Коликите вече отминават ФЕВРУАРЧЕТАТА на килца наддават

• 13 574
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
K.Penkova- моите съболезнования.

Искам да питам пловдивските майчета дали могат да ми кажат къде са магазините за обувки на Капчица, че искам да взема на голямата щерка(сори за спам-а).. Във Висвиталис имали само 2 модела и няма да минаваме от там.

# 181
  • София
Честити месечинки на празнуващите!
Аз изварявам по 5 мин чешмяна вода, стерилизирам винаги шишета и залъгалки и чакам майка ми да дойде на гости и я посрещам с ютията - тя разбира от намеци Simple Smile
За разтройство смекта и въглен (поне за бременни стават 100 %, така че питай в аптеката или виж упътване в нета).
И ние возим малката само в столче за кола, но понеже ни досвидя да купим по-скъпо с повече уплътнения аз седя отзад и и придържам главата, че ужасно се лашка по софийските дупки...Много тъпо, ама ме е страх.

# 182
k.penkova,vivi_mm  моите съболезнования . това е най-тъжният момент в живота!

k.penkova отиди на погребението

# 183
k.penkova съжалявам за загубата ви.
След като държиш да отидеш аз не виждам нищо лошо в това. Трябва да следваме вътрешния си глас.

Ние днес боцнахме Йоан и сега чакам резултатите от изследванията. Дано всичко вече е наред и да няма и следа от този билирубин.

А утре ще го отведем при педито направо с готовите резултати и ще искаме направления за алерголог.

cutestsmallcat по-евтини и хубави чувалчета за спане може да купиш от магазина на Захи и на ВисВиталис.
Тези на Захи ги има и в ПигисХаус. Доста са приятни и струват 19 лева, но имаше само големи размери. Сега може и да заредят.
Магазин на ВисВиталис има в Студентски град, на мястото на хотел Амбасадор, до Максито. Магазинът е доста голям / на 2 етажа/ и има всичко за бебчовци. Аз все още не съм ходила, но мой познати ходиха вчера и казаха, че е супер зареден и евтин магазин.
Та едната ми купи от там чувалче за спане на Йоан за 13 лева, като има и такива за 9 лева.

Хайде мацки аз чакам малчо да се събуди, да се нахраним и беж на разходка в квартала   Simple Smile

# 184
Добър ден!

дано не забравя всичко, което исках да пиша... Фокси, Дидерончо писа, че си отива на Сандански, затова я няма.
За ХА АМ - ние отдавна се дохранваме с АМ. Ходихме на частен преглед при педиатър за обрива преди време, та той като чу, че аз цял живот си влечче атопичен дерматит каза задължително да минем на ХА. Купуваме Милумил, 24 лв. кутията  #2gunfire От нашата си педиатърка знам, че ако дерматолог постави диагноза се прави протокол и се издава рецептурна книжка и млякото се взима с намаление (както някой вече беше писал, не помня кой). Но тъй като при нас е превантивно, си цакаме  ooooh!

Аз преварявам вода от чешмата за 10 мин., мислех си, че в каната не е достатъчно, там нали само кипва?  newsm78 Шишетата стерилизирам след всяко ядене1 бибите - когато се сетя, на няколко дни. Всичко на бебето гладим (предимно майка ми) от двете страни.
Точно щях да питам за розовия Девин и за Торн спринг, че се чудя каква да взимаме за Гърция. Аз веднъж спешно купих водата на Хип, защото нямах в ебе и, а на Мишо му бяха изсъхнали устичките. Той по принцип пие вода на няколко дена веднъж. пишеше 1 ден след отваряне да се преварява, во и тя стана на малки парцалчета, както Ивето е казала, сигурно е нещо от състава. Но тя е и доста по-скъпа.
Лъжичкките - знам, че е добре да са пластмасови. Аз имам една на Канпол и към уреда за затопляне на Авент.
Столчето за кола - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА, НЕ ПО СРЕДАТА, ОБРАТНО НА ДВИЖЕНИЕТО

И да питам - нашето педи от самото начало каза, че фонтанелата на Мишо е малка. Забавихме даването на Вигантол, но все пак го почнахме. На последната консултация каза, че много му се е затворила и каза пак да го спра за 1 месец. Обаче мен ме е страх от рахит! Има лли друг такъв случай?!

Алхимиче - една кафена лъжичка смляно кафе и отгоре капни колкото да се намокри кафето водка и го изяж. Странно и гадно звучи, ама не е, а и съставките са доста приятни сами по себе си и разстройството е оправдание за приемането им  Joy
И последно - "разчекващото упражнение" на крачетата правите ли го вече? Аз пробвах, ама ме е страх да го натисна, не е ли рано?!

Лек и слънчев ден от мен   bouquet

P.S. Десика, верно ли има вис виталис вече в София?! Егати кефа, аз бременна ходих до Пловдив заради тоя магазин и си мечтаех да има и в София. Супер новина  newsm44 smile3501 smile3508

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 13:39 от Mecholana

# 185
Мацки ще изкукам вече,свекърва ми не яла от баничките а е със същите оплаквания че даже и темп. има #Cussing outявно е някъв гаден вирус,каза педито.защо съм такава каръчка.тъкмо малко ми поминаха хемороидите ,после запушването и сега това ще се метна от някъуде.искам да се радвам на майчинството катъо хората а не на пресекулки.извинявайте ама вече много ми идва,сега дали има опасност да заразя малката ако е вирус че и на детето му дойде в повече.

# 186

P.S. Десика, верно ли има вис виталис вече в София?! Егати кефа, аз бременна ходих до Пловдив заради тоя магазин и си мечтаех да има и в София. Супер новина  newsm44 smile3501 smile3508

smile3521 smile3521 smile3521

да, ако не се сещаш къде точно се намира пиши, за да ти дам др. ориентир

# 187
  • София
Даааа, кажете и на мене! Peace

Алхимиче Hug Hug Hug Cry

# 188
Здравейте, сладки сладурани сладурчести!  Hug

Минавам само да кажа, че се прибрахме от Сандански и си прекарахме чудесно!

Връщам се да чета, че имам много да наваксвам!   newsm51

# 189
Десика, сещам се, много благодаря  Hug

забравих за Бочко - и аз само в Кауфланд го намирам, има и на Surcare препарат,  млако по-скъп е и го има в детските магазини

# 190
Лелеее,Еми!Как е сега Рая.. ShockedКак се извади ръчичката?!

Карбо,е на това му викам аз семейна снимка!!

к.пенкова,приеми и моите съболезнования!Винаги съм се чудила на това поверие или суеверие бременни да не ходят на гробища..Така или иначе страдаш за загубата,а и смъртта е част от живота,не можем да се преструваме,че не съществува...

# 191
  • Стара Загора
K.Пенкова,моите съболезнования  Cry Hug Отиди разбира се,няма проблем  Hug
Елфитка,пратих ти пратката .Утре си я чакай  Hug

# 192
Carbo - Рижка, защото косата май ще е рижава. Поне на слънце е с такъв цвят. Пък и аз и татко й като малки сме били с рижави коси.
Alximika - и аз го изкарах тоя вирус, имах и повръщане и Т, мина ми за 24 часа. Кърмех си през цялото време (по съвет на Яна и Гея) и на малката нищо и нямаше.
k_penkova - моите съболезнования Hug.

Мили майнички, от 19 юни две седмици ще сме в Пловдив,УРАААААА Party. Ще се радвам да се видим някой следобяд на кафенце, пасти и тн.
Аз там съм в Кючука.

Наша Деничка почна да пее с мен, като и запея някоя песничка и гука с мен. Правя и гуу с гърлено "Р", ох как го обясних, в момента в който почна да гукам, тя почва да се хили и даже с глас.

За преваряването на водата, ползваме кана. А водата е филтрирана чешмяна с кана Брита. Все още стерилизирам със стерилизатор Авент. За гладентето, всичко глади майка ми, но тя си тръгва на 1ви май. После ще гладя аз Simple Smile, но не знам до кога Wink.

Това от нас, целувки на всички, ще излезем за малко на вздух Simple Smile, лека вечер!

# 193
 виви, к.пенкова, моите съболезнования Sad Аз от разни такива тъпи суеверия не можах да изпратя дядо си преди три години, та сега ме е яд Rolling Eyes Щом чувствате нужда да отидете отидете, това е почит към човек, когото сте обичали Sad
толо, добре е Рая, тя още вечерта като я наместиха две минути след това си хилеше, но явно доста я болеше като стана, защото половин час не можах да я успокоя Confused Как стана ли, ами играеше си с нашия приятел и той я хвана за ръката да я вдигне да седне в него и явно тогава е станало Rolling Eyes Нито я е дърпал, нито нищо Confused Абе имало да става, на моята приятелка щерка й два пъти вече си я вади по същия начин, ама тя е такъв дивоч, не се спира, само се виси и катери, та не нея й бяха казали след поредното ходене в Пирогов ( добре, че ни е  близко, да не дава господ де Rolling Eyes), че до 6г. са им много халтави ставите и такива инциденти ставата ей така на майтап, да сме по-внимателни, да не им даваме да се весят, особено ако е по-тежко детето, да не ги дърпаме, носим, въртим за ръцете. На мен по същия начин като съм била на нейната възраст баба ми ми е извадила ръката, само че от рамото.

# 194
Здравейте сладки мамчета с още по-сладки бебочета!

Днес с Пепи /ПИС/ и Тони /83/ Simple Smile си направихме хубава разходка из квартала. Е, то не беше точно разходка, понеже седнахме в едно кафене и оставихме бебоците да се опознават взаимно. Много им хареса, а и на нас това, че ни оставиха да пийнем кафенце  Grinning
Е, разбирасе моята калпазанка орева квартала, уж гладна, а не иска цицата ...... ще ми стачкува ....... да ама не, аз синдикати не признавам ...... та си похапна накрая  Mr. Green

Vivi_mm, k.penkova - моите съболезнования!  Hug Уви, понякога живота ни поднася и такива изпитания.

Dideroncho, добре дошла отново в редиците ни  Hug, някой питаше за теб, защото липсваше на групата.

Мечи, аз правя въпросното "разчекване", но не натискам много - колкото малката позволи - толкова разтварям. Виждам, че не я дразни, но не й харесва особено. Важното е, че не се противи и не стяга краката.
Виж, ръцете са друга работа - не мога да я накарам да ги отпусне и това си е. Със зор правим гимнастиката на ръцете. Кажете някой трик, моля ви, че вече се притеснявам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт