ИЗРАЕЛ34

• 21 545
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Е , га ти ... пишман станах с моето гостоприемство ...Я , отивайте у Боряна ...Ей , на ...Кани ви !  Joy

Боряна, Мента....ей...няма да останем на улицата.......Ще чакам снимки от самолетите! Петя подаръци да подготви повече, пък може и да се смилим и да не ходим у тях, според зависи от това колко ще ни харесат подаръците.......

А и не се косете...аз само така виртуално......Приятно ми е да мечтая...Поне мечтите са безплатни.....Но не бих отказала някога, при отлични финансови времена у нашата къща, да се поразходя насам-натам.....Че никъде не съм ходила...Само виртуално, само снимки на познати гледам, пращат ми картички от къде ли не, а аз...само изпращам и после посрещам......Е...то и за това си трябват хора.....А и не е малка работа,че все пак има кой да те изпрати и има кой да те посрещне.........

# 196
  • София
Е , га ти ... пишман станах с моето гостоприемство ...Я , отивайте у Боряна ...Ей , на ...Кани ви !  Joy
Спокойнооооо .... толкова много неща имат да видят в Израел, че не съм сигурен дали ще им остане време да ходят на някого на гости.

Пък и какъв е проблема вместо да се ходи по гости да се съберете някъде па да пийнете и хапнете и да си побъбрите (май има много неща за разказване).

Ама верно бе сега по Скайпето не може ли да си направим едно виртуално събиране. Някой ми разправяше че можело да има и групов видеочат ама още не съм го видял това.

# 197
  • Пловдив
  Заформи се група ... и аз съм с вас   Peace , но на мен само билет ми трябва  Mr. Green
Ще  помолим Бубе-барон да ни уреди отстъпка за групов билет , хотел , транспорт и  организирана екскурзия   hahaha

# 198
  • София
 Заформи се група ... и аз съм с вас   Peace , но на мен само билет ми трябва  Mr. Green
Ще  помолим Бубе-барон да ни уреди отстъпка за групов билет , хотел , транспорт и  организирана екскурзия   hahaha

Завиждам ви благородно !

# 199
Пете, остави ни да помечтаем, де!!! А за сбирките в София и аз съм за, ще се постарая да дойда - весела компания и колоритна. А ако искате може и във Варна да е. Лято идва.......Simple Smile

# 200
  • Пловдив

Завиждам ви благородно !

Ох..имам предвид ,че няма да ме разпитват  при кого ще ходя. Peace

Искам да видя къде съм живяла една година , щото тогава почни никъде не съм ходила  Tired
 Но...  поне с едно мога да се похвале ...и аз  съм хаджийка - 3 пъти  bowuu

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 12:31 от perah

# 201
  • София
...и аз  съм хаджийка - 3 пъти  bowuu

Три пъти ... е не ... ти наистина си за завиждане.

# 202
Мама Цоцоланке  и аз никъде не съм ходила, а това ми е най-голямата мечта още от мъничка. И аз съм в групата от желаещи.

# 203
  • София
Интересно, че тигъра го няма още да даде оферти за организирано групово гостуване в Израел.  smile3503

# 204
Получих това на пощата си: Нямам думи!

Искат да отменят Българския Език като задължителен, т.е. държавата ни няма
да изисква от гражданите си да знаят граматични и пунктуационни правила.
Той пак ще се изучава, но няма да се изисква. &quot
Всяка държава, изисква от гражданите си, които са минали нормално обучение,
да владеят съответния официален книжовен език! Няма значение турци, роми,
африканци или араби.
Щом са граждани, те трябва да се съобразяват със законите и правилата на
държавата, в която имат гражданство..."

Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката
г-н Лютви Местан.
На 20 март е прието на първо четене без възражение. Защо не е казано по
новините- никой няма представа.

Апелирам всички, които имат българско самосъзнание да подпишат петицията,
защото в противен случай от България скоро няма да остане и следа. Това е
скандално и не бива да се остави така.

На по-долу посоченият електронен адрес можете да подкрепите българския език.

Ако одобрявате петицията можете да я препратите на ваши познати.

http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

# 205
  • София
...Искат да отменят Българския Език като задължителен, т.е. държавата ни няма да изисква от гражданите си да знаят граматични и пунктуационни правила...

Аз пък някъде четох, че не е било прието предложението.

# 206
И аз го получих на пощата си  и се потресох какво правят с нашата мила родина.

За това се възхищавах вчера като Петя разказваше за детската градинка на какви неща  учат там дечицата съвсем различно е.

# 207
Направо нямам думи Shocked,това е абсурд!То има хора дето български са учили,и не могат правилно    името си да напишат,а какво остава тогава!То може ли ,да не изучаваш родния си език NaughtyТова е държава на абсурдите,в която братя ром си вози задника в джип BMW6 необезпокояван от никого.Идваше ми да му плясна два шамара и да го сваля,че тоз джип хич не му отива!

Казвам Ви от кога му се каня на Израел smile3508,за екскурзия съм готова,да не ме забравите,ей! Laughing

Подписах петицията!

# 208
Вчера МАди ме пита "- Мамо,защо не се преместим за живеем в Израел?" аз отговарям "-Ами защото нямаме еврейски произход.А пък иначе не става" ,детето пак "-Ама ние нямаме ли?" #Crazy аз пак "Ами нямаме ,мамо".Мади продължава - "Ние да кажем,че имаме,те как ще разберат,че нямаме ?"     Joy   Ей, това дете всеки ден ме изненадва!  Laughing Та, Mr. Green ние не се каним на екскурзия ,а направо  да се местим  Grinning

Дядо ХАджи какво става ?Аз чакам,чакам.... Whistling

# 209
  • София
...
Дядо ХАджи какво става ?Аз чакам,чакам.... Whistling

newsm12 Какво бре моме, пак ли съм изпуснал нещо ?

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 15:49 от дядо хаджия

Общи условия

Активация на акаунт