ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 933
  • 446
  •   1
Отговори
# 75
Аз си мисля, че Мартин не знае че Анастасия не му е майка  newsm78 Обаче, не ме питайте защо  Rolling Eyes

# 76
Аз си мисля, че Мартин не знае че Анастасия не му е майка  newsm78 Обаче, не ме питайте защо  Rolling Eyes
Да ама не се връзва...
Марто е бил поне на 3-4,ако не и на 5 г.когато Анастасия е влязла в живота им...
Би трябвало да е наясно.Или поне да има някаква смътна представа.
Просто я приема като майка.Въприки,че му е мащеха!

# 77
Хей и от мен! Hug

JigSaw всеки да си мисли каквото си иска, но от мен имаш едно голямо Браво!  bouquet

Снощната серия беше силна, но страдаше и от моменти на недообмисляне (поне на мен така ми изглеждаше, дано е имало няква умисъл). Малко ми беше странно как Елица не изгуби бебето при такава катастрофа. Също така и не уточниха как са стабилизирали състоянието на Елица, от къде са намерили кръв да й прелеят, каква беше пък тая реплика на Анастасия за кръвта на Митето?  Издразни ме и как Явор се появи ей така от нищото и попадна баш на баща си и Анастасия - и после, били го докарали точно в същата болница, бла-бла... Tired

А, да, и това:

(интересно ми беше Крис как седеше на столчето..не го болеше)

Mr. Green  Макар че, ние не знаем дали точно Крис трябва да го боли д-то.  Може Валерко да се е жертвал.  Пък и не знаем какво точно са правили - то от секс до секс си има разлика.  Mr. Green  Laughing Laughing Laughing според мен са изредили всички пози Mr. Green

Реакцията на Крис в болницата много ми хареса, добре го изигра! Peace

Слаш, кажи ако има още за превеждане, на мен ми е голям кеф! Peace

severa, стягай се, че има доста за превеждане  Heart Eyes

# 78
А само да попитам, Елица и Мартин не знаят че не са родни брат и сестра, нали?  А Мартин поне не знае ли че баща му е бил женен за друга (Каролина) и тя е майка му, нали е била и първа приятелка на Силвия?

Слаш, я кажи за Хаус. Аз мисля да почна да го гледам, не знам дали ще ме увлече но... Та там Хаус и Уилсън само ти ли си ги слашваш, или е станало нещо между тях верно? Heart Eyes
4 хиляди души фандом как ти звучи  Mr. Green И повечето са от Германия и други страни то Европа. Има и американци, разбира се. Всичко това сме, познай, все жени Simple Smile Може и да има някой момък, но са рядкост Mr. Green

# 79
bam.
Дианчето много се изложи в Стани богат, бе.  Confused Супер лесни въпроси, пък като разбрах, че гаджето й е от Калифорния, щях да падна. Не е много образована май.  Confused Нищо де, важното е, че е добра актриса.
Обаче серийката ми хареса много, нали от известно време не бях гледала, та ми хареса.

П.П. Съжалявам, но няма да ви подкрепя в тези петиции и гневни писма, просто не го считам за мой дълг, нито пък кауза.   bouquet

Изменница

За това нещо не можеш да си позволиш да обиждаш хората. Това, че на някой не му се занимава с безсмислени неща, нищо не ознаава.
Даже не мога да си представя, как ще си хвърля енергията и времето, да пиша петиции и гневни писма, а не да се занимавам с нещо смисленно.
Извинявай JigSaw , за директното мнение, но някак странно е да негодуваш по този наин, само защото не били давали определен сериал всеки път, когато е бил обявен. Не си на 5 години, предполагам, за да не разбираш нещата. Peace
А и като се замислиш реално - какво от това, че не са го дали филма няколко вечери??? newsm78

След като не искаш да се бориш в името на сериала защо пишеш тук ?

# 80
Момичета и МОМЧЕТА ,много си ви харесвам всички Heart Eyes Hug
Но много, ама наистина много, ви моля за  лични нападки и заяждания да използвате ЛС  Naughty
Нека не очерняме тази тема...Толкова рядко се среща миролюбива тема в БГ МАМА.
Нека тази да си остане такава Hug
Съгласни ли сте?
  bouquet

# 81
Но много, ама наистина много, ви моля за  лични нападки и заяждания да използвате ЛС  Naughty
Съгласни ли сте?
  bouquet
Да Peace

# 82
Съгласни ли сте?
  bouquet
Да Peace

Grinning Ти пък си най-голямата душица тук.... Hug

# 83
Съгласни ли сте?
  bouquet

Аз не съм съгласен. Живеем в свободна държава, да, свободни сме да протестираме, да пишем по блогове и форуми, да изповядваме свободно религията си, да пътуваме, да гласуваме (тук може да се поспори предвид последните местни избори). . . аз се възпозлвам от правото си да пиша свободно където пожелая и ще продължавам да го правя независимо дали на някой му харесва или не. Съжалявам, ако думите ми Ви звучат грубо, но това е истината.

# 84
Не ,бе Марто,аз съм съгласна с теб,но ако продължим в този дух на нападки и заяждане освен КАТИНАР за темата не виждам до какво друго ще доведе.
Ти продължавай да ни информираш за развитието на начинанието си,Аз лично много ти се радвам, имайки предвид и възрастта ти, наистина се кефя, че има такива младежи Hug Имах предвид,че става грозно когато се появат заядливи мнения,и именно такива да избягваме да пишем ТУК!
А иначе нищо лошо не виждам да плюем дружно по Нова Wink
А пак казвам,похвално е,че ти не само плюеш,а и действаш Hug

# 85
Не ,бе Марто,аз съм съгласна с теб,но ако продължим в този дух на нападки и заяждане освен КАТИНАР за темата не виждам до какво друго ще доведе.
Ти продължавай да ни информираш за развитието на начинанието си,Аз лично много ти се радвам, имайки предвид и възрастта ти, наистина се кефя, че има такива младежи Hug Имах предвид,че става грозно когато се появат заядливи мнения,и именно такива да избягваме да пишем ТУК!
А иначе нищо лошо не виждам да плюем дружно по Нова Wink
А пак казвам,похвално е,че ти не само плюеш,а и действаш Hug

Точно това трябваше да напишеш по-рано, за да не стигам до крайности, които не са правилни. Радвам се, че и Вие се расдвате на моите действия, точно Вие ме стимулирате да продължава мда се боря, БЛАГОДРЯ!

# 86
Марто,майка ти трябва да се гордее с теб,да знаеш.  Peace
Научи се от сега да си защитаваш правата,че да не страдаш от комплексите на нашето поколение.  Hug

# 87
  • Бургас
Да се запиша и аз във форума .Фен съм на сериала и го чакам с нетърпение , а когато чакам и остана излъгана  #2gunfire Подкрепям правото на свободно изразяване на мнение, заради това изразих мнението си в поместения линк в подкрепа на потребителя Peace

# 88
Другари и другарки, докато си чаламе сериала до вторник, нека да се разнообразим с малко сценарии. Приятно четене!  Heart Eyes

Сценарий и диалози: Ardea alba
Валери и Крис. В апартамента на Валери.
Крис се опитва да обясни на Валери колко му е неловко, че Марто ги подозира....
К– Ако рaзберат, с мен е свършено..
В– Откога те интересува какво мислят хората?
К– Толкова съм объркан...всичко толкова бързо се случва-(Крис хваща ръката на Валери)-Ако майка ми разбере ще се съсипе...
Не стига, че стана това с Елица...Тя има някакъв конфликт с Васил..
В-Майка ти е голяма жена..Ще се оправи!
К- Твоите родители оправиха ли се?
В-Не ми се говори сега за тях!
К-Защо, какво се случи? Ти никога не говориш за себе си..
В-Ми то остава ли ми време...
К-Мислех, че сме приятели..
В(целува го) Повече от приятели сме..(погалва го) Още от мига, в който те видях...
К (извръща поглед) Толкова ми е трудно...Аз не искам да се крием..но не мисля, че обществото ще ни приеме...Аз ще ставам лекар..
В.Крис...съвземи се...живеем в свободна страна...всеки е свободен да обича когото иска....Аз те ..
К.Моля те замълчи! Крис слага ръка на устните му...Разкажи ми ....
В.Какво да ти разкажа?
К.Разкажи ми за себе си...Кой си ти....Свали тази маска...Искам да те видя...Истински....
.......................
Двамата на дивана....Крис седнал. Валери е легнал с глава в скута на Крис:
- Бях ученик...Тъкмо завършвах...Беше преди 12 години...1997.
Всички оакваха много от мен...Валери Кадиев отличникът...безупречният ученик...Но никой не разбираше как се чувствам аз.
Приятелите ми излизаха с момичета...ходиха и се напиваха в дискотеките....Но аз странях от тях...
Бях решил да следвам архитектура.Учих в Икономическия техникум(търговска гимназия) Но мечтаех за ВИАС...
Докато другите момчета обикаляха нощните клубове, аз седях пред статива и рисувах,чертаех...или решавах математически уравнения...
Не ми бяха интересни рандевутата с момичета...
Имаше един Млад Учител (стажант) по Математика...в техникума.Беше на стаж ...С него си допаднахме...Излизахме...Аз все по-често и по-често се чувствах различен...не знаех какво е....То беше по-силно от мен.
На Бала...Той беше поканен от класа...Вечерта всички бяха пийнали и вдигнали градуса. Учителят(Тодоров-Игнат Тодоров) Иги. Предложи ми да се разходим. Балът беше в Тримонциум...Излязохме и тръгнахме по Главната улица...И там до шадравана, ...на осветената главна, той ме целуна.Тогава аз се чувствах като теб, Крис...Объркан, изплашен...Исках да избягам, но краката ми бяха като вкаменени...
Но се чувствах и облекчен, че открих себе си....
След дипомирането продължихме да се виждаме...Той ми помагаше с математиката....Това ни беше алибито за пред познатите..
Един ден беше в нас...Беше обед...Майка ми беше на работа...Баща ми в командировка...Аз бях сам ..с него.....беше топло....и постепенно се отдадохме...(не за първи път) Не бях заключил...Но бях убеден, че майка ми ще се върне вечерта, както обикновенно.
Бях изумен, когато я видях на вратата...с безумния и поглед...Незнам какво точно и колко е видяла ....
К –Валери ...Това е ужасно...
В – (става, налива питие) -Това беше последният разговор с нея.
Изгони ме...Каза, че аз не съм й син...Не исках така да става...
Скоро ми бяха изпитите...Дойдох в София при познати на Игнат Тодоров....Отседнах при тях, докато си намеря работа. За моя радост не ми беше трудно в намирането. А и си взех изпитите с отличен. Имах право на стипендия и общежитие...
Не ми беше лесно тези 12 години...Но се справих..

# 89
JigSaw,

Подадох жалба в Комисията за защита на потребителите,както призова. Ако имате нужда и от правна помощ съм насреща Peace

Общи условия

Активация на акаунт