Миналата седмица веднъж му направих от тези най-обикновенните нишестета Ванилия, Череша, Кайсия,Банан, Лимон. Аз му купих и направих нишесте Кайсия. Сварих го с вода, сложих 1 лъжичка захар и като истина добавих сухо АМ. Изяде го.
Всичко ще бъде наред!С баткото термина ми беше на 16.12 а аз родих на 30.12, като смятаха на същия ден да ми предизвикат раждане, но той ги изпревари.
Ако сега не го приемат, после пак ли се пререгистрираш или какво
Или аз не съм прочела... Уффф пак се оплетох 

а Алекс ръчичките са му изпечени до половината на пръстчетата, а личицето цялото. Даже ме бъзикат, що не съм му измила ръцете
Попарата яправих и със сирене и със захар, но не иска детето, ще пробвам пак след няколко дни. Чудя се обаче какво друго става за закуска
. И колко мляко на денонощие трябва да пие? И кои бисквитки да купя за добавка в млякото или в пюрето?!
Ние кандидатствахме за тази година
Събрахме цели 8.2 точки 
, това е от газта - изгребвайте я внимателно, защото попара се дава всеки ден.

/ 

Какви са тези манекени,бре-70см,а ние явно ще сме от френските гаджета/успокоила се лисицата,като не стигнала гроздето
, това е от газта - изгребвайте я внимателно, защото попара се дава всеки ден. 
А попара само с вода опитах и я хвърлих без да дам на Боби.Пробвайте ужасно безвкусна е 
, ама бебешкият вкус си ги търпи
Кво да направя като имам фобия?! Остава само противохепатитната и после чак след 1г. Аман от имунизации.
Мишето заспа, отивам да опъна краците и да пия кафе.