Навън слънцето грее ОКТОМВРИйчето лудее

• 9 465
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Хм newsm78  във Варна заваля значи (е, да им е по вода на младите)
Тук още има слънце, няма облаци.... кога ли ще дойдат Twisted Evil
Може и да ни се размине засега дъжда, посмрачава се от време на време, ама не е най-прекрасното време като цяло.

За пробиването на ушите аз си имам едно мнение - докато не поиска. Аз имам дупки на ушите цял живот и не нося обици (веднъж на 5-6 години слагам). Няма да причиня това на дъщеря си без да заяви, че има желание да носи обици Peace

И аз се чудя за попарата, но мисля да я въведа след кисела, да не станат набързо много нововъведения Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:06 от didi-23

# 46
Пуки от Пикадили са бисквитите, но ги има на много места.Едните са натурални, но аз взех на Боби с банан, че много го обича.Рибно пюре давам доста време Ганчев.Филе от хек май беше.
   Ето натуралните:http://www.itusozluk.com/img.php/2bb88381b049008c1a84a5f7fd10557 … 5713/eti+cicibebe
  От тези взех на Боби с банан..и двата вида съдържат калции:

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:07 от Kpuccu

# 47
  • Бургас
Пуки Герито ти е отговорила докато се натутам Grinning Hug

Гери яж душа аволя Joy

Тинче точно си ме усетила  Hug

# 48
  • Варна
С тая попара незнам какво ще правя.Хриси яде мляко към 8часа,после пюре/месно или зеленчуково/ следобяд каша и вечер пак АМ,ако не е много късно давам още един път АМ към 12 часа.Нещо не ми се ще да й намалявам млекцето още повече,нищо,че си ми я ящно детенцето.Вие кога давате попара?След първото мляко,нали?Ами ние като сме поспаланки? newsm78
И пак да кажа никой не ми се е карал,а с най-приятелски тон ме попитаха защо не се вясвам-разбирам го сякаш липсвам на стара дружка,и сега се старая да се разписвам и тук.

Бяхме ама съвсем точно  като вас, ама съвсем същото. И беше пълен хаос и то с 4 хранения,които са малко за възраста му. Обаче се заинатих и му направих режим и за 2 дена свикна.   Почнах да си навивам часовника за 5 часа сутринта.Ставам ,правя му мляко и му го давам както спи и той си го излоква и продължава да спи. Следва хранене в 9 часа, което до скоро също беше само с АМ, но от седмица вече е кус-кус, а от днес и попара. Следва хранене в 13.00 часа което редувам месно и зеленчуково с жълтък през ден.
После в 17.00 часа ядем каша или кисел, а от вчера и пудинг/ загледах се в етикета че е от царевично нишесте и ми се стори безопасно, направих му го с вода и след като изстина добавих 3 м.л.АМ./  
В 21.00 пием АМ и заспива.
През ноща до 5 сутринта давам само вода, защото дам ли мляко, ще стане същия хаос с яденето като преди. Този режим който наложих от 2-3 седмици се оказа железен и двамата сме доволни.

# 49
Хм newsm78  във Варна заваля значи (е, да им е по вода на младите)
Тук още има слънце, няма облаци.... кога ли ще дойдат Twisted Evil
Може и да ни се размине засега дъжда, посмрачава се от време на време, ама не е най-прекрасното време като цяло.

За пробиването на ушите аз си имам едно мнение - докато не поиска. Аз имам дупки на ушите цял живот и не нося обици (веднъж на 5-6 години слагам). Няма да причиня това на дъщеря си без да заяви, че има желание да носи обици Peace

И аз се чудя за попарата, но мисля да я въведа след кисела, да не станат набързо много нововъведения Mr. Green

Мда, мъж ми ме помоли за това - да се дупчат когато те пожелаят. И отстъпих (един от малкото пъти Mr. Green).
Излезе ми с тезата, че това е "посегателство" върху личността, нека те сами вземали решения и да си поемат отговорността.
Прозвуча ми малко .....геройско, ама карай Laughing
И без друго ушите на човек растат докъм 7-та година.  Laughing

# 50
Мдаааа и аз мисля като мъжа ти, нека като порасне сама си реши дали ще дупчи ушите Laughing Някак ми се струва гадничко точно сега. Тя е  още малка и не ми се ще май newsm78 А и аз имам дупки и аз не нося обици, точно като didi-23   Peace

# 51
Брей аз като чета май много изоставам с храните  newsm78 Още не съм давала попара, но утре вече ще дам. Няма какво да чакам повече. Пуки, може да се възползвам от идеята ти за козето сирене Wink
Сега да ви питам, ако някой може да ми даде акъл. Ние в момента ядем по следната схема. В 9.30-10 АМ, в 13 пюре /месно или зеленчуково/, в 16 каша, в 19 АМ и в 22 пак АМ. Проблема е че не иска да пие млякото в 19 часа. Не знам защо, но просто не го иска и това е. Та се чудя дали мога да давам нещо друго тогава и какво да е?

# 52
  • Варна
Брей аз като чета май много изоставам с храните  newsm78 Още не съм давала попара, но утре вече ще дам. Няма какво да чакам повече. Пуки, може да се възползвам от идеята ти за козето сирене Wink
Сега да ви питам, ако някой може да ми даде акъл. Ние в момента ядем по следната схема. В 9.30-10 АМ, в 13 пюре /месно или зеленчуково/, в 16 каша, в 19 АМ и в 22 пак АМ. Проблема е че не иска да пие млякото в 19 часа. Не знам защо, но просто не го иска и това е. Та се чудя дали мога да давам нещо друго тогава и какво да е?

Млечните йогурти може би.

# 53
Здравейте и от мен!

Честито на бебчетата празнуващи днес:

бебе Иван на swf
бебе Теодора на poli79
бебе Рая на trixy
бебе Борис на Sunlight7
бебе Ная    на maria_msb
бебе Валентина на mama zizi

Bebo4ka Скорошно оздравяване на мъника  Hug

Като ви чета оставам с впечатление, че аз съм най-назад със захранването. Ядем само зеленчукови пюрета (не съм въвела всички зеленчуци) и от днес каша. Плодови пюрета, месни, жълтък изобщо не съм въвеждала.  newsm78 Thinking

# 54
*Pukanka* как ми се иска да сме като вас  Hug но при нас номера със водата не минава пие и след половин час пак реве нашият режим е 6.00-7.00 АМ,9.00-10.00 АМ,12.00-13.00 зел.пюре,16.00-17.00 каша или кисел,20.00-21.00 АМ и 2.00-3.00 АМ направо кошмар с моят гладник все да  feeding а като види ,че слагаме масата да вечеряме пищи и ме гледа във устата

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 12:03 от Patenceto84

# 55
DennyIvanova, аз съм въвела само пет зеленчука и два плода. Сега тепърва почвам и оризова безмлечна каша на Милупа.

# 56
ох,и на нас храненето ни е болна тема.досега съм давала зеленчукови пюрета,няколко плода,а вчера послучай месечинката го почерпих с оризова каша,но никак не беше очарован.днес я смесих с плодово пюре и май я хареса повече.но като цяло изобщо не се храни едвам изяжда половин зел. пюре и малко мляко след това вчера смятах колко мляко е изпил за цял ден-640мл-много малко ми се вижда,макар,че не му личи Laughingотдавам го на това че вече имаме зъбче за което забравих да се похваля!!!!днес е по-спокоен надявам се и да похапва повечко.а  с пюрета и каши кога ще стигнем количества от над 100гр просто засега не виждам.има ли и други които така не искат да папкат???

Цитат
Вероника също не лази още, мъчи се и се ядосва, че не може. Рядко се обръща и все още не сяда. Мързелана.  Mr. Green
liqnka, как опази яйцата от младежа? Много е сладък.

и ние сме така много ни мързи и се изнервя като е по-корем!
а за яйцата-ами не съм го пазила оставих го да се налудува диването и му се радвах!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 12:53 от liqnka

# 57
  • Варна
Лиянке, ние пюретата  и въобще всички храни освен млякото ги ядем до 10тата лъжица с апетит, до 50тия грам с блъскане и кривене, до 100ния грам със песнички и играчка.От 100 нагоре съм успяла да дам само 2 пъти,че и лапа като гладен, и се похвалих тогава на всички в Скайп чата. Mr. Green Това е вече повече от месец, откакто съм захранила и каквото и да давам се яде до 100 грама. Не мога да го накарам да изяде повече и  това е.

Ей сега му сготвих на магарето картоф със спанак,морков и копърче. И като знам че пак ще хвърлям..... #Cussing out

# 58
Честито на:

бебе Иван на swf
бебе Теодора на poli79
бебе Рая на trixy
бебе Борис на Sunlight7
бебе Ная    на maria_msb
бебе Валентина на mama zizi

аз, си чета ... Crazy Попара давам, а вече започвам да се замислям за жълтъка - наистина е полезен за хемоглобина Thinking

# 59
liqnka честито ви зъбче  tooth *Pukanka* давай насам ние много обичаме спанак   Joy 

Общи условия

Активация на акаунт