Коликите вече отминават ФЕВРУАРЧЕТАТА на килца наддават

• 13 576
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
 larakroft1 и ти ли си в младост? в коя? ние сме в 1, до Окръжна б-ца и ако опнякога нямаш компания, насреща сме с беба. k.penkova , моите съболезнования. чувала съм за разни суеверия, че бременин и кърмачки при покойници не ходят. на мен свеки ми забрани да отида, като почина баща й, бях бременна. аз лично их отишла, лошото е, че ще се разстроиш много.

# 166
добър ден и от мен,аз съм бясна побесняла вчера сестра ми ходи до красно село за банички от които ядохме всички и днес положението е трагично цяла нощ не съм спала 15 ходения до тоалетната имам,а за спазмите да не говоря,пих оцет,бобчета брашно нищо не помага.моля ви ако накой знае нещо ефикасно да казва.и друго дали ще навредя ио на детето,незнам какво да правя имам замразена кърма дали да не я храня така до като ми мине???има и едни хапчета имодиум се клазват но на листовката пише че не се ПРЕПОРЪЧВАТ за кърмачки,това означава ли че все пак може да се вземат???рових из нета ама нищо не открих.вече почти нямам сили а и вода като пиина бягам към тоалетната.давайте бабини илачи всякакви че ще се гръмна

# 167
Компот от дренки?

# 168
Честити месечинки!   bouquet

Да се отчета по темите  Mr. Green : Всеки ден чинно стерилизирам шишето за вода и залъгалката, изварявам обикновена чешмяна вода в ел. кана и те си стоят така почти неупотребявани  - много рядко иска вода това дете. Но пък давам еспумизана с метална лъжичка, която не изварявам - само поливам с вряла вода. Така, че и аз не знам какво правя точно. Laughing Но със сигурност не гладя! Трябва да се гръмна, ако отделя време и за това. Не знам вие как смогвате.

За прословутото забелване - взех решение да не пипам нищо. Не мога да се справя и ме е страх да не повредя нещо горкото дете. Ще го заведем след месец - два на уролог, а после само ще поддържам положението.

За кръщенето искам само да вметна, че несъмнено е голям семеен празник, но в никакъв случай не го правете заради родата. То е главно заради самото детенце - да си има ангел хранител, да бъде пазено и закриляно. Така, че когато и да решите, го направете съобразно това, а не спрямо роднините. Това е мое мнение, разбира се. Peace

k.penkova , моите съболезнования! Бог да го прости дядо ти.  Не виждам проблем да отидеш, щом ти го искаш! Още ме боли за моят, макар че мина толкова време...Аз бременна ходих няколко пъти на гроба му. Не вярвай на суеверия!  Peace

alximika, смекта, оризова вода и нещо хомеопатично можеш да вземеш. Бързо възстановяване!

# 169
alximika оризова вода да пиеш. Вариш ориз с повече вода и я изпии и ориза яж ако можеш и той запича, или да здъвчеш няколко зърна кафе. А на бебчо не знам дали влияе разстройството , обади се на педито ако може. И да се оправяте бързо.
 k.penkova съболезнования  spoko и аз съм чувала за някакви си суеверия, но мисля че както го чувстваш ти така ще го направиш.

# 170
к.пенкова, съболезнования! Отиди, разбира се. Ако се разстроиш много е възможно кърмата ти да понамалее за ден-два, но после пак ще се регулира.

# 171
  • София
k.penkova моите съболезнования! HugЩом ти искаш да отидеш не мисля, че има нещо лошо в това.

mama_pettty ние сме в 4 до бизнес парка точно.Доста сте далеч.Аз когато искам да е наблизо разходката го правя в Бизнес парка има страхотно езерце и е чистичко.А когато правя по-дълга разходка стигайм до 25п-ка при парка.Все пак трябва да имам и време да се върнем за папкане.Все още ме е шубе да го храня на вън.Той честичко повръща след това и ми е малко кофти, но понатам и това ще стане.
Сега сме на гимнастиката и говорим на играчките. Laughing
За кръщането-и аз се чудя още дали сега август или другата година пролета. newsm78

# 172
Много ви благодаря за подкрепата! Hug Ще отида.

# 173
Честити месечинки на Венци и на Белослава !
Сега да се вкл. по темата- стерилизирам преди всяка употреба всичко, дори и лъжичката за АМ- малко съм куку май Embarassed
За гладенето -все още си гладя всичко и винаги, но вече ми поумръзна и май скоро ще спра - не виждам много смисъл!
Карбо, много сте готини тримата и особено Белослава- май се кефи по корем душичката.

# 174
к.пенкова  Hug моите съболезнования,аз на суеверия не вярвам и щом искаш да се сбогуваш с него мисля че трябва да отидеш.
момичета мерси за отговорите.

# 175
  • в сърцето на един мъж...
К.Пенкова, моите съболезнования! Не мисля, че е проблем да се отиде. Аз още тъжа, че не можах да се простя с дядо си Cry Бях бременна и не ми даваха да пътувам, а и за да не се разстройвам, майка ми ми забрани. Така и не се сбогувах, а имах прекрасен дядо Cry
Миа, аз само кацам в Бургас, подавам на малката документите за паспорт и акт за раждане и отпрашвам на Търново Mr. Green Така че за сектантска срещичка там съм навита по всяко едно време Hug
Алхимика - пий смекта. Най-бързо ще се оправиш с нея! Peace
За пътуването - няма никакъв проблем да пътува бебето повече време в кошчето за кола. Абе, момичета, нали затова са измислени тези кошчета. Naughty Ако имаше проблем, то немските бебета щяха да са най-повредените деца Wink Тук какви задръствания стават, преседяват си по 6-7 часа в задръстване с бебета, с деца, не е толкова голям проблем. А и кошчето за кола е най-сигурното, ако не дай си Боже нещо се случи Peace Слага се така, че бебето да е с гръб към седалката на родителите, защото при един удар, ако гледа по посока на движението, камшичното движение може да му откъсне главата, все пак няма укрепнали мускули на врата и не може да се контролира.
За каната - аз я почиствам с оцет или лимонена киселина - слагам вода, след това добавям киселината и пускам да се извари. Така се отлага всичкия варовик, полепнал по стените.
Честити месечинки на всички бебета! Да са живи и здрави и много да ни радват!  bouquet

# 176
  • София
Моите съболезнования к. пенкова, мисля, че не бива да те спират някакви суеверия, направи го както го чувстващ, щом идва от сърцето, не може да бъде лошо!

За Бочко някоя мама от Младост беше, ама като не помня коя,  пита откъде го купуваме, аз го купувам от Кауфланд, там видях случайно, че има, другаде не съм виждала, но може и да има.

Червеношийка, много благодаря и аз за съвета с оцета, аз ще пробвам да ис почистя и моята кана така, че аз я ползвам да загрявам вода за бебчо за къпането, може да ме помислите за луда, ама от бойлера горещата ни вода е кафява и не ми се иска да му направя нещо на детето и затова загрявам с каната и после разхлаждам със студена и така, иначе и вода за кафе и чай си правя в нея, а на детето преварявам в тенджерка само за него 5 минути, ама не по часовник, абе като водя, че е завряла и не съм се мяркала около печката в близките 5-10 минути и я спирам да не забравя, че вече една тенджерка 'изгоря' Simple Smile

Честити месечинки и на всички родени днес бебоци, специални поздрави от Стаси за неговото другарче - бузанчото Венци   bouquet

Алхимика, препечена филийка, ама да стане черна, въглена помага за успокояване на стомаха от раздразнението, а също и варен ориз с джоджен, ако не можеш да го ядеш, че не се слага нито сол, нито нищо, поне водичката изпий и като почнеш да се пооправяш можеш да разнообразиш с варени картофи. Аз докато бях бременна 3 р-ва изкарах и все така се лекувах, то няма с какво друго де и не, че е лечение, ама поне не ме болеше стомаха и спазмите намаляха, че тогава беше страшно да не се получат и контракции.

Абе, Маринче, как така стерилизираш лъжичката, тя не е ли пластмасова и да си върви с кутията, при нас е така и аз я държа вътре при млякото и като свърши хвърлям всичко и отварям нова кутия, а вътре си има нова лъжичка и така.

# 177
Привет и от нас  Heart Eyes
К. Пенкова моите съболезнования наистина ако имаш желание отиди    bouquet
И при мен има такива новини- вчера почина пра вуйчо ми и ми е много мъчно, че не мога да се сбогувам с него, защото е в София, но ако имах възможност непременно щях да отида ...

Съжалявам за поста исках да ви го спестя като информация и да не ви товаря ... съжалявам   bouquet

Хайде и ние да ви се покажем Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 12:01 от vivi_mm

# 178
vivi_mm,съболезнования и на вашето семейство  Hug

Ще чакаме снимки от пловдивската среща  Wink

Белослава вчера така се удари сама в окото,че има кръвоизливче вътре  Sad Поне добре,че през ден режа нокти,че не стана по-голяма беля.Незнам защо,но освен в устата много обича и в очите да си бърка.Но вчера се изпраска направо със замах като опитваше да си хване шишето.От няколко дни вече държим млякото с две ръце и дори я оставям под наблюдение да се храни сама за кратко разбира се  Wink

# 179
  • София
k.penkova, много съжалявам! Hug Отиди, разбира се, това са само суеверия.

Лелеее, Алхимиче, аз вчера ядох баничка от Красно село! Joy Май не е била от онези обаче... Оправяй се бързо! Hug

Найема, и Йоан си бърка в очите много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт