлени думи например- да се хвърля  в морето ли, навлизането на Бурак в бизнеса и успехите , които почва да постига - мисля, че нещо лошо ще се случи.

# 221
Гласувах за нашето момче - отчете 181 гласа, след малко пак.

# 222
Добро утро на всички ранобудни.  bouquet
Изчетох ви рано-рано права пред компа и си рекох, че днес ще се отдам на домакинстване. newsm75 newsm79 newsm28 1ironing Ама то пусто, трае ли се. Та рекох да се запиша, пък после, каквото сабя покаже. Страхотна закуска, Кастанеа, супер си. Денят започва добре за сега.  atwork
stela_bg, споделям това, което си написала за първите 2 части на 82. И аз много newsm45
Ама в този филм и децата играят прекрасно, само Нилюфер малко ми издиша, но може и така да ми изглежда. Каан още от първите епизоди така естествено се държи, сякаш го наблюдаваме в истинския живот. Ами онова малкото момиченце, дето почина от левкемия, и то ми изпълни душата. Не знам дали може да се каже за някой, че играе неубедително в този филм. Те играят и с жестове, и с мимики, и с поглед и всичко е толкова истинско.
Физиономиите на всички са подбрани така да съответстват на героите, че забравяш, че гледаш филм. Смуглата красавица Шехи, нежната Бену, пепелянката Еда, ами Надидето, леле, какъв образ Hug изгражда. За набора Бурхан бей да не говорим, само какъв поглед има, като е ядосан, смаразява всички и те чинно козируват. За Онур да не говорим, той е извън класациите.
Айде, че пак се увлякох, но то е болестно състояние, а болестта ни е обща, както всички констатирахме и за нея лек няма открит, няма открит smile3532

# 223
Добро утро! Благодаря за закуската   bouquet
Сега с пресни сили мога да продължа коментарите. Изгледах 87 еп. и ББ Наистина тъжните предчувствия за съдбата на Керем започват да се затвърждават. Ако Бену го напусне, той ще загуби съвсем почва под краката си. А и репликите за "скачане в морето" и "сам да платя за всичко" ми се струват не случайни. Дано греша....

# 224
  • София
Добро утро!  bowuu
Ама вие не спите ли?!  Rolling Eyes
Че и закуска сте спретнали вече .....  Heart Eyes
Отивам да се направя на домакиня малко, а после - сядам да гледам филмче .... 
До по-късно! 

Общи условия

Активация на акаунт