Коликите вече отминават ФЕВРУАРЧЕТАТА на килца наддават

• 13 591
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Честита месечинка на всички бебчовци   bouquet
__EtnA__,аз съм за столчето за кола  Peace

# 136
bibi_iv важното е,че всичко е ЛЮБОВНО,душа Hug Кво по-хубаво от това Mr. Green На мен почти нищо любовно не ми остана.Гушкаме си кокалите с мъжо Laughing И цици любовни даже не ми останаха.Пак станах като батерия от 4.5 волта Sad

# 137
  • София

naiema, ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!

Даже и децата има с какво да се почерпят! Joy

За столчетата за кола, аз вчера си мислех, че наистина са много сигурно нещо, завързани с два колана, децата няма да мръднат наникъде, каквото и да се случи.

# 138
И друг въпрос, като слагате столчето на задната седалка на колата как го слагате - в посока на движението или в посока обратна на движението?

# 139
Момичета,дайте ми бърз съвет,че досега не се бях замисляла...Трябва да дам капки на Наско,но се налага да ги дам с лъжичка.Може ли лъжичката да е от металните кафени? Сори за тъпия въпрос,но се налага да го направя сега и се хванах в чуденка... newsm78

# 140
Лисичка и аз съм давала с метална,няма проблем,ама капки,не кафенце,нали hahaha
Да ви питам и аз няколко питанки(не смея да пусна тема,че не ща и мен да ме линчуват като Атмосферчето  Hug):
АМ приготвям в кана розова Девин,но не се изварява,а само загрява до 90 градуса,дали е правилно  newsm78
Приготвям му 140мл.,но почна доста бързо пак да огладнява и хапва на 2.30 часа и  се чудя дали да я увелича малко манджата  newsm78
Стерилиззирам шишетата и бибите по 1 път на ден,с през другото време ги мия с вряла вода,но без препарат,дали не трябва да си купя или по-често да изварявам newsm78
Валко вече стана 4300 и 58 сантима,качил е 700 грама за 1 месец и 5 санта е пораснал,ще става баскетбудалист май  Joy и е толкова шавлив,викам му ПРУЖИНКА   Laughing

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:32 от radka80

# 141
Фоксуно, бблагородно ти завиждам.
При мен не че е чак толкоз грозно, ама като знам как бях, ама нейсе.

За кошчето - ние се придвижваме с това от количката.По удобно е на бебето, а то също има система за закопчаване подобна на Изо - фикс.

Може в металната, само я изваряваш в 1 тенджерка преди това. Може и в пластмасова за еднократна употреба.

# 142
честита месечинка на всички бебоци!

столчето го слагаме обратнта на движението и по упътването го омотаваме с коланите

бебко се събуди нададе вой че е гладен

# 143
Днес времето се предполага,че ще е хубаво.Искате ли да спретнем една пловдивска среща някъде из Пловдив?

Даже ако има мама с макси ВАН,не мини Naughty,може да ме вземе,че зор ще видя докато стигна Главната /примерно/ Embarassed

# 144
  • Sofia
Добро утро, мамчета!
Честити месечинки на всички сърожденници! Да сте живи и здрави и мама много да ви слуша! Mr. Green

Една почерпка и от нас:

Мдааа, както се похвалих, че момчето спи ли спи, елате ни вижте тая нощ! Папане пре 2 часа и ръмжене по много...Simple Smile
Много се отвива това дете  ooooh! По цяла нощ го дебна и завивам, а имам една торба, ама май е много дебела са сега вече... Да ме посъветвате откъде да купя по-тъничка?

Атмосферче, ако си удряше Йойо главата в решетките, щеше да разбереш! Няма такъв рев! А и се чува звучно "ДРЪН" при удара...Simple Smile Дано просто от глад да си се буди малкия, нали има криза на растежа и в третия месец... Ама голям любовчия ще излезне Йойо  hahaha Joy

Етна, според мен със столчето за кола е по-безопасно. А еднократно ако престои 5 часа, не мисля, че ще е проблем, по-важното е да е на сигурно детето  Peace Аз все давам за пример нашите познати, които се въртяха през покрив 2-3 пъти и само детето беше без никакви наранявания, хем бяха финиширали по покрив! Shocked То просто си висеше надолу с главата, вързано в столчето! Та за мен няма две мнения по въпроса!

Фокси, няма проблем с металната лъжичка. Само дето е по-широчка...

Ей, Наде, много сладка бузанка! Щипни я по дебелото дупе от леля й Ина!  Heart Eyes

Хайде хубав ден и до след разходката!  Hug

# 145
Направо съм побесняла. Незнам дали няма да остана без майчинство заради немарливата ни счетоводителка (да не се обиждат мамите счетоводителки от форума - нашата е друга категория).
 Месецът свършва, а с това и последния ми болничен изтича - на 7 май трябва да съм на работа #Crazy ако не се подаде и молба за ползване на остатъка до 410 дни. Но първо моят болничен не е подаден - защото имало време....а и днес в НАП не им работи системата (нали първо се носят едни декларации там, и чак тогава болничните в НОИ), милото отиде да ги подаде вместо нея, и сега ми звъни,че програмата на кояти ги е качила вече била "стара" и....сега трябва да сваля нов софтуер...абе ще се побъркам.....до четвъртък трябва да сме подали всичко, защото нали следват 6 почивни дни...а няма кой да гледа Ралица...и ако се добера до НОИ трябва да я мъкна и нея...абе УЖАС..
Сори за гадния пост, ама ми поолекна малко

# 146
Инче Shocked Пази Боже да не се случва никога това,което се е случило с твоите познати...
И ние си имаме история,та и аз съм ЗА коланите. Когато Гошко беше на месец и половина някъде бяхме на гости у свеки и като си тръгвахме,нейната приятелка не беше щракнала копчето на "гюрука" на кошчето и понеже дръжката е точно там,кошчето просто се наклони напред ,Гошко беше незакопчан и падна по лице на асфалта Cry Добре,че беше с качулка,та се отърва само с джонга,добре че не минаваха коли през това време и добре че не падна преди това на стълбите пред входната врата...Този път беше малкия дявол,не ми се мисли какво можеше да стане...Реве ми се като се сетя...

# 147
фоски,много ми се идва,но чакам днес да донесат минерална вода за машината и сме затворници,а и майка е при мен и тъкмо ще успея да поизгладя дрешки,че са доста,а аз съм супер бавна в гладенето  Rolling Eyes
Звъннах на педи да я питам дали да увелича малко млякото,но тя каза,че и сега си хапва доста за двумесечно бебе,но май ще му дигна грамажа с 10мл. и ще се видим дали пак се огладнява по-рано  newsm78
Биви,аз си върнах килограмите(остават 2 от 18-20),но за сметка на това доста лилави стрии ми излезнаха на баджаците,остана само корема малко да прибера,но след като ми се пооправи хубаво раната почвам коремни преси,ако имам време разбира се.
Срам-не срам отидох при стария си доктор,че имах болки и течение,а на него имам доверие че ще ме излекува.Доста ми е обиден,че съм го сменила по време на бременноста и то с тази"докторка",но ме прегледа и започнах лечение.След раждането съм получила възпаление на тръбите и затова имах температура,а в болницата всички викаха,че било нормално  #2gunfire,а след 6 месеца ще изрежем малко мръвка от епизотомията и ще се направи пластика.За кекс не смея и да си помисля,каза до третия месец след раждането-горкия ми мъж.Вчера ходи да играе мач,да изразходи енергията  hahaha

# 148
Раде,всичко ще е наред. Hug
За среща може да помислим и за в следващите дни...

Момичета,Дидерончето ми се губи напоследък...Ladymax също...Десииии,къде се изгуби? Да не си в БГ вече?!? Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 10:05 от foxy81

# 149
Раде, гадничко е, сооррри!

Фокси, давай аз съм за срещичка, че май само днес ще е слънчево.

Общи условия

Активация на акаунт