Навън слънцето грее ОКТОМВРИйчето лудее

• 9 465
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Преди седем години късаха на 5 - аз имах 4 Mr. Green

На трамваите съм цар, но виж - на магистралите - и то от онези големите в чужбина, дето тука ги нямаме Mr. Green, и то на разните му светлинки отгоре.
Моята книжка е още със старата фамилия Confused, и си пердаша с нея..... Confused

# 241
Пуки, за 5 май беше

# 242
Мамчета при нас има вятър но и  Nature Sunny  вие изкарвате ли сладурчетата във такова време  newsm78

# 243
  • София
Ох, поуспокоих се малко, сега се чух с нея.
Каза че докторите следели всичко, плацентата била добре, околоплодни води има, пускали всеки ден запис на тоновете, явно са наясно хората,пък аз побързах да ги оплюя  Embarassed
Обяснили и че е станало може би следващия месец  Confused и един цикъл и е пропуснало  Thinking
Засега остава в болницата..... доста е изнервена, разбираемо  Praynig

# 244
Сисилия, не може вече 41-ва седмица плода да не е готов?! Да не искат парици мръсниците #2gunfire Мен ме приеха на десетия ден и веднага ми дадоха хапче, чак след това пуснаха запис на тоновете. Нека пита и да настоява, или пък да изиграе силни болки - знам ли newsm78. Дано мине всичко ОК baby_neutral
Тази сутрин правихме проба с попара - стисна устни и край! Stop
   И аз мисля, че е за пари.Дано всичко е наред Praynig
   За попарката..захар сложи ли му?На първите лъжици и Боби се смръщи, но после много му хареса.Опитай пак или смени чая Peace

# 245
sisilia , дано пък да е сгрешено, Praynig а плода отговаря на по-малка седмица ли?

# 246
  • София
sisilia , дано пък да е сгрешено, Praynig а плода отговаря на по-малка седмица ли?

Да. Казали са че е около 3200гр.

# 247
  • при любимите ми хора
Сиси...надявам се наистина да се грижат за нея и бебето добре!!! Praynig
3200 не е малко мисля??Що я чакат толкоз много ,бре..Това напрежение не е добре и за двамата... Whistling

# 248
Те само по теглото ли съдят ooooh! #2gunfireТо 3.200 си е супер тегло, пък и знаете, не винаги отговаря с точност.Но в крайна сметка все пак е под лекарски контрол, важното, е че слушат тонове всеки ден, сигурно има причина да задържат.Дано само майчето е спокойно. Praynig

# 249
  • София
Сисилия, ако ще ти е успокоение моя официален термин беше с 2 седмици разминаване с реалния. Не ставаше въпрос за грешка.  Просто цикълът ми е много дълъг и знаех кога ми е овулацията, докитата също го потвърждаваха и следяха реалната възраст на бебето. То теглото на бебето никак не е малко, но нали и не е критерий за зрелостта на плода, така че сигурно се ръководят от други критерии. Важното е че я наблюдават.  Peace

Я, пак кажете, ако примерно искам да пратя Мишето на ясла но след навършени 2г. кога трябва да я запиша в системата? В годината в която ще тръгва на ясла ли или може от сега за да имаме време да се придвижим по-напред в списъка?

# 250
mylili може да се регистрираш сега но в годината когато искаш да тръгне ще се кандидатираш за градина  Peace

# 251
Майлили, за съжаление още сега. Mr. GreenСъседите от входа се гъбаркаха с мен като бях бременна, че трябва да го записвам за градина Joy

# 252
*Pukanka*честит рожден ден желая ти много радост.щастие.любов и всичко най хубаво.
честита месечинка на всички бебоци да растат здрави усмихнати и щастливи

sisiliaаз писах писах и миспря интернета стисках палци и се радвам се че всичко е добре  Hug

ние днес сме много нервни само си мърмори плаче ужасен е не иска да яде само дъвче биберона освен мляко друго не иска с триста зора хапваме малко пюре или каша  Crazy попара не иска инати се  Shocked явно се насища като си яде ръцете  Joy
ох аз бях писала ама ми спря интернета та сега забравих какво бях писала .
я да ви питам четох някой давали кремчета-какви,как се правят ? Hug Hug Hug приятна разходка на всички и до по късно Hug

# 253
Здравейте, и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПУКИ! Желая ти много щастие, здраве и любов!

sisilia аз ти пращам всичката си положителна енергия. Всичко ще е ок  Peace Направо изтръпвам от ужас като чета  Shocked Като знам, че преносих само 5дни, но имах чувство че е цяла вечност. Умирах от притеснение да не стане някакъв проблем с бебчо Sad Надявам се да е станала грешка с датата на термина.

*Pukanka*
при нас листовките ни ги даваха от самата фирма, провеждаща курсовете. Мисля, че се предлагат по книжарниците. Относно книжката мисля, че ти трябва само медицинско за шофьорска книжка (нали има очен преглед), снимка и попълнен формуляр. Но пак е по-добре да попиташ в КАТ, където са ти издали предната книжка, мисля че и по телефон ще ти дадат инфо. Не е редно да шофираш с нея сега, защото ще ти наложат глоба. Азкарах курс 2005 тогава макс. бяха 5 грешки.

# 254
  • София
Гери, имам предвид 2010г. да я пращам на ясла. Детската не е ли при навършени 3г.? Мисля си че сега се записваме година за година и не може да се запишеш години по-рано да си пазиш място.

Общи условия

Активация на акаунт