Приготвям му 140мл.,но почна доста бързо пак да огладнява и хапва на 2.30 часа и се чудя дали да я увелича малко манджата

Стерилиззирам шишетата и бибите по 1 път на ден,с през другото време ги мия с вряла вода,но без препарат,дали не трябва да си купя или по-често да изварявам

Вече съм отговаряла,но пак ще каза.И аз не изварявам розовия Девин,а и дори не го загрявам до толкова висока температура.Навсякъде пише,че изворна и минерална вода не се изваряват.Минерална няма как да даваме на бебчовците,но изворната става.А и бургаската вода или поне нашата е с пясък вътре.Колко съм алармирала ВиК,но нищо не се прави.Когато си сипя чаша вода на дъното и остава пясък.А аз толкова мразех минералната,ама вече и аз пия такава.
След консултация с уважаван от мен доктор знам,че няма значение по колко мл АМ се дава стига детето поне 2 пълни часа да не реве от глад и общото му количество за деня да не надвишава 1 литър.
Повтарям се но да довърша,че и аз рядко стерилизирам и не винаги мия с препарат.Такъв на Бочко не намерих тук и съм с някакъв друг,но отново подходящ за бебета.
И то не защото нямам време или ме мързи та затова да не гладя,изварям,а просто защото мисля че не трябва да се вманиячавам излишно и да изнежвам детето.Затова и всеки ден излизам навън дори и да вали и духа / тогава за по-кратко разбира се / стига да е над нулата.
Раде,да те питам за каната - почистваш ли я?Изгубих си опътването,но май вътре пишеше,че се почиства след като се образува налеп на дъното.Само веднъж се опитах да сложа чешмяна вода в нея и направихме такъв по дъното.От тогава с Девина си е много чистичка,въпреки че се скъсвам да я ползвам все пак само АМ ядем и не съм я чистила.
Момичета,имам час за сряда за ревматолог та да видим какво ще изкочи.
foxy81,дори не мога да си представя какво си изживяла

Момичета,понякога когато гледам Белослава освен от радост сърцето ми прелива и от чуства като страх,тревога дали нещо лошо няма да и се случи и ми се пълнят очите със сълзи.Не искам да е така,но незнам как да спра тези кофти мисли.Станах голям хипохондрик от както забременях и катострофирахме,явно хормоните си изиграха своята роля и сега много се притеснявам от това да не придизвикам съдбата с тези скапани черни мисли.какво да направя?