КГБ = Клуб на Готините Баби - 71

• 18 807
  • 451
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Беше споменала, че събора е утре/Томина неделя/, но тя нали трябва да сготви и явно от днес е там.

# 61
                     В момента по Канал 1 говорят за земетресението.Най-силно се е усетило в Свищов.Очакват се през нощта 1-2 земетресения,но слаби.
                     Жаки,през седмицата нямаме време .Работа,деца и още нещо! Laughing

# 62
  • Кубрат/ Пишурка

И ние го усетихме,макар и леко.Аз тъкмо бърках в джоба на сакото си за бонбон за Криси и гледам как монитора на компа се разклати.Но помислих,че може да съм бутнала масата.Но навън Тошо и Галена пушеха и ми викнаха да ми кажат,че са усетили земетръс.После съобщиха и по новините.
Доби,явно е било насочено на юг,защото казаха,че чак в Пловдив се усетило (Зичето ще каже),но зетчето във Варна каза,че не са усетили нищо,а са на 10 етаж!

# 63
  • София
   Честита годишнина на Дидиа и Драго! Бъдете здрави и щастливи да се радвате на деца ,внуци и правнуци!

# 64
                        Яжка,благодаря!!! Hug Hug Hug Ти къде изчезна?Пак ли на работа беше?
                        Охххх,мен ме боли всичко,особено рамената и кръста.Направо се схванах цялата.Дано и утре издържа,че много ми стана за тази седмица.  Grinning

# 65
  • София
   А мен ме болят краката от скитане. Днес отидох да си предам работата и се видяхме със Софи,та цял ден обикаляхме по магазини.Аз  бях главен консултант.Купих си много сладки бели ,летни обувки.Днес ми беше щастлив ден,защото си бях с детенцето.Все по-рядко се виждаме.Но както не бях спала миналата нощ ,сега съм разглобена.

# 66
  • Пловдив
Яне и тука нищо не сме усетили  newsm78 разправяме се с Вики ,че има температура и нощес повръщала та не сме се и сетили да гледаме новините даже.Сега като седнах да ви прочета разбрах за земетръса. Peace Дано да няма вече  Praynig  

ДИДИ радвам се за баща ти ,че се оправя и няма болки. Hug Hug

ДИДИЯ ама че годишнина сте му ударили с мъжО Mr. Green Mr. Green Mr. Green

МИМКА и аз бях като теб но сега след няколко процедури тази сутрин станах от леглото без болки в бъбреците,иначе не можех да стана така ме боляха  ooooh!Да е жив и здрав Жорката ,голяма работа е това момче Hug Hug Hug Hug

ЯЖКА честити ти нови обувки със здраве да си ги скъсаш и пак да си купиш още по хубави. Hug Hug

Чух се вчера с Мастерче  ,получила кръвоизлив та за това я няма от вчера.Всичко вече се е нормализирало ,ама е за бой ,че е дигала някакъв тежък чувал и от това е станало .Вече е по добре, и ще си почине поне тези три дена ,че и нейната никъде я няма с тази работа . Whistling

# 67
Аз пък съм била в банята по време на земетресението и така си се разпявах, че нищо не съм усетила, и по добре. Стефан дремеше пред ТВ-то и нищо не е усетил, Бори също.
На мен в 20.25ч. ми се обади Росито, те са в кв.Младост, на шестия етаж, минах по стаите не се клатеха полюлеите, ние сме на третия етаж.
Ох, дано да няма повече трусове, че си е страшно!
Да пази Господ!

Дидия, и дюс да съм, и по без да съм, няма вихрене! Беше!

# 68
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , девойки.  Hug
Тук съм вече , ма много работа все още имам ,
бе до сутринта ще се справя.  Grinning
Та това е за днес от мен. Лека вечер.  Hug

Дидка , честита годишнина!
Живи и здрави , много любов и щастливи мигове заедно.

# 69
Ех, дано да няма повече трусове!
Аз, може би щото не го усетих, не се вживях много, много...
Но гледах по-късните новини.

Улучих да гледам и част от българския вариант на Размяна на съпруги.
Хареса ми...но хванах края.

Жабче, нощна смяна ли продължаваш  #Crazy
Да идваме на помощ  Joy

Танче, немой така за вихренето  Joy Сега по гръцко....

# 70
  • София
Ани си дойде много изморена. Вечеря, мота се из Фейсбука и се оттегли да спи. Ще има 2 дни почивка, но в понеделник доброволно иска да отиде на Мюзик Айдъл. Пламен и той утре почива.
Днес си имаме бебе - една от свестните племенници на Пл. е родила момиче сутринта. Тя е дъщеря на оная от Симеоновои на мъжа на друга от сестрите  но от 14 годишна  си живее в семейството на приятеля и е култивирана. Сега бащата на момчето им дал да живеят в отделен апартамент   за да не се карат със свеки.
Лека нощ на заспиващите.

# 71
Яжка, честити ти обувки! Да си жива, здрава, да спечелиш много пари и да си купуваш за всеки сезон, различни цветове и модели! На срещата, да си ги обуеш, дънките и блузките също, че да ти ги видим, и да цъкаме с език, колко готина дама си станала!
Диди, радвам се за баща ти, дано със всеки изминат ден да става по добре! Поздрави ги и двамата със майка ти от приятелките си, от КГБ-то, пожелаваме му бързо възстановяване!
Айша, Римар, и аз доста чанти, обувки и дрехи изхвърлих от килерчето, ама още гардеробите не съм  метнала, в колко ли дрехи няма да се побирам, нали все наддавам!
Дидия, голям празник си изкарала днес, ама утре можете да си наваксате!

ЛЕКА  НОЩ,  РАБОТЛИВИ  И  В ПОЧИВНИЯ ДЕН,  МОМИЧЕТА !

# 72
Доби, каквато съм дебела, трябваше в Турция да отида, там по- можеше да ми върже зара, макар че когато ходих в Истанбул и това не стана! Приятелката ми един поне я ощипа, а на мен и това не ми се случи! Горката дълго време ходи с посинена ръка, да им се чудиш на маниерите!
И в гръцко не се надявам на нищо, защото- брадати не харесвам, мустакати не харесвам, женкари не харесвам, на алкохол да не ми миришат, те пък дебели може да не харесват, или да си имат, затуй ще си стоя при дядо Стефчо и това си е! Хи, хи хиии!

Л  Е  К  А !

# 73
Ай, Танче, немой така да приказваш  ooooh!
К`ви са тия приказки  Crossing Arms

Спокойна нощ и сладки сънища!

# 74
  • Varna
Гутен Сабахлен Кагебейкитеееееееее Hug
Хич не ме интересува, че сте на диети а си напълнете тубачетата като хората беее
Хайде да ви е сладичкоооо
Танитка ти кога ходи последно до Истанбул бе Душата?
Да ти кажа и там вече харесват слабичките. Водихме една аверка и тя не очакваше, че се е променил вкуса на комшиите. Аз и казвах ама тя не ми вярваше. Прибра се неущипана Joy
Пък няма значение ти каква си-слаба или дебела- Ти отиваш там за емоции . Важното е ти да се чустваш добре във кожата си!!!
За какво ми е приятелка хубавица до мене а да не може две приказки да си разменим като хората, да няма чуство за хумор и да неможе да ме изслуша ако имам нужда от това-мани ги такива.

Общи условия

Активация на акаунт