АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 961
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Миленка аз вече съм ти честитила (признавам си  Embarassed),  и чакаме новини покрай тебе (термин и всичко), Мимето ще е една страхотна кака и много ще ти помага  Hug  bouquet

Еленче - първо честити ви крачета, много стабилно ходи Еличка, и много бързо  Hug, аз от тук четох и мисля да го направя както пише, с изключение че няма да меся пита (най-вече заради здравето на тези на които ще я раздавам  Mr. Green) а ще си я поръчам.Ще е в понеделник, сряда или неделя, както си пише и това е, мятаме едно платно, пускаме питата и да ходи да си избира нещо, че много закъсняхме с тоя прощупулник май  Hug

# 31
Asja, честит ви син!  Hug Васко е много хубав,направо е красив! Браво! Има защо да се гордееш! Да ви е жив и здрав! Ама го кърми-не се отказвай! То със сигурност си суче,нали им е вроден рефлекс!
Много ме зарадва,че ни държиш в течение.Карай все така! Heart Eyes

Helenblondy, твоята мадама направо ме разби!Освен,че ходи много стабилно,за току що проходила,ами и толкова много работи знае,и си ги казва ,като я питаш!Браво!Все така да ти е умна!

Честито на проходилите,кръстените и подстриганите!

Milena1976, поздравления!Лека и спокойна бременност ти желая,както и на останалите ни смели,бременни мами!

Aleks_love, с вас сме! Praynig

Alokazia, а ти питала ли си педито за тези събуждания? Наистина е страшно.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 04:50 от anabana

# 32
  • Popovo
Милена, честито лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet и живо и здраво бебе на финала.

Хеленблонди, в нашата църква в Попово беше кръщенето. Попа е млад и много приятен мъж и се справи чудесно.

Аквариел, тази година на 6 май се пада да е пости, защото е сряда. Именния ден може да се празнува без месо или поне не може да се опее за здраве от поп. Поне нашия така каза. Ние ще черпим само с бонбони.

# 33
  • Стара Загора
Миленка, честито и тук! Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременност и през декември едно сладко братче на Мимето/или сестриче/ Hug

Честито на всички проходили мъници!

ЧРД и на всички малки и големи рожденници!

При нас нищо ново, освен че, все по-често и за по-дълго се пуща да ходи сама. Вече е значително по-стабилна...
Ааа, и по-важното, миналия вторник ни беше последното кърмене. Всичко се развива нормално засега, даже снощи събрах смелост и я приспивах аз. Лесно заспа, но пак се опитваше да ми вдигне блузата и аз само й обяснявам, че вече няма мляко в циците Sad Беше ми едно кофти и май ще продълава баща й да я приспива поне още седмица.

Хубав ден на всички  bouquet

# 34
Здравейте, момичета!

Какви хубави новини само - milena1976, страхотно е, че Мимето ще става кака. Честито!  Hug

Ася, прекрасно ти е бебенце - голям красавец!!! Жив и здрав да ви е!!!

helenblondy, много е пъргава Еличка, въобще не ми прилича на току-що проходила.

Честито на всички, които имат вече щръпулкащи юначета!   bouquet

Нашата маймунка не ще никак вече да стои в количката и тича из градинките квартални, прави им оборка, преди да хвърли боклука обаче, първо го дегустира  Sick .  Ужас е с това ядене на боклуци.  ooooh! Вече се катерим по пързалките, люлките не я вълнуват (нали трябва да се седи на едно място). Все още не казва никакви думи, освен "па-па", което е "папам" май  newsm78 . Но пък разбира много неща - посочва си коремчето, главицата, косичката, показва как я решим, краченцата, обувките, като я питам къде са. Като види пасатора или кола, бръмка с устичка. Имитира ни - като кашляме или кихаме  Laughing

Алокация, да ти кажа и на нас ни се е случвало 2-3 пъти Марта да се събуди с писъци и да плаче дълго и неутешимо, най-вече защото спи и плаче. Като я поразбудя, се успокоява, но пък после дълго не може да заспи след това. Не знам какво е... Може да сънуват нещо.
Ти ли беше пускала линк преди време към едно списанийце с рецепти за бебешки манджи? Ако да, пусни го отново, моля те! Или пък ако някой друг знае, нека го даде отново, моля  Praynig. Че всеки ден умувам какво и да й готва на маймунчица... А имах една книга "хранене на детето от 1 го 3 години, ама или съм я дала на някой, или е безнадеждно забутана нейде ...

aleks_love, стискам палци всичко да мине бързо и възможно най-безболезнено и да сте здрави съвсем скоро!!!  Hug

Кокетка, честито християнче. плака ли Гого? Ние планираме да кръстим Марта през май, но се страхувам, че много ще плаче ...

Хайде хубав и слънчев ден от нас!   bouquet

# 35
Добро утро !!

Ей , че хубави новини имаме.

Адашке , честита ти бременност . Да ти е лека и безпроблемна.

Ася , голям сладур е Васко. А ти изглеждаш толкова щастлива . Обаче бях свикнала да те гледам блондинка .

helenblondy, ама тя Еличка много добре си ходи - браво.

И аз да си споделя . Притеснявам се на моя син да не му се разшири стомаха. Постояннооооооо   яде. Вече се чудя с какво да го залъгвам.Кажете какво да правя  newsm78 newsm78  Откакто на прощъпулника хвана черпака , му се отвори един апетит- няма изхранване. Има ли такива като нас ???

Кокетка , честито християнче !! И ние ще кръщаваме Коско през юни.

# 36
Такаааа...да се разпиша и аз!
Alokazia,правил е така 3 пъти,но аз мисля,че знам от какво е плакал...и 3-те пъти преди да заспи съм му давала да яде натурална Активия.Час след като заспи се будеше с пищене направо,откакто спрях да му давам Активия не се е слувало такова нещо!
Блонди,не стига,че е красавица,че и руса,ами и умна на всичкото отгоре Heart Eyes Тя направо ме разби с уменията си,честно!Само цъкам тука и се чудя как си я научила на толкова "номера"!!!
Тодоран,Дани е същия в градинките...голям чистник,все обира боклуците на хората.Изкачването на пързалката нагоре му е много любимо /документирано е Цък /,както и набирането на където успее да се набере /Ето/ .Много екстремна личност е туй мойто дете.
Милена,страхотна новина Hug Ще си имате малко коледно джудженце!Лека бременност!!!
Май станаха доста смелите,а ?!?

Имам да ви се хваля с 2 неща  Grinning
1) В събота кумувахме.Имах нужда от такова събитие...стабилно си пийнах Blush ,потанцувах,позирах в пълния си блясък  #SillyПрез седмицата беше подписването в гражданското,ако ви се гледат снимки http://sisee2008.multiply.com/photos/album/24/24
2) Даниел е на кухня и яде  Grinning много съм щастлива!Време беше!

# 37
  • Варна
milena_1976 Честито! Страхотна новина, желая ти лека бременност и здраво бебче на финала! Ей, хванахте последния влак за 1г. разлика  Hug Laughing

asja Васко е просто прелестен! Благодаря, че споделяш с нас тези прекрасни мигове.  Heart Eyes За кърменето мога да те посъветвам да го храниш по-често (може и през час дори), да внимаваш дали правилно захапва и ако ти се струва, че млякото не тече "достатъчно силно" да пробваш с "компресия на гърдата" - има доста за последното в Кърмаческия форум. Другото - много течности, почивка и положителни емоции си го знаеш.  Hug Heart Eyes

helenblondy Много хубаво си ходи Еличка!  И Невена е така - както едвам пристъпяше, така се юрна да обикаля апартамента.

А по повод на походката - пробвай да ходиш с огромен памперс, пък да видим какво ще излезе  Joy
Я чакай да питам и още нещо - как сте с нощния сън откакто спря да кърмиш?

Ласи каква прическа направихте? Аз смятам малко бретона да подстрижа в домашна обстановка, ама засега само събирам смелост и опит.  Laughing

milenaq За яденето Невена е почти в другата крайност, та от личен опит не мога да говоря. Но все пак не може ли да му даваш плодове, краставица, домат между храненията?

# 38
Здравейте! Гледам чудесни новини тази сутрин - Милена, честита бременност - лека и безпроблемна ти пожелавам да бъде!!!
Честито на проходилите, християнчета, рожденници!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Тодоран, аз готвя от книгата "Детска кухня" на издателство "Слънце" вече 5г., има лесни и български рецепти и двамата много ги харесват Peace
В четвъртък правихме прощъпулника, но да си призная не знам как се качва видео Embarassed и ще кача някоя снимка. Мина точно както го описа Акварелчето - постлах една покривка, търкулнах купената предварително пита, а предметите подредих на ниска холска масичка. След това разчупих питата и дадох първото парченце с мед на Лилито, а гостите ги накарах да бягат до другата стая с парчето и да се върнат. Grinning После дадох от питката на съседката и това беше. Лили си избра едни цветни моливи, които бях нарекла за художничка /татина Wink/, след това грабна пастата за зъби и един химикал, та не знам какво ще излезе от нея newsm78
Ласи, идеята за подстригване е чудесна, и нашата мома е доста дългокоса, ама пусни една снимчица Hug
Това засега от нас. Чао!
Днес ще ходя до работата да подавам молбата за отпуска до две години и за огромните суми, които ме чакат от този месец нататък Confused

# 39
Ася, честит прекрасен син!Да ви е жив и здрав и винаги да сте такова прекрасно семейство както на снимките-усмихнати, щастливи!
Миленка,на теб Честито и леко бременеене и да сте много щастливи декември месец с четиричленното си семейство!
Честито на всички Християнчета,Проходили сладури,Рожденици и всички имащи повод за празнуване!
Не на последно място искам от все сърце макар и със огромно закъснение да БЛАГОДАРЯ за пожеланията за моят РД и да ви кажа,че просто сте прекрасни и се радвам,че ви има!/макар че напоследък не бях особено активна занапред ще се опитам нещата да се променят/
Лек и прекрасен ден на всички вас и вашите прекрасни дечица!

# 40
  • Временно
milena_1976 , честито!!!Чудесна новина!!!Лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче ти пожелавам!!!  bouquet

# 41
  • Добрич
Ехааа,влязох да ви видя какви ги вършите и се оказва ,че добре се справяте-правите бебета Hug Hug HugМилена,честито!!!

Пак трябва да бягам,прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug

# 42
  • София
Честито Миленка!Лека и спокойна бременност!
Хелън,Еличка е голяма пъргавелка,много е сладка!
Като проходи Рада ще взема и аз да сложа чепрак между предметите,та белким се разяде!
Cow, тази книжка има ли я в книжарниците?
Ласи,честита подстрижка, дано скоро да може на живо да се порадваме на новата ви прическа!
Днес ще слагаме ваксината против шарките и малко ми е спечено, дано подготовката да помогне да мине всичко леко.
Хайде хубав ви ден!

# 43
Asja, (ще давам насоки за кърменето  Mr. Green, тъй че който не му се нрави-да не чете) според мен проблемите ти с кърменето може да са в следствие на преумора, стрес, нерви.....предполагам знаеш, че тези неща оказват голямо (и все негативно) влияние на количеството на кърмата. А ти както беше споменала май доста ги преживяваш нещата, но........успокой се, всичко ще бъде наред, остави лошото зад гърба си и не го мисли. Времето е хубаво - излизайте, дишай въздух, остави на хората около себе си да ти помагат и разсейват, мисли само хубави неща и всичко ще се нареди  Peace. Далеч съм от мисълта, че аз съм особен капацитет в тая област-просто изказвам мнение.
 Честито на всичките ни новопоявили се бременни-успех момичета, завиждам на куража ви   bouquet.

# 44
Здравейте бе,
гледам все хубави новини нахлуват тук ,айде все така да ни върви
Честито МИленка и тук,една невероятна бременост ти пожелавам,лека и безпроблемна и накрая едно такова красиво и послушно детенце като Мимето   bouquet  bouquet  bouquet
 Хриси-писи и Дона честит рожден ден на патерички,пожелавам ви цялото щастие на света,Хриси на теб ти пожелавам един ден само за теб и много възможности за спане  Hug
Ася  изглеждаш страхотно,все така красива както винаги  HugА малкия Васко е просто неописуемо красив,не че няма на кой да се метне,я го виж какъв е -одрал ви е кожата   bouquet да ви е жив и здрав и много щастливи сълзи да изплачете заради него.Ако ще те успокоя и аз бях така в началото хич не можех да спя,само я гледах постоянно,как спи,през деня,през нощта,навеждах се по милион пъти да чуя дали диша или дали мърда(дори и сега) всичко ще си дойде с течение на времето,за кърмата аз незнам дали да ти давам съвети,защото аз бях само на помпа и през три часа бях с нея,пробвай колкото мможе повече с нея,но и да не стане,не се тормози  Hug
 Да ви се похваля и аз,вчера правихме прощъпулник,тя ходи от началото на месеца ,ама сега сме при бабите и затовачак вчера го направихме,първо детето ми беше гладно и тръгна да си гони питката,после с много мъки я отделихме от тестеното изделие за да разгледа добре подбраните предмети,и му удари голяма чуденка детето кое да хване,като през цялото време хвърляше остри погледи  някой да не и пипне питката,накрая преметна по веднъж чековата книжка и лекарството ,хвана си телефина*само за него не бях измислила професия) и си отиде при питката,та ако някой ми разконспирира движенията и ще съм благодарна.
 Айде чао за сега

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:59 от didimora

Общи условия

Активация на акаунт